- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Dünkü menüm ;
Sabah : peynirli sandviç su
Öğle : çorba , patates oturtma , sebze sote , çoban salata
Ara : ince kaşarlı sandviç
Akşam : yoğurt iki dilim ekmek
2.5 lt su yarım saat yürüyüş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel olmuş menün ama miktarlar önemli.
günaydınlar
misafirlerimi gönderdim,çoook yorgunum
menülerime hiiç dikkat etmedim,
kızlaaaaaar günaydın. bugün çok enerjik hissediyorum kendimi, kararlar aldım hayatımla ilgili, onları uygulamaya başlayacağım. bunalım bunalım nereye kadar di mi :)
gonca korkutma biziii :) yarın annem gidiyor, artık düzenime geri dönüyorum, zaten kilo vermeye başladım tekrardan, takımı yükseltelim haftaya, ilk üçe giremesek bile en azından sonlarda olmaktan kurtaralım. resmen yerlerde sürünüyoruzNihayet gelebildim sabahtan beri çalışıyorum. eveeettt yarın tartı günü bakalım ne durumdayız. Geçen hafta verdiğim cezalar yapildimi acaba yapilmadiysa vay halinize kızlar.
Nihayet gelebildim sabahtan beri çalışıyorum. eveeettt yarın tartı günü bakalım ne durumdayız. Geçen hafta verdiğim cezalar yapildimi acaba yapilmadiysa vay halinize kızlar.
Nihayet gelebildim sabahtan beri çalışıyorum. eveeettt yarın tartı günü bakalım ne durumdayız. Geçen hafta verdiğim cezalar yapildimi acaba yapilmadiysa vay halinize kızlar.
gonca korkutma biziii :) yarın annem gidiyor, artık düzenime geri dönüyorum, zaten kilo vermeye başladım tekrardan, takımı yükseltelim haftaya, ilk üçe giremesek bile en azından sonlarda olmaktan kurtaralım. resmen yerlerde sürünüyoruz
Korkutmadan olmuyo canımgonca korkutma biziii :) yarın annem gidiyor, artık düzenime geri dönüyorum, zaten kilo vermeye başladım tekrardan, takımı yükseltelim haftaya, ilk üçe giremesek bile en azından sonlarda olmaktan kurtaralım. resmen yerlerde sürünüyoruz
Sabah
1 patatesli pogaca
1 meyve suyu 330ml
Ara
1 nescafe
Ogle
1 adet peynirli borek
2 kase makarna salatasi
1 kurabiye
1 dilim kek
1 nescafe
1 bardak kola
Ara
1 orta turk kahvesi
Aksam
1 dilim kesme dondurma
Ara
Biraz karisik cerez ceyrek porsiyon
1 bardak form cayi
Spor 20 dk tempolu yuruyus
Su 3lt uzeri
Hazır meyve suyu kek kurabiye öğlen geçiştirme olmuş canım
Ben yapmaya calistim canim hic bisey yapmadiysam yurudum az da olsa samba nasil begendin mi guzelse bende yapayim aksam
Korkutmadan olmuyo canım
Samba güzel dün akşam yaptım ama aralarda duruyo adam ben mola vermeden hareket ettim sürekli.
Eglenceliyse bende bakayim aksam bi
kaptan ben izine ayrılmalıyım,kayın babam rahatsızlanmış,yarın bildirimde bulunamam fırsat olmaz,eşimin memleketine gideceğiz ,2 hafta yokum
kaptan ben izine ayrılmalıyım,kayın babam rahatsızlanmış,yarın bildirimde bulunamam fırsat olmaz,eşimin memleketine gideceğiz ,2 hafta yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?