- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
bugün yediklerime de dikkat edemedim spor da yapamadım..siz de haftasonu böyle misiniz..
ama yarın çok dikkat edeceğim..bugün dr kontrolüne gittim malum kırk çıktıktan sonra ilk kontrolümüz... sıra beklerken bir bayan daha geldi o da aynı kontrole gelmiş.. yaa insafsızzz insan hiç mi kilo almaz ..hatun manken gibi giymiş bir de vücudu saran bir elbise ne göbek var ne basen.. ben neremi saklayacağımı şaşırdım...bir de sekreterler diyor ayy ne hoşsunuz maaşallah hiç doğum yapmmış gibisiniz bazıları çok alıyorlar sonra ağlıyorlar veremedim dşye fln.. off bir sıkıntıya girdimki sanki beni söylüyorlarmış gibi ağlayasım geldi valla...
Bence hic moralini bozma. O biraz yapi meselesi. Mesela benim bir arkadasim da oyle sanki dogum yapmamis gibiydi ama 1.62-3 boyu vardi ve 45 kilo falandi. 34 bedenler bol gelebiliyordu. Sonra kilo aldi dogumda ama o hali normale dondurdu. Oyle olanlar da var. Bir de bence kilo vermede en onemli nokta moral olarak yuksek olabilmek. Baskalariyla kendini kiyaslama. Hangi konu olursa olsn kiyaslama hep mutsuzluk getirir. Insallah cabucak verirsin. Bazi kisilerde dogumdan 6 ay sonra fln kilolar birden gidiyormus. Oyle de olabilir. Hani odem/ su fln topladiysa vucudun. Oyle iste kisaca moralini bozma be happy! diyetisyen icinde sen azmetmedikce onlarin da cok etkisi olmuyor. Saglikli ve dogru beslenmeyi biliyorsan yediklerine dikkat arti spor verdiriyor kilo. Diyetisyenin yaptigi tam olarak bu. Umarim kirici moral bozucu olmamistir yazdiklarim. Durumunu tam bilemiyorum ama bence boyle... :)