- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.294
- 398
Çeyrek normal canım sorun olmaz.Ben dun aksam araniza katildigim icin yediklerimi yazmayacagim ama gece cocuklar yattiktan sonra 4 mil ve 2 mil leslie ile yurudum. Bugun sabah tam bugday ekmeginin ortasini bardakla kesiip yumurta kirip icine tavada pisirdim. Domates ve salatalikla yedim. Sonra cocuklara cupcake yaptim onun ceyregini dayanamayip yedim sizce ara ogun sayilir mi yoksa pisman olmali miyim? Su an cok pismanim.
Canım sute yada yogurda tarçın ekle ye tarçın şeker isteğini bastırıyorCanım çukulata istiyo offf çok sinir oldum yaa ders çalışıyorum ama aklım dolapta
Yok canım çok şükür sorumlu değilim.Kolay gelsin tatlim sen sorumlusun saniyorum cok zor oluyor o isler galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki okudum
Sabah AC karbona tartildim 64,6 fikrim. Bebisim var 4 aylık oldu şuan . emziriyorum . ama bogazimi tutmak sütü etkilemiyor ,sut yapan şeyleri yiyorum ve bol su iciyorum zaten.
Öğretmenim doğum iznindeyim,dun eski koruma girdim ama kapatamadim imkânı yok arasi bayaa var kapatmak icin iste 5 veya 6 kilo versem ne mutlu bana.
3walk miles yapıyordum ama biraktim inşallah bugün yine baslicam
İste durumum boyle
Hedef kilona 58 yazayım uygunsa.