Sağol canım hemen bi deneme yapıcamcoklu alinti soyle yapiliyor..alt kusimda coklu alinti kismi var bilgisayarda sol altta telefonda sag altta..istediginiz mesajlarda onu tikliyorsunuz..sonra mesaj bolumune gelice alintilari ekleye basuyorsunuz. .sizden onaylamanizi istiyor bu mesajlari alintila diye tamam diyorsunuz..bu kadar. .umarim anlatabilmisimdir. ..
Allah kabul etsin canimBen bugun niyetliyim o yuzden simdiye kadar bisi yemedim :) iftari yazarim artik
Ben de denedim de yapamadim anlamadimSağol canım hemen bi deneme yapıcam
canım çok geçmiş olsunKurallari okudum. Her gun spor yapma zorunlu degil degil mi ? Cunku yakin zamanda trafik kazasi gecirdim dizimde ve omiriligimde kirik var. Henuz tam iyilesemedi suan sadece fizik tedavi hareketlerimi ve gunluk islerimi yapabiliyorumen fazla 15 20 dakika yuruyebilirim gunluk spor olarak. umarim sorun olmaz
Dünkü Menüm
Sabah:
Karatay kahvaltısı
öğle:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 kaşık et yahni
akşam:
öğlenin aynısı
2lt su, 45 dk açık havada (oğluşumla) yürüyüş
Hemde cips ! Biliyorum o lezzetli şeyin tadını ve tabii kalorisinide :)ve ceza almaya geldm
okuldan geldikten sonra orta boy cips yedm kaç dk ip atlamam gerekiyor hemen baslicam içime oturdu valla ya
yeni çıkınca denemeden edemiyorum dayanamadımHemde cips ! Biliyorum o lezzetli şeyin tadını ve tabii kalorisinide :)
Kaptanımız birazdan cezanı verir canım , sen hazırlıklı ol :)yeni çıkınca denemeden edemiyorum dayanamadımceza istiyorum bugn yedim bugün yakaym
canım yaa menün çok fena öncelikle tarhana çorbası çok kalorili bi çorba bide sen 2 kase birden yemişsin hemde 2 öğün çok fena biz yaptığımız kaçamaklarla sadece o günü yakmıyoruz kendimizi sıkarak geçirdiğimiz kaç günü birden yakıyoruz ve hep başa sarıyoruz. Sakın beni yanlış anlama canım bende çok düştüm bu hatalara ama böyle diyet hiç bitmiyo ve bizi mutsuz etmeye başlıyosabah
tarhana çorbası 2 kase
2köfte
2dilim ekmek
öğlen
balık(orta boy)
2 tane kombo bisküvi
1 tane wanted(
akşam
2 kase tarhana çorbası
2 köfte
2dilim ekmek
2lt su
spor yapamadım bacaklarım squattan fena oldular
canım yaa menün çok fena öncelikle tarhana çorbası çok kalorili bi çorba bide sen 2 kase birden yemişsin hemde 2 öğün çok fena biz yaptığımız kaçamaklarla sadece o günü yakmıyoruz kendimizi sıkarak geçirdiğimiz kaç günü birden yakıyoruz ve hep başa sarıyoruz. Sakın beni yanlış anlama canım bende çok düştüm bu hatalara ama böyle diyet hiç bitmiyo ve bizi mutsuz etmeye başlıyo
canım maraş tarhanası nasıl bilmiyorum ama tarhana tarhanadır ve kalorisi 250 diye biliyorum bir porsiyonda o yüzden dikkatli yemek gerek ve diyetlerde menünde çorba varsa o öğün ekmek olmamalıymış:O tarhana çorbası gerçekten o kadar kalorili mi ben kahvaltı yapmaktan nefret ettiğim için çorba içeyim dedim hafif olsun diye gerçekten bilmiyorudum maraş tarhanası değil mi bu bahsettiğin kalorisini biliyorsan paylasabilirmisin lütfen
sanırım okuyodun canım o yüzden kahvaltılar problem herhalde kepek ekmeği arasına peynir domateste yiyebilirsin yada sebzeli çorbalar dene ama hazır olmasınanladım sanırım kahvaltılarımı tekrar düzenlemem gerekecek cornflakese geri dönücem sanırım mecburen
evet gerçekten problem bir de sevmeyince kahvaltıyı olmuyo senin dediğin tarz sandviç evet olur onu yiyebilirimsanırım okuyodun canım o yüzden kahvaltılar problem herhalde kepek ekmeği arasına peynir domateste yiyebilirsin yada sebzeli çorbalar dene ama hazır olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?