- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Şimdi anladım ben de.% 1.64 oluyor canim
Ya suyu masallah cok iciyomussun ben hic o kadar yapamiyorum bi sefer yaptim sadece, asiri icinde midem bulaniyor o yuzden cok icemiyorumDunku menum
Sabah
2 adet kuru erik
Ara
1 turk kahvesi sekersiz
Ogle
Yarim kumpir
1 ice tea
Aksam
1 durum
1 ayran
Su 3 lt
Spor 20 dk tempolu yuruyus
Bu yemege bu spor az oldu fakat bu ara yogunluktan yemege zaman ayiramiyorum duzene gircm insallah
Rica ederim bitanemTamam canım. Şimdi anladım ben de.
Tesekkur ederim.
canim ben sabahki bildirimine gore hesapladim istersen degistirebilirizKaptancim simdi benim hedef kilom 60 insallah.Buraya sanirsam sali gunu katildim, 69.4 ile basladim, 68.7 ye dustum
Dunku spor miktarim 2 saat, tempolu yuruyus, 11.40 km mesafe. 14 bardak kadar yani 2.4 litre de su ictim
Canim benim mataram var daha once almistim markasi cool gear bu ara markafonidede satiliyor, ona dolduruyorum en az iki kere zaten yaklasik 1 litre hem yanimda olunca daha pratik oluyorYa suyu masallah cok iciyomussun ben hic o kadar yapamiyorum bi sefer yaptim sadece, asiri icinde midem bulaniyor o yuzden cok icemiyorum![]()
Canim bence bu haftadan alalim seni listeye hem daha cok motive olmus olursun, markafonide vardi canim ordan da bakabilirsin alalim seni listeye alalim alalim haftaya daha da guzel olur insallahKaptancim o zaman soyle yapalim ben de bu hafta girmeyeyim listeye gelecek hafta gireyim insallah. Bi de bi sorum olcakti sana kilomuzu mesela gelecek hafta persembe soyluyoruz ya bu gunden itibaren oluyor degil mi, yani yarin da tartilip 1 haftaya baslamiyoruz, bugunden itibaren 1 haftaya basliyoruz? Bu arada matara fikrine bayildim bunlardan en yakin zamanda ben de alayim insallah, cok tesekkur ederim :)
Canim kilo vermissin gozun aydin, kosturmak yaramiss ozlettinnHoşgeldiniz yeni arkadaşlar ...iyi geceler herkese
Canım öyle olmuş bende şaşırdım , o karışıklıkta gitmiş bende sevindim . Darısı sana İnşallahCanim kilo vermissin gozun aydin, kosturmak yaramiss ozlettinn
Insallah canim artik bozulmasin tlfnun daCanım öyle olmuş bende şaşırdım , o karışıklıkta gitmiş bende sevindim . Darısı sana İnşallah![]()
Tamamdir kaptan bana cok uyar hem gercekten motive olmus olurum insallahCanim bence bu haftadan alalim seni listeye hem daha cok motive olmus olursun, markafonide vardi canim ordan da bakabilirsin alalim seni listeye alalim alalim haftaya daha da guzel olur insallah
Tamamm tatlım yarın grsrz ... He hee bozulmaz İnşallah sıfırıyla değişti , gider bayağı iyi uykular byee
Insallah canim artik bozulmasin tlfnun daUyuyorum canim ben iyi geceler herkese aprilcim gorusrz
Cook tesekkurler :) bu arada aklıma geldi arkadaslar, acı çehre diye bir sey varboyle kucucuk bi sey, ondan 3-5 tane filan aldiginiz zaman emin olun ciddi soyluyorum aradan maksimum 15 dakka gecince diye hatirliyorum, tuvaletin onunden ayrilamiyorsunuz ama asiri kullanmanizi tavsiye etmem, cunku bagirsakta ne var ne yok tamamen temizleniyor ama bu arada yararli bakteriler de gidiyor benceHoşgeldiniz yeni arkadaşlar ...iyi geceler herkese