Guzeller hepinizi tek tek cevaplayabildim umarim arada sorusu olan gozumden kacan varsa yine sorsun lutfen, ilgisiz sanmayin sonra beni uzulurum:)
birde benim yediğim tarhana sadece suda haşlanıyor sadece sosu kendi isteğinize göre koyuyorsunuz internette bulamadm kalorisinio yzden her ihtimale karsı az tüketicem
Canım mısır patlağı şu yuvarlak olanlar varya :)
gong nedir diye sorsam cok mu cahil kalırım :)
hmm. benim bildiğim tarhana corbası su toz un gibi olan hali. diğerini bilemedim.
yağlı ve tuzlu mısır patlağı bence bilmiyor olarak devam etaklın hep ona gider acıkınca bir de mısır seviyorsan
Bende severim ama hep beraber karar alip abur cuburu birakalim bence canimtekli gong çift asla yiyemem zten tekliyi de arkadaslar yüzünden yedim sürü psikolojisi
biliyorum canim ama o tarhana yapilirken icine kirmizi biber nohut un vs bir suru sey koyuluyor. O toz olan tarhananin iceriginden bahsediyor ama severim ben debirde benim yediğim tarhana sadece suda haşlanıyor sadece sosu kendi isteğinize göre koyuyorsunuz internette bulamadm kalorisinio yzden her ihtimale karsı az tüketicem
anladim canim guzel o zamansu miktarına bakmadım ama genel olarak cok su içen birisiyim en az 1 lt içmişimdir. sporu yazmıstım 20 dk yürüyüş yaptım :)
ben de zaman zaman degistiriyorum aslinda ben bos kalinca biseyler yeme ihtiyaci hissediyorum nasil bir bunyem varsapogaca yerine simit tercih ediyorum daha az yaglı diye, ben eger kahvaltımı dışarı da yapacaksam. yarım simit kesinlikle daha tok tutuyor tavsiye ederim.
Gong sudur misir patlakli gevrek gibi biseygong nedir diye sorsam cok mu cahil kalırım :)
Bende severim ama hep beraber karar alip abur cuburu birakalim bence canim
biliyorum canim ama o tarhana yapilirken icine kirmizi biber nohut un vs bir suru sey koyuluyor. O toz olan tarhananin iceriginden bahsediyor ama severim ben de
anladim canim guzel o zaman
ben de zaman zaman degistiriyorum aslinda ben bos kalinca biseyler yeme ihtiyaci hissediyorum nasil bir bunyem varsa
Gong sudur misir patlakli gevrek gibi biseyEki Görüntüle 1281756
Of kis bunalimina mi girdim nedir ekvatora yakin yerlere tasinmaliyim ben sanirim. Sagol canim ugrasiyorum da yanlis anlasilmalar olmaz insallahCanım ilgin ve alakan için tekrar tŞkrler , bilmezmiyim seni
Canım yoo , menün güzel .Kış miskinlik yapıyor hareket az insanın canı hiç bişey istemiyor ki !Normal bu geçiş süreci...
Canım benimde öyle bitaraf düzelse diğer taraf yıkık üzülerek fikrim yok diyorum bu konuda.Şans diyelim :)
evett ben de fotosunu paylastim, cok paylasimciyimCanım mısır patlağı şu yuvarlak olanlar varya :)
hemen paylasayim tatlim senin hedefini kacirdim amakaptan su an kac kişiyiz. acaba arkadasların suanki kiloları nedir ve kilo hedefleri nedir acaba ? biraz geriye dogru okudum ama acıkcası pek takip edemedim
Ben onu da biliyorum sanirim cips gibi olan mi kihmm. benim bildiğim tarhana corbası su toz un gibi olan hali. diğerini bilemedim.
aynennnnyağlı ve tuzlu mısır patlağı bence bilmiyor olarak devam etaklın hep ona gider acıkınca bir de mısır seviyorsan
cips gibi olan di mi? Maras o olmalievet sanırım çok bilinmiyor biz de maraşlı komşumuzdan öğrenmiştik ama favorimdir kesinlikle 1 yıl yaşarım onla
yo yo alisma sende firsatin varken kac kurtar kendini tatlimYaaa misiri severiiim ama paketli bisiler yememeye calisiyorum
evet bu huyumu degistirmem lazim cok cok cok acilTesekkur ederim sosyestetik, ben de ayni sen gibiyim bos kalinca illa ki bisey yiyecegim rahat duramiyorum :))
Ben 55 kilo olmak istiyorum. Suan 65 kiloyumMahzenin hedef kilosu da 70, bi tek seninki kaldi sanirimdagatesi
evet tam da o tarhana iste
cips gibi olan di mi? Maras o olmali
Tamamdir canim ekledim listeyeBen 55 kilo olmak istiyorum. Suan 65 kiloyum
evet bilmisim. Ben pek sevemedim ama sevenler cok seviyorevet tam da o tarhana isteekşi şeylere bayılıyorum o da hafif ekşimsi
evet bilmisim. Ben pek sevemedim ama sevenler cok seviyor
cok az yemişsin canım yaaMerhaba hanımlar..
Dünkü menüyü paylaşayım dedim
Sabah
Peynir, domates, 1 bardak çay
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Akşam
Ton balıklı salata
Yürüyüş yok
İçilen su 1 litre
olur mu canım çok güzel ilgileniyorsun tesekkürlerGuzeller hepinizi tek tek cevaplayabildim umarim arada sorusu olan gozumden kacan varsa yine sorsun lutfen, ilgisiz sanmayin sonra beni uzulurum:)
sadece poğaça olmamış onun dışında iyi benceDunku menum
Sabah
1 pogaca
1 bitki cayi
Ara
1 nescafe
Ogle
1 tantuni lavas durum
1 ayran
Aksam
2 adet kofte
3 kasik makarna
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
cisli bir menu de benden geldi kizlar neyseki bugun daha cok dikkat ettim. Kis gelince benim duzenim bozuluyor yazin verdiklerimin hepsini aliyorum. Olacak is degil.
aman sorma benim de dengesiz ..hem de saatim saatine tutmazNerdesiniz kuslar ben geldim herkes gitmis. Su her isini es zamanli olarak dengede tutan insanlara bayiliyorum. Benim hep bi taraftan sorun cikiyor ya isimle ilgi ya ozel hayatimla. Bunlari dengede tutanlar bi bana taktik versin ya
bunlaın eti formun ürettiği var onlar da yağ yok ..daha hafiftekli gong çift asla yiyemem zten tekliyi de arkadaslar yüzünden yedim sürü psikolojisi
bir süre daha kendim deneyeceğim kilo vermeyi basarısız olursam diyetisyene gitmeyi planlıorum..hatta şimdiden araştırıyorum...aranızda diyetisyen kontrolünde olan var mı
O zaman liste su sekilde
judiee yeni uye hedef kilosu43
dursun_e yeni uye hedef kilosu 63
mutebessim yeni uye hedef kilosu 50
jasmine53 yeni uye hedef kilosu 65
prensesss016 yeni uye hedef kilosu 55
ispanyol yeni uye hedef kilosu 60
mahzen77 yeni uye hedef kilosu 70
dagatesi yeni uye hedef kilosu 65
Eskilerden de Aprille ben variz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?