Çok şükür idare ediyorum anne kucagina kavusursam daha iyi olacagim tabi:) oructa tutamadik ama heyecanla rzani bekledim :) bu arada gebeyken ooruc bir hayal her dakika acikiyor insan dunyalari yiyecek gibi hem de ama en fazla iki lokma :) sizi merak ediyor arada girip bakiyoorum 9 aya vermeyin kilolari gelecegim yaniniza :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar , bugün paZar tatil ama sıkıcı olur hep benim için sevmem...belkide işten bir gün önce olduğu ve işe yakınlaştığım içinde olabilir😂😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle ertesi gün iş olduğu için sıkıcı geliyordur :)
Alışveriş gibisi varmı acaip mutlu ediyoo
Etamin ogrenciyken islemistim bende goblenin görünüşü çok güzel ama yapamam diyebyeltenmedim hiç
Alah kabul etsin canım
Süper canım blog adresini burdanda yazabilirsin.benimde var blogum.birelifbirgonca..............
Dünkü menü ;
Sahur : bir porsiyon patates kızartması , iki dilim peynir , bir haşlanmış yumurta , 1/4 pide , 2 bardak çay
İftar : 5 kaşık güveçte kuru fasulye , üç kaşık yoğurt , bir porsiyon çoban salata , 1/4 pide
2 lt su ,spor yok malesef yapacak vaktim olmayacak bu gidişle sanırım ramazanda 😔😔😔
Alışveriş gibisi varmı acaip mutlu ediyoo
Etamin ogrenciyken islemistim bende goblenin görünüşü çok güzel ama yapamam diyebyeltenmedim hiç
Alah kabul etsin canım
Süper canım blog adresini burdanda yazabilirsin.benimde var blogum.birelifbirgonca..............
Yok canim ne uykusu kosturmayla gecti benim gunum
çok dengeli bir menü olmuş canım, afiyet olsun
Sahur
1 tabak sehriyeli tavuk salatasi
1 bardak meyve suyu
Bol bol su
Iftar
Disardaydik
Acilisi su ile yaptim
1 kase mercimek corbasi
Et yemegi
3 kasik pilav
Form cayi su su su su
Spor biraz yuruyus yaptim
aaa sorma, al benden de o kadar. Eşim bu ara alışverişe merak saldı. Dün bir ayakkabı bulduk. Kızım rahat vermedi pek. Bugünde kot ve gömlek aldık. Yine kızım sıkıldı elbette ama işimizi görecek kadar vakit verdi bize sağolsun.
teşekkür ederim bilgi için. Blogum ivyhobby...............tr bende seninkine bkacağım birazdan:)
Baktım bloguna, vallahi ne düzgün el örgün varmış. baktığım herşey çok hoşuma gitti. Ellerin dert görmesin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?