Ooo sayacli ip hee ikinciyi bozduk biz kızımın da var bozup geliyo sayacini. Çok yorucu ip atlamak iyi kalori harcatir.
Evet, araştırdım bayağı, süper kalori harcatıyor ve işin ilginç yanı eğlenceli de :) ayrıca sıkılaştırıyor olması da cabası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sayacli ip hee ikinciyi bozduk biz kızımın da var bozup geliyo sayacini. Çok yorucu ip atlamak iyi kalori harcatir.
Kızlarr naberr.. ben boyuna ders çalışmaca pek aktif olamıyorum şu sıralar.. sizde ne var ne yokk?
kızlarrrr, herkes nerede?
Kızlarr naberr.. ben boyuna ders çalışmaca pek aktif olamıyorum şu sıralar.. sizde ne var ne yokk?
Sayaçlı ip aldım bende, bayağı kalori yaktırıyormuş ya :) atlarım artık her gün :) küçükken de severdim zaten ip atlamayı.
İyi canım bildiğin gibi, işler güçler :) Ya bu hafta ben çok fazla bir kilo veremeyeceğim, ona üzülüyorum Ama neyse ki ip atlayacağım artık bol bol, sımsıkı olacağım, bol su içeceğim, eski halime dönüp çıtıpıtı biri olacağımKizlar ne alemdesiniz
İyi canım bildiğin gibi, işler güçler :) Ya bu hafta ben çok fazla bir kilo veremeyeceğim, ona üzülüyorum Ama neyse ki ip atlayacağım artık bol bol, sımsıkı olacağım, bol su içeceğim, eski halime dönüp çıtıpıtı biri olacağım
Kizlar herkes neden bu kadar sessiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerçekten kimsecikler yok ,bence şu msj uygulamasını başlatalım az katılımda bulunan (izinsiz) takımdan çıkarılsın,
kaptan ben buraya ilk geldigim kiloya göre mi yoksa simdiki kiloma göremi yarıscam..ayrılmıstım da soyledim dün
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..
İp atlayamam ama farklı bir şekilde telafisini yapacağım. ip atlayacak yerim yok, evde çok zor, aşağıya ses gider
nayııır, ilk cezayı ben mi aldımmm :)
canım çok geçmiş olsun bir an önce elin iyileşir İnşallah
Hemen sıcak bişeyler iç canım, adaçayı, nane-limon, ıhlamur ne varsa.
Evet spor yapmam şart zaten, bahaneyle başlamış olurum :)
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım,çabuk iyileşir inşallah
normal doğum yaptıysan hemoroid ve fissur oluyor ,ben iki doğumumdada yaşadım,dr gitmedim ama eşim dr unun tavsiyeleiyle atlattım şükür hergün devamlı ılık suya oturdum,krem kullandım ve hiç kabız olmamalısın
sabah
1 simit
yarım dilim peynir
çay şekersiz
ara
bir avuç kirz
ara
yeşil çay
akşam
1 tabak bezelye yameği,
3 kaşık pilav
1 kase yağsız bool acılı salata