Üzülme canım barisirsiniz yakinda.Kızlarr çok kötüyüm eşimle kavga ettik eskişehire ailemin yanına geldim kaç gündür paylaşımım yok biliyorum kusura bakmayın psikolojim çok bozuk
Hoşgeldin canım Saolasın.İyi pazarlarrrr 1, mıntıka
bence harika olur her takımdan birşey öğreniyor insann eee nerde kaldınız gezin kızlarrr
kaptımmm cnm tekrar tşklerr
ellerine sağlık cnmmm çok güzel oluyor ben kuzenime yapmıştım kalan ipleri değerlendirmek için rengarenk çok güzel olmuştu
evet cnm paylaştığın için tşkler
http://kozmikbakim...............tr/ burda da çok güzel bilgiler var ilgilenirseniz
ceza vermeye bayılırımmmmmmsporsuz kilo vermemiz zor cnmm ne olur bırakma
oooooakşam 100 mekik versem yaparmısınnn
iyi eğlenceler canımmm
inş bu hafta sildirirsiniz gogocummm biraz hırsalanalım bu hafta haydi kızlarrrr
bir an önce barışırsınız umarım cnm:26:
leyilacımmm akşamları ne çok dikkat etmemiz gerekne öğün cnmmm hem protein hem karbonhidrat olmamış kuzummm suyunu da biraz artırsan süper olur25 dk ip atlama nasıl gogocummm
Hoşgeldin canımKizlar arada girip bakiyordum yazamiyorum pek ama motivasyonu uzun duatugu yazilarini okudum. İstikrarla devam edelim diyeceğim çünkü spor yapmaya devam edeceğim bende. Kilo veremem belki fakat saglikli beslenmeye devam diyorum. Uzun bir yolculuğun ardından bugün eskişehire evime donuyorum , şuan yoldayim düzenime geri dönüyorum çok şükür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
az önce mutfak halımı yıkadım dayanamadım,aslında yeni yıkatmıştım temizlik takıntı eşim görünce çok kızacak
en azından biraz kalori yakmışımdır
Üzülme canım barisirsiniz yakinda.
Hoşgeldin canım Saolasın.
Hoşgeldin canım
Eline sağlık bende yapacam büyük bi temizlik inşallah.
az önce mutfak halımı yıkadım dayanamadım,aslında yeni yıkatmıştım temizlik takıntı eşim görünce çok kızacak
aranız düzelir inşallah ,ailenin yanına gittiğine göre ağr bir durum olmalı
ben mekik çekememip atlasam olmazmı
Kola ve cipsten uzak dursan iyi olur bence.Dunku menum
Sabah
1 adet simit
1 dilim peynr
3 adet zeytin
Domates salatalik
Ara
Birkac tane erik
Yesil uzum
Ara
Biraz cips
Nescafe
Aksam
Bir porsiyon karniyarik
1 dilim ekmek
1 bardak kola
Su 3lt uzeri
Spor yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun piknige gittik ya cok olmasa da ip atladik kizlarla zaten gulmekten atlayamadik cogunu ama epey hareket ettik diye dusunuyorum yarindan itibaren sıkı bir diyete planim var
Kiz kiza gittik cok da eglendik demekki kendi kendimize yapabiliyormusuz her seyi
Kiz kiza gittik cok da eglendik demekki kendi kendimize yapabiliyormusuz her seyi
Yaparsınız tabiki nolcak zaten mangal yakmak dışında herseyi kadinlar yapiyo
Yaparsınız tabiki nolcak zaten mangal yakmak dışında herseyi kadinlar yapiyo
evetbide tüm işi yapmış gibi çok yorulurlarya
Canım arada olur öyle, umarım çok büyük bişey değildir, bir an önce barışırsınızKızlarr çok kötüyüm eşimle kavga ettik eskişehire ailemin yanına geldim kaç gündür paylaşımım yok biliyorum kusura bakmayın psikolojim çok bozuk
Ooo düzenine dönüyorsan o zaman kilo vermeye başlayabilirsin, süper :)Kizlar arada girip bakiyordum yazamiyorum pek ama motivasyonu uzun duatugu yazilarini okudum. İstikrarla devam edelim diyeceğim çünkü spor yapmaya devam edeceğim bende. Kilo veremem belki fakat saglikli beslenmeye devam diyorum. Uzun bir yolculuğun ardından bugün eskişehire evime donuyorum , şuan yoldayim düzenime geri dönüyorum çok şükür.
Geceleri atıştırma huyumdan vazgeçemiyorum zeynepcercim, bi onu halletsem :)sen buna sağlıklısız diyorsan ,atacam kendimi:111:
menün bence iyi sadece gece yerine akşam saatleri olsa iyiymiş sporda var süper
Ellerine sağlık, ah biz kadınlar :)az önce mutfak halımı yıkadım dayanamadım,aslında yeni yıkatmıştım temizlik takıntı eşim görünce çok kızacak
Evet canımbiz yokken şenlenmiş ortalık. Ben de pek giremedim, kuzeni evlendirdik. Düğünümüz çok güzeldi, kaç saat oynadığımı ben bile bilmiyorumVay kizlar super hareketlenmis burasi ben yokken
Bu bölum bizi ilgilendiriyor bence kizlar Eki Görüntüle 1157189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?