- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Tabiki hayirrr!Canım nescafeyi nasıl içiyorsun sütlü ve şekerli mi ?
Ben pek içemiyorum daha doğrusu bi ara hergün içtim çarpıntı yaptı da birazcık korktum çok uykum varsa ayılamıyosam içiyorum ...ama sen her gün MaşallahTabiki hayirrr!Ben sekeri zaten ictigim hic bi seyde aramam canim oyle alismisim disardaysam ikisi bir arada iciyorum firsatim varsa direk sade nescafe( ki cogunlukla oyle icmeye calisiyorum)
Iste cay icmiyorum bende canim, amerikanvari kahvesiz ayilamam diyen tiplerdenim, kafein bagimlisi oldum sanirim ama yesil cayi dene bence tadini sevdim ben a101 den aldim nane limonlu yesil cay gayet guzel, sade yesil cayi pek sevmiyorumBen pek içemiyorum daha doğrusu bi ara hergün içtim çarpıntı yaptı da birazcık korktum çok uykum varsa ayılamıyosam içiyorum ...ama sen her gün Maşallah
Canım ben iyiyim napimmm yoğun yoğun çalışıyorum... Evet yarın bakalım gitmişmi gramlara bile razıyım sende varmı düşme acaba canım ?Aprilcim sen neler yapiyorsun canim yarin bildirim gunu malum
Bende hiçç sevmiyorum yeşil çayı ama senin için denerim tatlım uygun bi zamanda uğrar alırım çok saolIste cay icmiyorum bende canim, amerikanvari kahvesiz ayilamam diyen tiplerdenim, kafein bagimlisi oldum sanirim ama yesil cayi dene bence tadini sevdim ben a101 den aldim nane limonlu yesil cay gayet guzel, sade yesil cayi pek sevmiyorum
Sabah var gibiydi ama insallah bakalim merak icerisindeyimCanım ben iyiyim napimmm yoğun yoğun çalışıyorum... Evet yarın bakalım gitmişmi gramlara bile razıyım sende varmı düşme acaba canım ?
sekere gerek yok dene canim mest galiba markasiBende hiçç sevmiyorum yeşil çayı ama senin için denerim tatlım uygun bi zamanda uğrar alırım çok saol
Canım zaten bitki çaylarına şeker koymam , tadları o zaman daha bir iğrenç oluyorsekere gerek yok dene canim mest galiba markasi
Alemsin ya zaten igrenc iyice igrenc oluyo diyorsun, sende var mi dusus canimCanım zaten bitki çaylarına şeker koymam , tadları o zaman daha bir iğrenç oluyor
Canım hakkatten hiç severek içmiyorum içtiğim zamanlarda limonu sıkıyorum da anca işte içilebiliyor hale getiriyorum.ama gerçekten ıyyy iğrençlerAlemsin ya zaten igrenc iyice igrenc oluyo diyorsun, sende var mi dusus canim
Hadi bakalim benim de su an abur cubur bisey yiyesim var ama yememem lazim tutuyorum kendimiCanım hakkatten hiç severek içmiyorum içtiğim zamanlarda limonu sıkıyorum da anca işte içilebiliyor hale getiriyorum.ama gerçekten ıyyy iğrençlerSanki var gibi hissediyorum hiç tartılmadım sabaha saklıyorum bakalım ne olacak
Canım sakın yapma , su iç meyve ye başka şeyler düşün .Tam da tartılmanım bigün öncesi olmazsa iyi olurHadi bakalim benim de su an abur cubur bisey yiyesim var ama yememem lazim tutuyorum kendimi
Aynen onu dusunuyorum zaten ya da bi kucuk bardak corba mi icsem?Canım sakın yapma , su iç meyve ye başka şeyler düşün .Tam da tartılmanım bigün öncesi olmazsa iyi olur
Canım çorba daha iyi tabiki hem de besleyici , sonraki acıkma atağını engeller en azındanAynen onu dusunuyorum zaten ya da bi kucuk bardak corba mi icsem?
hemen bi cirpida ictim bileCanım çorba daha iyi tabiki hem de besleyici , sonraki acıkma atağını engeller en azından
Ben zaten hiçç tv izlemem sanırım erken yatıcam bu akşam şimdiden gözler gidiyor...yorgunluk başa bela canımhemen bi cirpida ictim bileBugun izleyecek guzel bisey de yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?