Herkesi okuyorum ama cvp yazamiom veya useniom
Tabletten yazmak çok zor
al benden de o kadar, bugün iş çok yoğundu oradan da giremedim, neyse ki kızım vakitlice uyududa spor yapıp banyo yapıp internete girebildim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesi okuyorum ama cvp yazamiom veya useniom
Tabletten yazmak çok zor
kızlaaaaaar günaydın. bugün çok enerjik hissediyorum kendimi, kararlar aldım hayatımla ilgili, onları uygulamaya başlayacağım. bunalım bunalım nereye kadar di mi :)
kaptan ben izine ayrılmalıyım,kayın babam rahatsızlanmış,yarın bildirimde bulunamam fırsat olmaz,eşimin memleketine gideceğiz ,2 hafta yokum
Dünkü menüm :
Sabah erken kalkmadığım için öğle yemeğine geçiş yaptım
Öğlen:2 tane ızgara tavuk budu,Bol limonlu salata
Akşam:3 yemek kaşığı bulgur pilavi ve 4 yemek kaşığı kadar da tavuklu nohut
Akşam acıkınca biraz meyve tükettim
Tek sorunum şu 2.5 lt suyu tamamlıyamıyorum
SABAH: bir su bardağı tarçınlı süt
bir yumurta
bir kibrit kutusu peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek ( bu ekmeği de yavaş yavaş bırakacağım)
2 ufak domates
ARA: Kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
ÖĞLE: dört köfte
bir büyük su bardağı ayran
Çeyrek dilim domates
bir çorba kaşığı irmik tatlısı
ARA: bir fincan türk kahvesi
iki ceviz
AKŞAM: bir alabalık
bir kase yarmayla yapılmış yayla çorbası
salata
Gece kızıma mama vermek için uyandığıda yemek yemedim bu sefer, bir su bardağı tarçınlı süt içtim. Yavaş yavaş bunu da bırakacağım.
Spot : yok
Su: 2 litre
PHYTO SLİM diye bir çay içtim, içinde maydonoz yaprağı, mısır püskülü, biberiye yaprağı, rezene, gül yaprağı ve kiraz sapı var. Kiraz sapının zayıflatıcı etkisi var diye duymuştum. Mısır püskülü de sindirim sistemime iyi geliyor. Bu yüzden aldım. Birde demleme usulü yapılan yeşil çay aldım. Aslında yeşil çaydan nefret ediyorum ama metabolizmayı hızlandırıyor. Birde alabalık üzerine bir tatlı kaşığı hardal ekledim. Hardal da metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum. Artık günlük beslenme düzenime bu tarz besinleri de ekleyeceğim.
Kendimi daha iyi hissediyorum, özellikle bugün. Çünkü sonunda direksiyon derslerine başlayıp trafiğe çıktım. İlk gün için iyiydim. Reaksiyon sürem iyiydi ve hiç panik yapmadım. Bakalım yarın da çıkacağım trafiğe kısmetse böylece akşam bebişimin yanına daha erken gelebileceğim.
Dünkü menüm :
Sabah erken kalkmadığım için öğle yemeğine geçiş yaptım
Öğlen:2 tane ızgara tavuk budu,Bol limonlu salata
Akşam:3 yemek kaşığı bulgur pilavi ve 4 yemek kaşığı kadar da tavuklu nohut
Akşam acıkınca biraz meyve tükettim
Tek sorunum şu 2.5 lt suyu tamamlıyamıyorum
Kızlar listeyi cikartmamissiniz yarinmi cikarticaksiniz.birde yeni arkadaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz listeye almak için önümüzdeki haftayı bekleyelimmi
Kızlar listeyi cikartmamissiniz yarinmi cikarticaksiniz.birde yeni arkadaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz listeye almak için önümüzdeki haftayı bekleyelimmi
Kızlar günaydın. Dün akşam giremedim, annemi gönderdim. Liste tam olmamış gibi, ben onu şirkete gidince düzenleyeyim.
Gonca o 1e bölündü yazan yerleri kaldıralım mı? 1e bölündü garip kaçmış?
Samba eğlencelidir ya, latin danslarının hepsi eğlenceli geliyor bana :) Ben de haftaya salsaya başlıyorum :)Eglenceliyse bende bakayim aksam bi
Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin inşallah.kaptan ben izine ayrılmalıyım,kayın babam rahatsızlanmış,yarın bildirimde bulunamam fırsat olmaz,eşimin memleketine gideceğiz ,2 hafta yokum
benim de 3 litre içmem gerekiyor, bi yerde okumuştum hatırlayamadım, 10 kilo başına 0.5 litre diye ama 1 litreyi zor tamamlıyorumTek sorunum şu 2.5 lt suyu tamamlıyamıyorum
Aynen canım, bunalım gereksiz bişey, nerden çıkıyorsane güzel söylemişsin, bunalım kimin işine yaramış.
ben de çaalayım bu water my body uygulamasını, birazdan indirip deneyeceğim bakalım :)eğer akıllı telefonun varsa ''water my body'' diye bir program var, su içmen gerektiğinde alarm veriyor, bence bunu deneyebilirsin :)
Çay işe yararsa sonuçları söylersin canım, böyle şeyleri de denemek lazım.PHYTO SLİM diye bir çay içtim, içinde maydonoz yaprağı, mısır püskülü, biberiye yaprağı, rezene, gül yaprağı ve kiraz sapı var. Kiraz sapının zayıflatıcı etkisi var diye duymuştum. Mısır püskülü de sindirim sistemime iyi geliyor. Bu yüzden aldım. Birde demleme usulü yapılan yeşil çay aldım. Aslında yeşil çaydan nefret ediyorum ama metabolizmayı hızlandırıyor. Birde alabalık üzerine bir tatlı kaşığı hardal ekledim. Hardal da metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum. Artık günlük beslenme düzenime bu tarz besinleri de ekleyeceğim.
Çalışkan insan :) Ellerine sağlık.Yapacagim simdi
Ama ama ama ben hedef kiloma ulaşınca kendime 1 gün tatlı ödülü vermek istiyordum en sevdiğim tatlılardan sınırsızdiyet amacımız belli olsun kızlar sonra alırım diye vermeyelim su kiloları saglıklı yasamayı öğrenelim
Günaydın :) Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Gunaydinnnnn gunaydinnn gunaydinnnnnn
Daha tartilmadim emzirmeye kalktim,ama yarim saat sonra kalkacam neşe m yerinde olur insallah