- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.294
- 398
Üzülme canım barisirsiniz yakinda.Kızlarr çok kötüyüm eşimle kavga ettik eskişehire ailemin yanına geldim kaç gündür paylaşımım yok biliyorum kusura bakmayın psikolojim çok bozuk
Hoşgeldin canım Saolasın.İyi pazarlarrrr 1, mıntıka
bence harika olur her takımdan birşey öğreniyor insann eee nerde kaldınız gezin kızlarrr
kaptımmm cnm tekrar tşklerr
ellerine sağlık cnmmm çok güzel oluyor ben kuzenime yapmıştım kalan ipleri değerlendirmek için rengarenk çok güzel olmuştu
evet cnm paylaştığın için tşkler
http://kozmikbakim...............tr/ burda da çok güzel bilgiler var ilgilenirseniz
ceza vermeye bayılırımmmmmm sporsuz kilo vermemiz zor cnmm ne olur bırakma
ooooo akşam 100 mekik versem yaparmısınnn
iyi eğlenceler canımmm
inş bu hafta sildirirsiniz gogocummm biraz hırsalanalım bu hafta haydi kızlarrrr
bir an önce barışırsınız umarım cnm:26:
leyilacımmm akşamları ne çok dikkat etmemiz gerekne öğün cnmmm hem protein hem karbonhidrat olmamış kuzummm suyunu da biraz artırsan süper olur 25 dk ip atlama nasıl gogocummm
Hoşgeldin canımKizlar arada girip bakiyordum yazamiyorum pek ama motivasyonu uzun duatugu yazilarini okudum. İstikrarla devam edelim diyeceğim çünkü spor yapmaya devam edeceğim bende. Kilo veremem belki fakat saglikli beslenmeye devam diyorum. Uzun bir yolculuğun ardından bugün eskişehire evime donuyorum , şuan yoldayim düzenime geri dönüyorum çok şükür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
az önce mutfak halımı yıkadım dayanamadım,aslında yeni yıkatmıştım temizlik takıntı eşim görünce çok kızacak
en azından biraz kalori yakmışımdır
Eline sağlık bende yapacam büyük bi temizlik inşallah.