Oncelikle sakin ol bence canim acelen mi varKızlar yazdıklarınızda size katılıyorum. Ama ben beceremiyorum maalesef.
Estf ceza degil canim benim oneri yarin kilo bildirimi var yapmak ister misin ama ben haftaya yap derim hem de alismis olursunBen biraz fazla kaçırdığımda yaptığım sporları 10 dk arttırıyorum. Toplamda artı 30 dk ediyo. Yinede bilemem kaptan neder. Bana başka ceza vermişti.
Yapamam galiba.Estf ceza degil canim benim oneri yarin kilo bildirimi var yapmak ister misin ama ben haftaya yap derim hem de alismis olursun
Tatlim almanyada mi yasiyorsun sen evlenipte mi gittinÇalışıyormusun shadoweyes?
Evet almanyada yaşıyorum evlenip geldim. Kısa bisüre sonra da inşallah ülkeme kavuşcammmTatlim almanyada mi yasiyorsun sen evlenipte mi gittin
Canim ben shadoweyesa yazacaktim sana yazmisim sen yap artik yarin kilo bildirimi ilk haftan gecti paylasimda da bulunuyorsun sabah tartilip yazarsin canimYapamam galiba.
Kesin donus mu yoksa tatil icin miEvet almanyada yaşıyorum evlenip geldim. Kısa bisüre sonra da inşallah ülkeme kavuşcammm
Canim yarin kilo bildrimi yapmak ister misin haftaya da yapabilirsin takima alisma amacli ilk hafta pek bildirim yapilmasini tercih etmiyoruz sen ne dusunuyorsun ostersen sabah tartilip kilonu yazabilirsinMerhaba, ara öğün bütün ara öğünlerimi kapsıyoröğle öncesi, öğleden sonra ve akşam yemeğinden sonra. Hepsini toptan yazdım :) Cezam neyse razıyım
Niyet kesin dönüş. İnşallah da olur ve ülkemde yaşarım ,yaşlanırım ailemle birlikte.Kesin donus mu yoksa tatil icin mi
Sen sabah kilonu yazarsin canim ben duzenlerim baslangic kilon 48 di degil mi?Yazarımda becerebilirmiyim
Hayirlisi sizin icin neyse o olsun insallah canim ben olsam gelmek istemezdim amaNiyet kesin dönüş. İnşallah da olur ve ülkemde yaşarım ,yaşlanırım ailemle birlikte.
Dua edin kızlar
Neden ki?Hayirlisi sizin icin neyse o olsun insallah canim ben olsam gelmek istemezdim ama
48 ilk diyete başladığım zamanlardaydı canım. Aranıza katıldığımda 45.4Bu haftaki başlangıç kilom 45.4 tü
Tamam canim o sekilde not ettim sabah sen kilonu yazarsin ben yuzdeni hesaplarim sonra aciklarim ogrenmis olursun hemdeBu haftaki başlangıç kilom 45.4 tü
severim ben yurtdisiniama bilemem belki hep gezmeye gittigim icindirNeden ki?
tamam canim oyle yazdm48 ilk diyete başladığım zamanlardaydı canım. Aranıza katıldığımda 45.4
Yok canim ama yaza dusunuyorum insallahBuraya almanyayada geldinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?