Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bundan sonra kaçamak yapmıycam sıze soz veriyorum kola cips hepsı bıttı artık ıncecık olmak ıstıyorum artık eşimede soz verdımm o da zayıflamamı ıstıyor bu sıtede motıve oluyorum gırmedıgım sürede kaçamak üstüne kaçamak.. Yoruldum artık offfff ama bu ay 5 kılo vermem gerek kesınn
Kızlar günaydın,
bugün tartı günü, ben cumartesi pazar tartıldığımda 500 gram vermiş görünüyordum ama bugün aynı kiloda olduğumu gördüm, çoook mutsuzum çook, takıldım kaldım, ama ben sebebini biliyorum, porsiyonları azalttım ama su az ve spor yok.
sürekli bir bahanem var ama artık silkinmenin zamanı geldi. artık 40lı kiloları görmem gerekiyor, bir de ileride çocuk filan olursa önünü alamam gibi geliyor, dikkat etmem lazım acele.
Dünkü Menüm
Kahvaltı: 1 poğaça,
Öğle: bezelye yemeği, salata, üzüm
Ara : Brownie(doğum günümdü, zorla yedirildi)
Akşam: semiz yemeği, 1 dilim çikolatalı pasta(hem yaşlanıyorum, hem kilo alıyorum, istemiyorum, istemiyorum)
Su: 1 litre(sözler, sözler, sözler - yok benden olmaz anladım)
Spor: Yok
olmuyor olmuyor olmuyorrrr :)Canım hemen moralini bozma lütfen , sabır bu hafta olmazsa haftaya olur ... Sağlıklı olmak esas biliyorsun suyu dediğim gibi çoğalt lütfen ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gayet güzel menün.Dünkü menüm ;
Sahur ; İki kaşık et sote , bir kaşık pilav , bir kase yoğurt , çeyrek pide
İftar ; Bir kase çorba , bir porsiyon zeytinyağlı fasulye , az makarna , çeyrek pide , bir dilim karpuz
2 lt su , spor yok
sağol canım, yaşlandık ama neyseee :)Canım doğum günün kutlu olsun , nice muSmutlu yıllara 😘
evet haklisin cnm cunku telefonumdaki netten baglaniyordum az kalmosti sadece bakip cikiyordum ama simdi eve net baglattik ya sik sk gelirim artikCanım yalnız hergün buraya uğraman gerekiyor bu kural . Sen hiç uğramadın katılımın olacaksa hergün olmalı eğer kabul ediyorsan tabiki olur....geçen hafta önceki hafta bi gözüktün sonra uğramadın da ?
evet haklisin cnm cunku telefonumdaki netten baglaniyordum az kalmosti sadece bakip cikiyordum ama simdi eve net baglattik ya sik sk gelirim artik
evet cnm haklisin varimm tabiki artik gitsin bu kilolarr daha 19 yasimdayim ve bu kilodayim sinir bozucu yasitlarima bakiyorumda ben onlarin kac katiyim :/Zaten gelmezsen motive olmazsın bu çok önemli sonuçta bu bir takım işi , herkes olmalıki sonuç istediğimiz gibi olsun .yapılan hatalar varsa uyarmalıyız birbirimizi menüler her gün yazılmalı eğer varım diyorsan gider İnşallah kilolar bir çırpıda ...
*** 1. TAKIM 370.ETAP***
Sosyestetik 60.6// / %)
crystallife: (64.2/ / %)
_leila_: (56.9/56,9/0 / %0)
Sinayropen: (63,9 / / %)
ApriL_2007: ( 99.5/ / %)
Michi: (59,5/60.3 /-0.8 %-1.32)
elifdefnem: (75.6/ / %)
1. Takım Ortalaması: %
*** 1. TAKIM 370.ETAP***
Sosyestetik 60.6/60.2/0.4/%0.66)
crystallife: (64.2/ / %)
_leila_: (56.9/56,9/0 / %0)
Sinayropen: (63,9 /63/ 0.9/%1.40)
ApriL_2007: ( 99.5/ / %)
Michi: (59,5/60.3/-0.8/%-1.32)
elifdefnem: (75.6/ / %)
Naneli_sekerim(80.0/79.2/0.8/%1) (hatali diskalifiye edilen uye oylama ile geri dondu)
1. Takım Ortalaması: %
Bildirim yapmayan kizlar hadi bakalim sizi bekliyoruz