Çeyrek normal canım sorun olmaz.Ben dun aksam araniza katildigim icin yediklerimi yazmayacagim ama gece cocuklar yattiktan sonra 4 mil ve 2 mil leslie ile yurudum. Bugun sabah tam bugday ekmeginin ortasini bardakla kesiip yumurta kirip icine tavada pisirdim. Domates ve salatalikla yedim. Sonra cocuklara cupcake yaptim onun ceyregini dayanamayip yedim sizce ara ogun sayilir mi yoksa pisman olmali miyim? Su an cok pismanim.
Canım sute yada yogurda tarçın ekle ye tarçın şeker isteğini bastırıyorCanım çukulata istiyoofff çok sinir oldum yaa ders çalışıyorum ama aklım dolapta
Yok canım çok şükür sorumlu değilim.Kolay gelsin tatlim sen sorumlusun saniyorum cok zor oluyor o isler galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki okudum
Sabah AC karbona tartildim 64,6 fikrim. Bebisim var 4 aylık oldu şuan . emziriyorum . ama bogazimi tutmak sütü etkilemiyor ,sut yapan şeyleri yiyorum ve bol su iciyorum zaten.
Öğretmenim doğum iznindeyim,dun eski koruma girdim ama kapatamadim imkânı yok arasi bayaa var kapatmak iciniste 5 veya 6 kilo versem ne mutlu bana.
3walk miles yapıyordum ama biraktim inşallah bugün yine baslicam
İste durumum boyle
Dunku menum
Sabah
Corn flakes sutlu
Ara
sade nescafe
Ogle
Sezar salata
Ice tea
Ara
Activia
3 tane kayisi
Aksam
Bir tabak kizartma
1 tabak makarna
Biraz erik biraz yeni dunya
Su 3 lt uzeri
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Aksam yemegi cok oldu farkindayim bugun sporla dengelerim umarim
Merhaba arkadaşlar ben yeni katildim araniza yazilari bugun okuycam herkese sağlıklı kilo vermeler =)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürlerSaat geçmiş ama bebisin hatırına kabul edeyim bu defalik. Bebisin küçücük daha canım kilo vermeye daha geç badlasaydin keske canım
Bende suyu bitirmek üzereyim canım sporumu daha tamamlamadımm ip sekmiştim akşam plates yapıp tamamlıcam inşallahh...Yine sessizlesmisiz ne alemdeyiz. Ben sporu bitirdim bu günlük. :)
.
Tamam canım bikaç gün sorun olmaz.
teşekkürler
geçen hafta hiç dikkat edememe rağmen 1 kiloya yakın gitmiş. Emzirmek, yoğunluk elma sirkesi, yeşil çay, birazcık dikkat bile yeterli oluyor şimdilik kilo vermem için. tabi bir kiloya kadar böyle gider belki sonrası biraz emek isteyecek. Aç kalmıyorum zaten, bol sıvı alıyorum annem yanımda moralim yerinde çok şükü, bunlar süt üretimi için birer avantaj.
Yalnız bir ricam var paylaşımım iyidir normalde ama bu aralar misafir yoğunluğum var bugün babam geliyor şehir dışından yarın yurt dışından ablam gelecek, çarşambaya kadar beni idare edin. sonra yapayalnız kalacağımpaylaşım için daha çok vaktim olacak inş.
1.grubun güzel hatunları nerdesinizzz :) 2.5lt suyumun sonuna geliyorum darısı 3lt ye :))
Yine sessizlesmisiz ne alemdeyiz. Ben sporu bitirdim bu günlük. :)
Ben yemek yapıyorum şimdi ama yemicem işten çıkmadan kızlara takilip yedim biraz tokum şimdi.
regl zamanında kilo tartıda fazla mı görünür..yoksa aynı mı kızlar
Fazla görünüyo bende canım 1 kg falan..
üye adımızı deiştiremiyo muyuz bende aynı kaldı yanlıslıkla yazdım adım sacma sapan
Fazla görünüyo bende canım 1 kg falan..
Bende suyu bitirmek üzereyim canım sporumu daha tamamlamadımm ip sekmiştim akşam plates yapıp tamamlıcam inşallahh...
Sabah firsat yokmtu sanirim. Cornfpakes tütmüyor insani sonra çok acikiyorsun. Yinede iyi dayanmisin bence.
Hoşgeldin tatlim saglikli kilo vermeler.
Bu arada cok mutluyum ben topicin hareketlenmesinden, iste ihtiyacimiz olan sey bu birlik 😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?