Dünkü menüm ;
Sabah: Sandviç su
Öğle : Çorba tavuk but ızgara karpuz iki dilim ekmek
Ara : yogurt iki dilim ekmek
Akşam : Dört tane çiğköfte ayran
2.5 lt su 25 dk yürüyüş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben ramazanda oruç tutamıyorum, reflü var, uzun süre yemek yiyemediğim zamanlarda midemde aşırı bir yanma oluyor. iftar gelmiyor bir türlü, işkenceye dönüşüyor. ama olabildiğince az yiyeceğim. umarım hepimiz bol bol kilolar veririz o dönemde :)
allahım ne oluyorsa ikindiden sonra oluyor. Bu akşam diş doktoruna gideceğim, belki bir şeyler yememi engeller.
suyuda tamamlamışsın, güzel dengeli bir liste bence, darısı başıma
ah bu ikindiler :) geçmiş olsun, dişlerde sorun mu var?
çok geçmiş olsun, benim de 3 dişte kanal tedavisi var ve o dişlerimden biri kararmaya başladıevet, hamileyken ufak bir çürük vardı, tabi hamile olduğum için kimse tedaviye yanaşmadı. Sonra doğum, lohusalık derken unutuldu. Yaklaşık beş gündür akşamları ağrıyor. Bugün beş buçuğa randevu aldım. İnşallah kanal tedavisi demez. Bir dişim daha kanal tedavisine gitsin istemiyorum.
Özledim ama çok agir agir,terletiyor mu acaba
Bugün hic keyfim yok
Paylaşmak istiyordum ama migrenim tuttu uyumaya caliscam yarin inşallah
Callanetics hic duymadim ben shred tarzi mi bi bakayim hemen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet, hamileyken ufak bir çürük vardı, tabi hamile olduğum için kimse tedaviye yanaşmadı. Sonra doğum, lohusalık derken unutuldu. Yaklaşık beş gündür akşamları ağrıyor. Bugün beş buçuğa randevu aldım. İnşallah kanal tedavisi demez. Bir dişim daha kanal tedavisine gitsin istemiyorum.
çok bişey yememişsin ama öğün atlamasaydın iyiydi :) hareket her durumda işe yarar canım, sen yeter ki hareket et :)Evet kızlar dünkü menüm (biraz dengesizdi ama)
Sabah : 1 bardak süt ve bisküvi
Akşamüstü: Pikniğe gittik 3 tane tavuk budu yedim ama ekmeksiz
Spor: 1 saat hafif tempolu yürüyüş,500 ip atlama,Callanetics
Dün yaz spor kursuna gittiğim için böyle oldu
İnşallah bu kurs yağları yakmamda işe yarar
çok bişey yememişsin ama öğün atlamasaydın iyiydi :) hareket her durumda işe yarar canım, sen yeter ki hareket et :)
buralardayız kuzumKizlar pek bi sessiz ortalik herkes nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?