- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Hemen bakiyorum canimBu arada kaptan sonuclar ne zaman aciklanir genelde?
Cok cok cok tebrikler canim bireysel derecelerde 1. Oldun artik devamini bekliyoruzzBu arada kaptan sonuclar ne zaman aciklanir genelde?
Sagol canim insallah boyle devam hadi bakalimKaptanim cok tesekkur ederim :) , ama bu takim isiydi birbirimizi cok motive ediyoruz bencebirinciligimiz kutlu mutlu olsuuun
Aynen canim bozmadan devam insallahTebrikler kizlar
Cok mutlu oldum ben de.
günaydın canım tebrik ederim hepiniziGunaydinlar kizlar bugun nasilsiniz bakalim
Cok tesekkurler tatlim hosgeldin nasil gidiyor hayat, diyet?günaydın canım tebrik ederim hepinizi
izindeydim canım yeni döndüm.. gezmediğim yer kalmadı 1 yılın acısını cıkarttım.. e haliyle diyete falanda bakmadımCok tesekkurler tatlim hosgeldin nasil gidiyor hayat, diyet?
Evet canim bende tatile gittim ama bi hafta sonra yine dondum benimde oyle canim ya iki ileri bir geri kilo durumlari, olsun canim gezmissin sefan olsun. Evet yeni arkadaslarimiz var sizin takim da baya degismisizindeydim canım yeni döndüm.. gezmediğim yer kalmadı 1 yılın acısını cıkarttım.. e haliyle diyete falanda bakmadım
+ 3 kilo ile buralardayım yinesağlık olsun veririz yine..sen buralardasın heralde takımınıza yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler..
Guzel menun canim mekigi de artirdin hadi bakalimDünkü menü
Sabah
Klasik kahvaltı
Ara
1 kahve
Öğle
1 tane domates peynirli kepekli sandviç
1 çay
Arada
Az üzüm
1 elma
1 yulaflı biskuvi
Akşam
2 küçük patlıcandan karnıyarık
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kase kayısı kompostusu
Sonra
1 kupa yeşil çay
Spor: 50 mekik hareketi
Su: 1,5 litre
Bi ara tvde reklamlari cikiyordu surekli ondan miEvet cnm, hatta bir tane mekik çekme aletimiz vardı, onu da çıkarsam mı acaba :)
Uzun süredir atıl duruyor da...
Insallah,Cok tesekkur ederim sagolun :) Bu arada gunaydin kizlar :)kizlar dunku menumu yazmayayim cunku dun aksam ailemle yemege ciktik haliyle diyet bozuldu ben de dunu serbet gun yaptim, ama bugun cok sıkı tekrardan basladim insallah :)378. Etap birincisi Nagihan93, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Ayrıca 1. takımı da 378. Etap birinciliği için tebrik etmek istiyorum.
Masallah mekigi cok iyi cekiyosun sanirim, ben is nekik cekmeye gelince birak elliyi 10 yapsam sukurDünkü menü
Sabah
Klasik kahvaltı
Ara
1 kahve
Öğle
1 tane domates peynirli kepekli sandviç
1 çay
Arada
Az üzüm
1 elma
1 yulaflı biskuvi
Akşam
2 küçük patlıcandan karnıyarık
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kase kayısı kompostusu
Sonra
1 kupa yeşil çay
Spor: 50 mekik hareketi
Su: 1,5 litre
Cok tesekkur ederiz puskutcumm378. Etap birincisi Nagihan93, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Ayrıca 1. takımı da 378. Etap birinciliği için tebrik etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?