- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
İyi akşamlar arkadaşlar..
Gelemiyorum hiç inanın aklım hep burdasalı günü Kayseri'ye gideceğim inşş. Yaklaşık 20 gün falan duracağım Bingöl'e gitmeden.. Ama orda tartı bulamaya bılırım bu yüzden kilo bildirimide yapamam diskalıfıye olmak istemıyorum diyete devam etmek istiyorum bu yüzden izne ayrılmak istiyorum.. Bıngölde dewam ederim inşş..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hareket etmek kesinlikle şart, zaten aldığımız kiloların çoğunu hareketsizlikten alıyoruz çok yemekten ziyade. Bu akşam spora başlıyorum kesin.Bende dun cok yedim canim ip aldim bende gecende artik ip atlayalim bari😊
Canım bizim evde çok ses çıkar diye düşünüyorum :) o sebeple parka gideceğim ama parkta dikkat çekmez, sanmıyorum, çok kalabalık oluyor ve herkes spor yapıyor :)parkta çok dikkat çekersin,evde ses olmuyor spor ayakkabıları giyince ben zıplıyorum
İyi akşamlar arkadaşlar..
Gelemiyorum hiç inanın aklım hep burdasalı günü Kayseri'ye gideceğim inşş. Yaklaşık 20 gün falan duracağım Bingöl'e gitmeden.. Ama orda tartı bulamaya bılırım bu yüzden kilo bildirimide yapamam diskalıfıye olmak istemıyorum diyete devam etmek istiyorum bu yüzden izne ayrılmak istiyorum.. Bıngölde dewam ederim inşş..
Canim yazariz listeye gogonun misafiri var yarin bi ara ugrarsan o ney cevabi verir
Hareket etmek kesinlikle şart, zaten aldığımız kiloların çoğunu hareketsizlikten alıyoruz çok yemekten ziyade. Bu akşam spora başlıyorum kesin.
Canım bizim evde çok ses çıkar diye düşünüyorum :) o sebeple parka gideceğim ama parkta dikkat çekmez, sanmıyorum, çok kalabalık oluyor ve herkes spor yapıyor :)
Günaydın bu arada. Dünkü menüm
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Öğle: 1 tabak hamsili pilav, tadımlık fasulye turşusu, pazı kavurması, hamsi buğulama, 1 zero kola( 4 karadenizli buluşunca karadeniz restoranı kaçınılmazdı)
Akşam: nektarin, kayısı meyve tabağı
Su: hiiiç içmedim
Spor : 2 saat yürüyüş.
en büyük sorunum su zaten, bir şekilde alışmam gerekiyorharika o zaman ,spor candır
evet tam karadeniz ,bu arada fasulye turşusunu çok severim,ordulu bir arkadaşım güzel yapardı
suiçseydin iyiymiş
dünkü menüm
sabah
1 tost,çay salatalık,domates
ara
1 kase kiraz
ara
türk kahvesi,küçük çikolata
ara küçük kase çekirdek
akşam
patates haşlaması,bol yeşillik,yarım yufka ekmek,1 kase dövmeli yoğurt
spor yok,su 2 lt
selam arkadaslar buraya üyeydim fakat basıma gelen ağır olaylardan dolayı ınternet diyet hepsini bosladım. buraya basladım 79 kiloyla yasadıklarımın sıkıntısıyla 6 kilo verdim. 73e düşmüşüm.tekrar aranıza gelip saglıklı bir sekilde hayata devam etmek istiyorum. 1 ay olmadan 6 kilo. simdi hiç yemek yiyemiyorum. doktora gidicem bakalım
Dövmeli yoğurt ne ola ki? Çekirdek filan çok kötü aslında uzak durmak lazım :) Ben kabak çekirdeğinden zor kurtardım kendimi :)
Hmm araştırdım, aşurelik buğdaya deniyormuş sanırım :)
selam arkadaslar buraya üyeydim fakat basıma gelen ağır olaylardan dolayı ınternet diyet hepsini bosladım. buraya basladım 79 kiloyla yasadıklarımın sıkıntısıyla 6 kilo verdim. 73e düşmüşüm.tekrar aranıza gelip saglıklı bir sekilde hayata devam etmek istiyorum. 1 ay olmadan 6 kilo. simdi hiç yemek yiyemiyorum. doktora gidicem bakalım
Sayaçlı ip aldım bende, bayağı kalori yaktırıyormuş ya :) atlarım artık her gün :) küçükken de severdim zaten ip atlamayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?