kaptaan balık kraker mi ? elmalı tart mı ? (tabi gramajı azsa olabilir diyebilirim :) ) vee temizliğin spor sayılmasına bayıldıım!!
hahah ilk önce narı 6 parcaya ayırdım amacım tek parca yemekti ama dayanamadım bir tane daha yedim. ama smdi böyle 1/3 deyince cok yemişim gibi geldi ama o kadar büyük değildi parcalar.
bence de diyet kişiye özel. ama ne tarz beslendiğini anlamak acısından iyi örnek olabilir.
mahzeeen cok gecmiş olsun. bende merakla senin gelmeni bekliyordum. karatay diyetini bilmiyorum ama kahvaltın cok hosuma gitmişti. o yüzden merakla listelerini bekliyorum. evde kahvaltı edemedğinde hemen ekmek arası (bugday-cavdar ceşitlerinden bir ekmek olmalı tabi) peynir yap at cantana. pogacalardan cok daha saglıklı. kalorisi gectim yani. ben kahvaltı yapamadıgımda öyle yapıyorum. ya da badem ve incir atıyorum (dikkat günde 2 den fazla incir yemek tavsiye edilmiyor, kalorisinden dolayı. ama kadın hastalıkları için de birebir oldugundan ben cok severim
)
ara da mantı corbası olmamıs sanki ? diğerlerine itirazım yok. hoş nesquik kaç kalori onu bilmiyorum. o yüzden o kısım yorumsuz.
Diyet kola mıııııı! bence diyet kola diye bişey yok. kola içmeyin ya
ben hep sallama içiyorum. onlar işe yaramıyor mu yani ?
merhaba hoşgeldin :)
hedef kactı ? ben 58 olsam fazla kilom kalmayabilir sanırım. 1.68 boyum. kitle vucut endeksine göre 59 ideal kilommuş. am
demi demi. hava birden kararıyor. havanın eve gelince kararmasını seviyorum bende. sanki geç kalmışım gibi hissediyorum.
alkali diyeti nedir ? saglıklı bir diyet mi?
hayırlı olsun. şimdiden basarılar :)
epey uzun oldu sanki bu mesaj :)