- 14 Mart 2011
- 46
- 9
- 48
Menün güzelmiş canım. Egzersiz derken hngi hareketleri yapıyosun?Merhabalar,
Dünkü menümü vereyim hemen. Sabah 71kgyi görünce de sevindim :)
Sabah:bir salatalık, bir domates, 2 dilim kaşar peyniri
Öğle: Yeşil fasulye, ton balıklı salata
Akşam: Bir kase yoğurt, bir dilim ekmek, 6 kaşık menemen
Ara(gün boyunca yediğim bütün ekstralar): 2 adet erik, kuruyemiş
Spor olarak 45 dakika eliptik bisiklet, 15-20 dakika egzersiz
Suyumu bolca içiyorum. günde en az bir bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum.
byes
Canim benim tlf yapiyor arada oyle esittire basmadan bolunce bende bi tuhaflik var dedim ama nasil yaptiysam artik biliyorum uye sayisina bolundugunu tesk ettmcanim ellerine sagliksosyestetik canım listenizde hata vardı. Paylaşım sayfasında düzelttim haberin olsun. Takım ortalaması alınırken toplam yüzde takımdaki kişi sayısına bölünüyor. Bu konularda takıldığın yerleri sorabilirsin. Çünkü ortalama hesaplamasında da hata vardı.
***1.TAKIM 375.ETAP***
Sinayropen: (62.8///%)2. Kez bildirimde bulunmadi izinli
ApriL_200799.0/99.0/0/%0) kilosu sabit
Mahmureo: (45.4/44.4/1/%2,42)yeni uye hedef kilosu 43
shadoweyes(72.4/71.3/1.1/%1,51)yeni uye hedef kilosu 63
1. Takım Ortalamasi: %0,90
Canim benim tlf yapiyor arada oyle esittire basmadan bolunce bende bi tuhaflik var dedim ama nasil yaptiysam artik biliyorum uye sayisina bolundugunu tesk ettmcanim ellerine saglik
Merhaba,Menün güzelmiş canım. Egzersiz derken hngi hareketleri yapıyosun?
Canım menün gayet güzel yalnız ara ögünleri vakti neyse ozamanı yazsan daha iyi olacak,toplayıp yazmaMerhabalar,
Dünkü menümü vereyim hemen. Sabah 71kgyi görünce de sevindim :)
Sabah:bir salatalık, bir domates, 2 dilim kaşar peyniri
Öğle: Yeşil fasulye, ton balıklı salata
Akşam: Bir kase yoğurt, bir dilim ekmek, 6 kaşık menemen
Ara(gün boyunca yediğim bütün ekstralar): 2 adet erik, kuruyemiş
Spor olarak 45 dakika eliptik bisiklet, 15-20 dakika egzersiz
Suyumu bolca içiyorum. günde en az bir bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum.
byes
hoşgeldinn , nasılsın canım izin bitti mi ? neler yaptın ?Merhaba kızlar 4.takım kaptaniyim bende kardeş takimiz sizlerle.ziyarete geldim sizlerde gelin arada.
hoşgeldin canım :) ne yapalım koşuşturmacaya devam tabi diyetede sen nasılsın nasıl gidiyor ?Kizlar merhaba ben 4 takimdan ikinci kez kahve icmeye geldim napyosnz nasil gdiyor diyet bizede bekleriz cikin cikin gelin :
Sagol canim ne yaptin alisabildin miKizlar merhaba ben 4 takimdan ikinci kez kahve icmeye geldim napyosnz nasil gdiyor diyet bizede bekleriz cikin cikin gelin :
Hosgeldin canim tesekkurlerMerhaba kızlar 4.takım kaptaniyim bende kardeş takimiz sizlerle.ziyarete geldim sizlerde gelin arada.
Masallah canim arkadas var il disindan kosturmaca bendekızlar nabersiniz ? napıyonuz bende akşam yemeğimi yedim birazdan sporumu yapıp yatacağım
tamam canım sen misafirinle ilgilen güzel İstanbul'umuzu gezdirMasallah canim arkadas var il disindan kosturmaca bende
bi dakka yaa pardonnnMasallah canim arkadas var il disindan kosturmaca bende
tamam canım sen misafirinle ilgilen güzel İstanbul'umuzu gezdir
Çokk iyi bir haber bu çok sevindim , tebrikler hepimizee kızlarKizlar bu hafta 3. Olmusuz tebrik ediyorum hepinizi bakinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayıflama-yarışması-sonuç-listeleri.153328/page-95#post-36603794
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?