- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Callanetics biraz zorladı ama iyi geliyo :)
İçine bir türlü sığamadığım pantolonum uğuruna hepsi :)
Callanetics hic duymadim ben shred tarzi mi bi bakayim hemen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım :) gülümsüyorum.Tatlım şu dünyada insanları anlamak çokk zor hele çözmek zaman alır.. neyseki senin zamanından çalmadan çözüp yollamışsın yoluna.. Evett ailen seni sevenler sevdiğin insanlarr onlar en güzel ilaç şu zamanlarında.. bide bizzz tabii ki ))) seni seviyoruzz ve üzülmeni istemiyoruzzz bakk herkes güzel msjlar yazıyo ve moralini düzeltmen için öneriler veriyo asık yüz yapma artık.. gülümmsee mutluu oll :) :)
Günaydın :)Günaydın fıstıklar
İyiyiz canım sen nasılsın? Menün gayet iyi, umutluyum senden :)Günaydın canım , herkese slm nabersiniz ?
Günaydın fıstıklar
Günaydın,
Dünkü menüm
Kahvaltı: simit, peynir
öğle:1 tabak nohut yemeği, 1/2 kasede turşu ve salata, 1 dilim karpuz
ara : 1 bitter karam gofret(günün hataları bu saatten sonra başladı)
akşam 2-3 küçük dilim su böreği, 2-3 küçük dilim un helvası(teyzem zorla önüme koyup yedirdi)
su: sadece 1 bardak su içtim
spor yok. başlıyorum artık çarşambadan itibaren :)
kızlar bu arada kilo vermeye başladım tekrar, tartıda farkı gördüm. yine gaza geldim çok fena. ilk haftalardaki hızıma dönüyorum :)
Kizlar ramazanda nasil yapacagiz bu diyet isini ben cok meraktayim birbirimize destek olalim varsa tecrubemiz paylasalim kilo verelim ramazanda insallah
Kesinlikle napcazzz ? Fikirlere ihtiyacım var benimde varsa alalım kızlar...
Canim benim acikmayla derdim yok suyla problemim var cok ictigim icin normalde de suyla aciyorum orucu denebilir msj atip engel olalim birbirimize cok yememe anlaminda benceSahurda tok tutacak şeyler yiyin yumurta süt yani bi nevi karatay gibi iftarda herşey üst üste yenmiycek ilk çorba biraz mola 1 saat falan snra yemek iftardan sahura kadar bol su.
Günaydın,
Dünkü menüm
Kahvaltı: simit, peynir
öğle:1 tabak nohut yemeği, 1/2 kasede turşu ve salata, 1 dilim karpuz
ara : 1 bitter karam gofret(günün hataları bu saatten sonra başladı)
akşam 2-3 küçük dilim su böreği, 2-3 küçük dilim un helvası(teyzem zorla önüme koyup yedirdi)
su: sadece 1 bardak su içtim
spor yok. başlıyorum artık çarşambadan itibaren :)
kızlar bu arada kilo vermeye başladım tekrar, tartıda farkı gördüm. yine gaza geldim çok fena. ilk haftalardaki hızıma dönüyorum :)