- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
İnşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyuyorum ben tatlim opuyorum seni mutlu zayiflamalar diliyorum 😊
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 😊
Uyuyorum ben tatlim opuyorum seni mutlu zayiflamalar diliyorum 😊
Olsun canım en azından istikrarsız olduklarını gördük, listeye girip boş yere ortalamayı düşüreceklerdi haftaya yazmayıp, daha iyi oldu. Crystalı merak ediyorum en çok ya, bişey dedi mi sana?Insallah herkes doner canim beklemedeyim hatta bu hafta listeye alalim dedigimiz arkadaslar da yok
Canım o su ağzımda o kadar çok büyüyor ki, alışamadım, işkence gibi geliyor içmek :))Çok güzel canım menün böyle devam 😉 Ama su 3 lt olsa daha iyi olacak lüften uyandıktan sonra her saat başı bir bardak iç buna uyarsan günde 3 ltyi bulur 😀
Bugün zorlayacağım kendimi bakalım ne kadarlık bir artış olacak :)Canım inan ilk gün zorlar belki de en fazla iki gün , sonra alışıyorsun denesen inan hiç bişey kaybetmiyeceksin . 2.5 / 3 ltyi tamamlayınca kes ... Zamanla susayacaksın bile , bende sevmiyorum ama alışıyorum böyle yaparak 😉😉
Bugün zorlayacağım kendimi bakalım ne kadarlık bir artış olacak :)
Olsun canım en azından istikrarsız olduklarını gördük, listeye girip boş yere ortalamayı düşüreceklerdi haftaya yazmayıp, daha iyi oldu. Crystalı merak ediyorum en çok ya, bişey dedi mi sana?
Canım o su ağzımda o kadar çok büyüyor ki, alışamadım, işkence gibi geliyor içmek :))
Kizlar menuler nerdeee?!
Aynen canim yine yok kimse
zeynepcer ve naneli sekerim bildirim yaparsa alalim mi kizlar pek ortalarda gorunmuyor ikisi de bakalim yarin duruma gore