eğer akıllı telefonun varsa ''water my body'' diye bir program var, su içmen gerektiğinde alarm veriyor, bence bunu deneyebilirsin :)
Canım uyandıktan sonra her saat başı bir bardak su iç , unutmazsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet aslında olabilir 2.5 lt tamamlarsam daha rahat kilo veririm kesin :)
Aaa evet canım seni çıkaracaktık, unutmuş herhalde, ama senin kilo alman gerekirken kilo mu veriyorsun anlamadım :)Gunaydin arkadaşlar nasilsiniz? Yeni arkadaşlar gelmiş sevindim doğrusu. Bu arada sosyestetikcigim beni bu hafta hamilelikten dolayı listeden cikartacak miydin ? Zaten saglikli beslenmeyi birak doğru düzgün birşey yiyemiyorum inanin. Hamilelik kendini çok net hissettiriyor
Şuanki kilom: 85
Canım hesaplama şöyle :Evvet kızlar tartıldım ; 1 kg vermişim ������ çok iyi bence 4 günde , bi on gün öncesinde de 2 kg vermiştim zaten.böyle devam çok iyi hadi bakalım gitsin kilolar
Gunaydin arkadaşlar nasilsiniz? Yeni arkadaşlar gelmiş sevindim doğrusu. Bu arada sosyestetikcigim beni bu hafta hamilelikten dolayı listeden cikartacak miydin ? Zaten saglikli beslenmeyi birak doğru düzgün birşey yiyemiyorum inanin. Hamilelik kendini çok net hissettiriyor
Şuanki kilom: 85
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa evet canım seni çıkaracaktık, unutmuş herhalde, ama senin kilo alman gerekirken kilo mu veriyorsun anlamadım :)
Canım hesaplama şöyle :
fark=eski kilo- yeni kilo
oran= fark*100/fark
yani senin durumunda %0,98 oluyor. sonra listeyi alıntılama yapıp, quote yazan kısımları [ ] dahil siliyoruz başta ve kendi değerlerimizi yazıyoruz. ben bu haftalık senin için yapıyorum. haftaya kendin yaparsın. takılırsan yardımcı oluruz.
Anladım canım. Neyse sağlıklı bir şekilde gelsin de dünyaya, bu çektiğin mide bulantıları aklına bile gelmeyecek o zaman :)Valla bu zamanlar cermen normal dedi doktorum mide bulantisi felan olduğundan canimcik
Valla bu zamanlar cermen normal dedi doktorum mide bulantisi felan olduğundan canimcik
Hayirlisi olsun canim, adapte olmak zaman aliyor herhalde ins kisa zamanda gecer bulantilarin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canım. Neyse sağlıklı bir şekilde gelsin de dünyaya, bu çektiğin mide bulantıları aklına bile gelmeyecek o zaman :)
Sagolun kizlar inşallah. Ramazanda, yemek yapamiyorum diye yine izne cikiyoruz valla cok zormus hamilelikoluyorum hepinizi sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?