Slm canım, karatay kahvaltısı 2 yumurta, el ayan büyüklügunde her tür tam yağlı peynir,10_15 ev yapimi zeytin, 1 çay bardağı kavrulmamis kuruyemiş, 2 adet gunkurusu ve yeşilllikten oluşur.. bu kahvaltı metabolizmayi %30 hızlı çalıştırircanım karatay kahvaltısı ne oluyor bilmiyorum da içeriğini
Canım kahvaltın ilginç olmuş, çorba köfte. Karatay da yumurtanin alternatifidir köfte. Tarhanaya gelince maraş tarhanasi dövme bugdaydan yapılır ve glisemik indeksi düşuk olduğundan benim diyetime göre makbuldur. Diğer tarhana unla yapıldığı için glisemik indeksi daha yüksektir ancak ev yapimi ve doğal olduğundan hele de tam buğday unuyla yapılmışsa yasak değildir.kalori saymak bana göre değil o yüzden karatay yapıyorum. :)benim menümde tarhana çorbası görürseniz ciss değil şimdiden soylimsabah
tarhana çorbası 2 kase
2köfte
2dilim ekmek
öğlen
balık(orta boy)
2 tane kombo bisküvi
1 tane wanted(
akşam
2 kase tarhana çorbası
2 köfte
2dilim ekmek
2lt su
spor yapamadım bacaklarım squattan fena oldular
Slm canım, karatay kahvaltısı 2 yumurta, el ayan büyüklügunde her tür tam yağlı peynir,10_15 ev yapimi zeytin, 1 çay bardağı kavrulmamis kuruyemiş, 2 adet gunkurusu ve yeşilllikten oluşur.. bu kahvaltı metabolizmayi %30 hızlı çalıştırir
Canım kahvaltın ilginç olmuş, çorba köfte. Karatay da yumurtanin alternatifidir köfte. Tarhanaya gelince maraş tarhanasi dövme bugdaydan yapılır ve glisemik indeksi düşuk olduğundan benim diyetime göre makbuldur. Diğer tarhana unla yapıldığı için glisemik indeksi daha yüksektir ancak ev yapimi ve doğal olduğundan hele de tam buğday unuyla yapılmışsa yasak değildir.kalori saymak bana göre değil o yüzden karatay yapıyorum. :)benim menümde tarhana çorbası görürseniz ciss değil şimdiden soylimben de unlu ve şekerli bir de pakete girmiş her türlü hazır gıda cisss
Cipssss miiiii. Evet canim ceza vermem lazim uzgunum ip atlamak istersen 100 adet yoksa leslie ile 1000 steps var 5 dk bi video oyeni çıkınca denemeden edemiyorum dayanamadımceza istiyorum bugn yedim bugün yakaym
patates miiiiDünkü menüm ;
Sabah :
üç dilim ekmek
bir kibrit kutusu peynir
üç zeytin
10 adet patates kızartması
Öğle :
ezogelin çorba
cacık
Akşam :
Bir tabak ıspanak
3 lt su , yarım saat yürüyüş
patates miiii
Ama canım o kadarcıktan bişey olmazpatates miiii
geçmiş olsun canım diyet vurdu herhalde dicem ama maşşallah sen bozmuşsun bugün diyeti bence bu ceza işi güzel olacak caydırıcıFeci bi bas agrim bar bugun kizlar ya kendime de ceza vermem lazim bugun millete uyup biseyler yedim bende
Cipssss miiiii. Evet canim ceza vermem lazim uzgunum ip atlamak istersen 100 adet yoksa leslie ile 1000 steps var 5 dk bi video o
He hee aman bu saat de komşular rahatsız olmasın pat pattt :)tamamdır kendim de verim 300 atlıorm hemen
He hee aman bu saat de komşular rahatsız olmasın pat pattt :)
canım çok geçmiş olsun
Slm canım, karatay kahvaltısı 2 yumurta, el ayan büyüklügunde her tür tam yağlı peynir,10_15 ev yapimi zeytin, 1 çay bardağı kavrulmamis kuruyemiş, 2 adet gunkurusu ve yeşilllikten oluşur.. bu kahvaltı metabolizmayi %30 hızlı çalıştırir
Canım kahvaltın ilginç olmuş, çorba köfte. Karatay da yumurtanin alternatifidir köfte. Tarhanaya gelince maraş tarhanasi dövme bugdaydan yapılır ve glisemik indeksi düşuk olduğundan benim diyetime göre makbuldur. Diğer tarhana unla yapıldığı için glisemik indeksi daha yüksektir ancak ev yapimi ve doğal olduğundan hele de tam buğday unuyla yapılmışsa yasak değildir.kalori saymak bana göre değil o yüzden karatay yapıyorum. :)benim menümde tarhana çorbası görürseniz ciss değil şimdiden soylimben de unlu ve şekerli bir de pakete girmiş her türlü hazır gıda cisss
günaydınlar herkese iyi sabahlar :) :)
canım bol tatlılı birgün olmuş bide 5 köfte çok en fazla üç olsun daha iyi olur...Selam kızlar günaydın
Bu sabah itibariyle 60.5 kilom 500 gr gitmiş bile sevindim. Dünkü menümü paylaşayım
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir 5 adet zeytin
Domates salatalık
Limonlu çay şekersiz tabi
Ara
1 dondurma cısss
Türk kahvesi
Öğle
K
Kabak tatlısı cıss
Kavun
Akşam
2 kaşık pilav
5 adet köfte
Salata yoğurt
Ara
1 mandalina
Limonlu ıhlamur
Su 1,5 lt
Benimde dün cıslarla doluymuş ama bugün daha dikkatliyim
Neyse kaptancım gelince cezamı verde böylelikle sporun biyerinden başlayayım
Canım menün güzel ...Bu arada benim menum de söyle dün aksam için,
1 salkım üzüm
1 kase mercimek corbası
6 kasık nohut / bir dilim bugday ekmeği
2 adet havuc ve bolca su tabi ki
yatmadan önce de 1/6 nar ve 1/4 greyfurt yedim. ve bir avuc cekirdek yedim( benim için en zor sey bu cekirdek işini bırakmak olacak sanırım. ama gün içinde oruclu olup bişey yemeğimden ve aksam 20 dakika yürüyüş yaptığımdan tolere etmişimdir diye düşündüm.
Kahvaltı için
1 kibrit kutusu peynir
2 tatlı kasığı pekmez
1 adet havuç
2 dilim ekmek
Güzel keyifli az kalorili günler arkadaslar
merhaba canım , iyiyim sen nasılsın ? Yoğun gündeyiz yine ...Merhaba kizlar bugun nasilsiniz bakalim
Canım menün güzel .Su ve spor miktarın neden yok ?dünüm
sabah
bir kase tuzlu yoğurt çorbası
1dilim ekmek
öğlen
1tabak nohutlu pirinç pilavı
1 gong
akşam
4-5 parça fırınlanmış patates (yağ yok gibi bişe yemek suyuyla pişmiş)
yarım kase cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?