- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Kızlar bende bu aralar çok çabuk kilo veriyorum ama bir yandanda korkuyorum kastan gider mi diye
Hafta sonu uğrayacağım artık her hafta baktıracam kastan mı gidiyo yağdan mı :18: :18:
Spor yapiyorsan korkmana gerek yok bence canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet günlük 2,5 saatimi harcıyorum haftada 4 gün
Malum Düzenli yapmazsan hoca ceza veriyo ve şınav çektiriyoo :18: :18:
Dünkü Menüm
Kahvaltı: 1 poğaça
Öğle : aynı tabakta çıtır tavuk-patates püresi, salata, kavun
Akşam: 1/2 dürüm çiğ köfte, 2 dilime karşılık gelecek şekilde pide, pidenin içine patates kızartması, 1 bardak ayran
Gece: 1 bardak kola, 1 avuç çiğdem
Su: 1 litre,
Spor yok
Geceleri benim şu kötü alışkanlığımdan vazgeçmem lazım artıkAma adet dönemi can çekmelerine veriyorum.
Bu hafta beni çok gaza getirdiniz hepiniz güzel kilolar verince, haftaya ben de vericem :) Bu akşamdan itibaren spora da başlıyorum, şu Leslie'yi merak ediyorum bakalım nasıl olacak :)
Bu hafta beni çok gaza getirdiniz hepiniz güzel kilolar verince, haftaya ben de vericem :) Bu akşamdan itibaren spora da başlıyorum, şu Leslie'yi merak ediyorum bakalım nasıl olacak :)
deneyeceğim canım :)Leslie sevimli canim ama ben bi kac yapip skldm sanirim kendin secmelisin en uygununu😉hadi bakalim yaparsin sen
Sonunda Slimsigara cevap yazdı naneli_sekerim listeye girebilir canlarım. Ben bi süre yokum izinliyim ama topikteki kızlar yardimci olurlar banada özel msj yazabilirsiniz.
Kızlar kilo verme yüzdemiz çok iyi
Güzel sonuçlar gelicek eminim
Evet canim su an bi kac grup eksik birincilik geliyor gibi duruyor😘
canım bildirimler bitti erkenden yapabilirsin yani listeni.. sorun yaşarsan bende burdayım görüşürüz ve tekrar tebrikler..
Evet canım kesinlikle gıdadan da çok keserek olmaz. Bol hareketle dengeleyerek vermeliyiz bende ramazandan sonra spora çok önem vericem ..senide tebrik ederim güzel vermişsin canım👏👏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?