Aksami az diğer ogunleri fazla yesen daha iyi olur.
Diyetisyen iyi fikir. Buraya gelmeye devam edicekmisin.
Slm şekerlerr bugün çokk geç uyandım dünün yorgunluğunu atamadm hala :)
Dünkü menüm,
Sabah: domates salatalık
5zeytin minik peynir 1.5dilim ekmk
Ara diyet bisküvi 5tane
Akşam; 5ızgara tavuk çeyrek ekmek
2bardk ayran
Ara1fincan kahve kuru incir 2
1lt su
2bucuk saat spor
Kimse bilmiyo diyette olduğumu kocişden başka söylemedim ya sora sen şunu ye bunu ye diye yönetmeye kalkıyolar sinir oluyorummm
Merhaba
Dunku menum
Sabah kosusturmadan kahvalti yapamamdim piknik hazirliklarindan.
Oglen.
2 kasik kisir
1 bardak meyve suyu
bir dilim kek
Aksam
1 tavuk budu
iki kofte
salata
salgam
Bir de cerez yedik biraz ama cok azdi.
Salgam ictim dun ya hem kalorisi o kadar az hem de acligi bastiriyor. Sizin bildiginiz bi zarari var mi. Ben bugun baya ictim cunku
bir de merak ettigim bir konu var. Haftada kac kilo veriyorsunuz.
Dünkü menüm kızlar.
Sabah:
Yumurta salatasi
Cay
2 dilim çavdar ekmeği
Sucuk birkaç dilim
3dilim peynir
Ara: ceviz
Öğle :
Cornflakes
Sut
Ara: yok
Aksam :
5 parca kizarmis tavuk ( KFC( )
1 bardak light kola
Ara:
Karpuz+ muz azar azar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünkü menüm kızlar.
Sabah:
Yumurta salatasi
Cay
2 dilim çavdar ekmeği
Sucuk birkaç dilim
3dilim peynir
Ara: ceviz
Öğle :
Cornflakes
Sut
Ara: yok
Aksam :
5 parca kizarmis tavuk ( KFC( )
1 bardak light kola
Ara:
Karpuz+ muz azar azar
En güzeli diyetteymis gibi davranmamak bencede. Bende aynini yapiyorum. Evde zaten ne yaparsam onu yiyorlar sagolsunlar:)
Bildiğim kadarıyla şalgam çok faydali dediğin gibi kalorisi de az cnm
Ben çok içerim suyu canım günde 3bucuk lt gecer bazen çok da susarım dün piknikte olunca az oldu çok susadım zaten..Su olayına çare bulmak lazımben de senin gibiyim, bir alışabilsem gerisi gelecek ama. Bana o kadar abartmışsın gibi gelmedi açıkçası.
En güzeli diyetteymis gibi davranmamak bencede. Bende aynini yapiyorum. Evde zaten ne yaparsam onu yiyorlar sagolsunlar:)
Bildiğim kadarıyla şalgam çok faydali dediğin gibi kalorisi de az cnm
Ya kizlar sizin kilolar ne durumda bende degisme yok ama sanki hep giydigim pantolon biraz bol geliyor gibi hissediyorum bilemedim 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun nesfitle ritmik samba cdsi aldim guzelse size de tavsiye edecegim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dünkü menüm
sabah
avuçiçi kadar pide
peynir azcık tereyağı
çay
ara türk kahvesi
ara
3 dilim sarma tatlı
öğle
1 tabak kısır
1 bardak ayran
ara 1 top dondurma
su 1 lt bile yoktur spor koşturmaca
Ben eskiden hic su icmezdim. Emzirme doneminde bi basladim icmeye sut olsun diye. O sekilde alistim. Simdi iki lt den asagi icmiyorum gunde. Yani alisabilirsin. Programlar varmis oyle telefonun uygunsa indirebilirsin su icmen icin uyariyormus. Bir de sise olursa yaninda hazir dolu. Bi yudum iki yudum bakiyorsun sise bitmis. Esim sebil almisti dolana kadar bu bardak su insan catlar. Su icmeye usenirsin.Ben kendime de bi bidin aldim eski usul pompayla devam ediyorum.Su olayına çare bulmak lazımben de senin gibiyim, bir alışabilsem gerisi gelecek ama. Bana o kadar abartmışsın gibi gelmedi açıkçası.
Şişe aldım yanıbaşıma da insan hiç mi içmez :) zorlarsam filan 1,5 litre oluyor en fazla, 2 litreyi hiç görmedimBen eskiden hic su icmezdim. Emzirme doneminde bi basladim icmeye sut olsun diye. O sekilde alistim. Simdi iki lt den asagi icmiyorum gunde. Yani alisabilirsin. Programlar varmis oyle telefonun uygunsa indirebilirsin su icmen icin uyariyormus. Bir de sise olursa yaninda hazir dolu. Bi yudum iki yudum bakiyorsun sise bitmis. Esim sebil almisti dolana kadar bu bardak su insan catlar. Su icmeye usenirsin.Ben kendime de bi bidin aldim eski usul pompayla devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?