Hangi şehrine gelmeyi düşünüyosunYok canim ama yaza dusunuyorum insallah
Canim orta avrupa ya da buyuk avrupa turu ikisinden birini dusunuyorz ama net degil artik tur nereye getirirseHangi şehrine gelmeyi düşünüyosun
Iyi geceler canmKızlar hayırlı geceler size. Bebişimmızmızlanmadan bende uyumaya gidiyorum
Evet çalışıyorum. Araştırma görevlisiyim. YAzın da çalışıyorum ama biraz daha esnek.Çalışıyormusun shadoweyes?
HAyır, ben Ankara'da yaşıyorum.Tatlim almanyada mi yasiyorsun sen evlenipte mi gittin
Canim ben shadoweyesa yazacaktim sana yazmisim sen yap artik yarin kilo bildirimi ilk haftan gecti paylasimda da bulunuyorsun sabah tartilip yazarsin canim
Masallah canim hizlisinSabah 7:30'da 45 dk yürümüştüm. Şimdi 2.yürüyüşüme çıkıyorum.
kolay gelsin canimEvet çalışıyorum. Araştırma görevlisiyim. YAzın da çalışıyorum ama biraz daha esnek.
tamam canim listeye alacagim bu haftadanMerhaba.Ben shadoweyes. Gruba pazartesi katıldım. Kilom 72.4 idi. Bugün tartıldığımda 71.3 idi. Ancak hastalandığım için normal halime gelmişim. Bundan sonraki haftalar benim için daha önemli. İnşallah en kısa zamanda kilolarımı vermeyi hedefliyorum. Çok kolay gelsin.
Aprill elifdefnemm sinayropeenn cagirayim mi tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?