- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Aynen canim hic kafana takma. O kilolar gi dee ceekkyaa ne bileyim hic gitmedim diyetisyene..Kızkardeşim gidiyor cok memnun..
haklisin ama insan yibe de karsi karsiya kalinca kotu hissediyor kendini..ben ilk dogumumda da yine 25 kilo alip 60 dan 85 cikmistim..dogumdan sonra da hic dikkat etmedim 80 civari gezdim..ek besine gecince diyete badlayip 8-9 ayda verdim o kilolari..yani sansli degilim kilovkonusunda..almanak icin hep dikkat etmeliyim, vermek icinse baya bir ugrasmaliyim..ayrica hic de moral bozucu degil yazdiklarin tesrkkur ederim
haklisin moral bozulunca dlyet bozuluyor..o an yanimda olsaydi bir kavanoz nutallayi indirirdim..ama kararliyim baba da 6 ay sonr ditecekler ayy hic dogum yapmis gibi degilsin diye
sporun her turlusu kabul canim benim hangisini istersen onu yapcanım ben leslie yapmaya karar verdim evde en rahatı o çünkü küçük oğlum var havalar soğuyo artık dışarı çıkamampazartesi başlıcam inşallah
canım seninle hedefimiz aynı umarım en kısa zamanda ulaşırız
takma kafana boşver onlar istisna bende sinir oluyorum öyle doğum yapıp dümdüz kalanlara ama bizde kalıcaz karalıyız
paylasim icin cok tesekkurler canim arkadaslari yonlendirecegim sevgileradayaren38Aktif ÜyeÜye
Yeni
Kızlar 8. Takım üyesiyim kayseri de yaşıyorum köy öğretmeniyim okulumuz un imkanları kısıtlı daha önce 8.takimdan ceco34 arkadaşımız öğrencilerime mont ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı sizden ricamsiz yada yakininiz yardım da bulunmak isterseniz ebru çalışması yapmakistiyoruz sınıfta ebru Setlerineihtiyacımız var bir set 43 tl 3 set bizim için yeterli olacak katkı sağlamak isterseniz ben 8.takimdayim