- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
*** 1. TAKIM 367. ETAP***
Sosyestetik: ( 60.8/ 60.8/%0/)kilosu sabit
crystallife65.4/ / /%)
zeynepcer : (61.4// /%) izne ayrılmak istiyor
_leila_: (57.5 / 57.3 / 0,2 / %0.35)
Sinayropen64.3/64,7/-0,4/%-0,62)
Bizi74.0// /%)
Simerenyaa85.7 / 85 / 0.7 /%0.82) hamilelikten dolayı izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007102/ 101 / 1 / %0.98 ) yeni üye hedef kilosu 60
Michi62// /%) yeni üye hedef kilosu 50
elifdefnem78// /%) yeni üye hedef kilosu 52
1. Takım Ortalaması: %
başta ve sonra QUOTE yazan kısımları canım [] işaretleri içindekileri. ben düzenliyorum senin yerine.Nereler siliniyor anlamadim kendimi yazdim ama
Kızlar ben çok yoğunum bugün hatta bu hafta yoğun geçiyo akşam görüşürüz artık.
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) biraz geç oldu k.bakma.. menün çok güzel yanlız akşam sandviç yerine sebze yemeği tercih etsen daha verimli olur.. su ve yürüyüş mükemmelDünkü menüm:
Sabah : peynirli sandviç , su
Öğle : çorba , soya soslu piliç kavurma , çoban salata , bir dilim karpuz
Ara : ince dilim kaşarlı kepekli sandviç
Akşam : yarım kepekli sandviç 5 zeytin
3lt su , 30 dk yürüyüş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm canım sende hoşgeldinn :) menüde ara öğün ve öğle yemeği olmadan pek verimli olamazsın.. bide su içmelisinDünkü menüm:
Sabah:3 yemek kaşığı dolusu menemen
2 dilim ekmek
Akşamüstü:5 yemek kaşığı bulgur pilavı,5 yemek kaşığı tavuklu nohut, salata
Akşamda dondurma yedim ve sporda yapmadım:18: :18:
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) biraz geç oldu k.bakma.. menün çok güzel yanlız akşam sandviç yerine sebze yemeği tercih etsen daha verimli olur.. su ve yürüyüş mükemmel
Canım akşam yemeği pek yememeye çalışıyorum öyle geçiştiriyorum.spordan sonra biraz midem kazındı o yüzden , yarım sandviç ekmeği ve zeytin yedim tutsun diye. Başkada bişey yemedim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) biraz geç oldu k.bakma.. menün çok güzel yanlız akşam sandviç yerine sebze yemeği tercih etsen daha verimli olur.. su ve yürüyüş mükemmel
Canım akşam yemeği pek yememeye çalışıyorum öyle geçiştiriyorum.spordan sonra biraz midem kazındı o yüzden , yarım sandviç ekmeği ve zeytin yedim tutsun diye. Başkada bişey yemedim
Anladım canım ama vücut gece boyu aç kaldığı için çok fazla yormamalısın kendini bu yönde.. dilersen ; 1kase çorba (1-2kepçe)
4yemek k. Sebze yemeği 1 kase yoğurt yersen hem tok tutar hemde daha sağlıklı olur senin için.. zamanında diyetisyene gitmişliğim var :) :)
Dünkü menüm:
Sabah:3 yemek kaşığı dolusu menemen
2 dilim ekmek
Akşamüstü:5 yemek kaşığı bulgur pilavı,5 yemek kaşığı tavuklu nohut, salata
Akşamda dondurma yedim ve sporda yapmadım:18: :18:
Anladım canım ama vücut gece boyu aç kaldığı için çok fazla yormamalısın kendini bu yönde.. dilersen ; 1kase çorba (1-2kepçe)
4yemek k. Sebze yemeği 1 kase yoğurt yersen hem tok tutar hemde daha sağlıklı olur senin için.. zamanında diyetisyene gitmişliğim var :) :)
Tşk canım dikkate alacağım
Kizlar ramazanda da kilo bildiriminde bulunuyoruz, sadece kilo verme zorunlulugu yok diye biliyorum kurallarda boyle bir yazi okumstum ama bildirimler devam tabiki
Canım tabiki devam etmeliyiz yoksa bi yaramazlıklar olur ki verdiklerimiz boşuna gider ☺️
Aynen canim hemde motivasyon cok duser
Kizlar ramazanda da kilo bildiriminde bulunuyoruz, sadece kilo verme zorunlulugu yok diye biliyorum kurallarda boyle bir yazi okumstum ama bildirimler devam tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?