- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayy çok hoşsun canım ama çok da doğru söylüyorsun asıl kg verme zamanı şimdi başlıyor , yaza hazırlıkben aslında kışı severim. ama sogukta sıkı giyinmişken yürümeyi, karın yagmasını falan. insan calısınca bu tarz seylere vakit ayıramıyor. ya da cayımı alıp kitap okumayı. ah ah nankör kapitalist düzen
biraz da psikolojik bu kış depresyonu bence. (beni de bahar carpar o da aynısı ) yani bence birbirimizi motive etmeliyiz. en güzeli de ne olur biliyor musunuz. bahara fit girmek kazaklar montlar ardında kem gözlere düşmeden fazlalıklardan kurtulmak. hani eyvah kıstayım uyusalım dersek, Allah korusun kış uykusuna yatanlara döneriz(hos onlar da kısın vucutlarındaki fazla yagları yakıp incecik kalıyorlar bahara biliyor muydunuz
tamam sacmaladım gidiyorum :)
Yaz kızı bende yazı hiç sevmiyorum.Hee belki çalışmasam bir sahil kasabasında geçirsem tek favorim olur ama çalışırken en son tercih ettiğim zaman yaz .Baharı severim ben her ne kadar geldiğinde çok feci çarpsada aşığım baharaBilmiyorum ya gecen de de dedigim gibi ekvatora yerlesmeliyim ben
Canım böyle olmaz bi düzen koymalısın tabii gitmez kglar bu şekilde çok zor olur.Özellikle aburcubur çıkmalı hayatından bu bir sonrasında meyve sebzee ve su ...kızlar benim beslenme alıskanlığım bozuk aslında kahvaltıda standart 1 dilim ekmek haşlanmıs yumurta zeytin peynir domates biber varsa yeşillik ama hepsinden az az..Öğlen yok aralarda bisküvi falan çay..Akşam allah ne verdiyse dalıyorum...
iyi geceleeerIyi geceler kizlar herkes gitmis galiba
Gunaydinlar kizlar nasilsiniz bakalimm
Dunku menum
Sabah 10 parca patates kizartmasi
1 dilim peynir
domates biber
1 bardak portakal suyu
Ara
1 turk kahvesi
Ogle yok
Aksam
1 parca tavuk gogsu kizarmis
2 kasik pilav
1 tabak makarna (yine baskasina uyduk artik uymayacagim off o kadar tuttum tuttum kendimi gece koptuk yine)
Su 2 lt
Spor 10 dk tempolu yuruyus (acilinden alternatif spor bulmam lazim kendime)
Günaydın kıZlar..ilk diyet günüm hayırlı olsun eşimede diyet yaptırıyorm yoksa benim diyetimi bozmam için uğrasıyo da:)
sağol canm bana akşam zor olcak bakalım abur cubur yerine dün kuru kayısı aldm çantama koydum Alışcam mecburGunaydinlar
hayirli olsun Allah kolaylik versn ,)
sağol canm bana akşam zor olcak bakalım abur cubur yerine dün kuru kayısı aldm çantama koydum Alışcam mecbur
o bendim canm :) kahvaltı sevmediğim için bana hersey oluyo ama domates peynire verdm kendimi kahvaltı yapıorm artk doymasam da :)Benim dunku menum de soyle
Sabah
2 kofte (gecenlerde burada bir arkadas sabah kofte yemisti. Ciks ciks yapmistim , bu vesileyle kendisine sevgilerimi gonderiyorum. Sabah kofte olmaz demeyin oluyormus)
1 dilim bugday ekmegi
ara 1 mandalina
ogle
3 kofte
1 dilim bugday ekmegi
ara
1 mandalina
aksam
1 kase yogurt corbasi
6 kasik nohut
1 dilim bugday ekmegi
1 tatli kasigi az sekerli ev yapimi kusburnu marmelati
ara
1 mandalina ve 1 elma
Aynen canimGunaydiiin :)
ara ogunler neyse de ana ogunleri atlamamak gerekiyor diye dusunuyorum.
esler oyle herhalde canim benim de erkek arkadasim diyette olmamdan pek bi rahatsiz surekli yesem ondan mutlusu olmayacakGünaydın kıZlar..ilk diyet günüm hayırlı olsun eşimede diyet yaptırıyorm yoksa benim diyetimi bozmam için uğrasıyo da:)
kofte dunden kalma anlasilan su ve spor miktari eksikBenim dunku menum de soyle
Sabah
2 kofte (gecenlerde burada bir arkadas sabah kofte yemisti. Ciks ciks yapmistim , bu vesileyle kendisine sevgilerimi gonderiyorum. Sabah kofte olmaz demeyin oluyormus)
1 dilim bugday ekmegi
ara 1 mandalina
ogle
3 kofte
1 dilim bugday ekmegi
ara
1 mandalina
aksam
1 kase yogurt corbasi
6 kasik nohut
1 dilim bugday ekmegi
1 tatli kasigi az sekerli ev yapimi kusburnu marmelati
ara
1 mandalina ve 1 elma
alisirsin canim alisirsinsağol canm bana akşam zor olcak bakalım abur cubur yerine dün kuru kayısı aldm çantama koydum Alışcam mecbur
kesinlikle katiliyor basarilar diliyorumBunu mecburiyet ya da yapilmasi zorunlu olan bisey olarak gorursen diyeti biraktigin an geri abur cubura dinersin. O da kilolari geri almak demek. Bilincalti sihirli bir yapi. Bu sanki onemsizmis gibi gorunen sozlerimizi alip savunma gelistiriyor. O yuzden bunu hayatinda kendi sagligin icin yaptigin bir yatirim olarak gor lutfen. Ayrica ccig kavrulmamis bademi de tavsiye ederm hem tok tutuyor hem de cildi guzellestiriyorhayatinin ilk saglikli beslenme gununde basarilar ,)
okuldan kacma keyfi mi himmm olmazzz. Yufka miktari ne kadar spor guzel su da oyle aynen devamokuldan kaçma keyf
dünkü menüm
sabah
domates-peynir
yufka ekmek
öğlen
barbunya yemeği
3/4 tabak pilav
akşam
1 kuru patlıcan dolması
15 tane kadar sarma
1kase yoğurt
2lt su
110squat
400ip
kahvalti onemli bir ogun canimo bendim canm :) kahvaltı sevmediğim için bana hersey oluyo ama domates peynire verdm kendimi kahvaltı yapıorm artk doymasam da :)
sabah uykumu bölemeyince alıskanlık da yok oluookuldan kacma keyfi mi himmm olmazzz. Yufka miktari ne kadar spor guzel su da oyle aynen devam
kahvalti onemli bir ogun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?