- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Selamlar kızlar nevar ne yok ben y yine gezmeli bi gün geçirdim şimdi de mahallede düğün var evin önünde aksamda bol oynamali gecicek anlaşılan. Dün mekik programına başladım sizede fotoğraf ekliyim bakın. Birde facedeki resimlerimden bakayım öncesi sonrası yapayım bende özendim.
Benimde midem iyi degil bugun biraz yuruyusu yarida kestim fenalastim resmen, ne iyi gelir tatlim ye disarda gozleme yedim o mu dokundu bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fotograflarda insan kendini hiç begenmiyor kilolu olunca.tesekkür ederim..canım hiç küsme kilolu olduk diye suclu muyuz ki insanlarda öyle bi algı var. bosver sen ben kilo verirken kimse destek olmadı herkes bosver sen iyisin gibi konustu. simdi de yeter bu kadar diyorlar. 77 az degil ki yetsin.diyette en önemli şey moral.sen ne moralini boz ne de kararından vazgec üzülme de hiç. diyete baslayınca o kilolu halimle ilk kez barıstım kat kat giyinmeyi bıraktm saklaamak için. ben inanıyorm sen de vereceksin ben de
Sorun değil canım. 2 gün önemli değil.Sağol canim benim sanada çok geçmiş olsun. Dikkat et ya kas yapalim derken göz cikarmayalim. Beni bugün ve yarin saymasaniz olmazni goncacigim ya saatler yediklerim herşey düzensiz ve sagliksiz oldu. Simdi odemisteyim annemin yanindayiz yarin da tekrar yolculuk var. Düzenin bozulmasına nefret ediyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da benim fotografim kizlar 2 hafta oncesi ')
Sorun değil canım. 2 gün önemli değil.
Maşallah çok güzelsin canım.
Sağol canim.bu arada kayinvalidenin koyundeyim sabah size buranin fotosunu paylaşmaya calisacagim çok güzel yeşillik içinde yasanilasi bir yer. Napiosun canim eskişehirde misin sen hala? Neler yaptin?
Bu da benim fotografim kizlar 2 hafta oncesi ')
Çek canım görelim bizde çok severim ben yeşillik yerleri. Bizde geziyoz yarin doncez evimize .
ilk foto benden olsunEki Görüntüle 1118934
Dünkü menüm:
Kahvalti:
1 kk beyaz peynir
5 Adet siyah zeytin
Yarim domates
Yarım salatalik
1orta boy haşlanmış patates
Ara:1 kutu aktivia
Öğle:
1tabak taze fasulye
1kase cacik
Aksam:
Yarim kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Ayrica gun icinde 2 fincan sade Nescafe ictim
Yarim saat tempolu yürüyüş yaptım. ilk gün boyle gecti kizlar yorumlarinizi bekliyorum.
gunaydın arkadaslar haftasonu gelemedım k bakmayın dün eşimle dışaarı cıktık istanbul dan gıtmeden tadını cıkaralım dedık :) eyüp e falan gıttık :) sızler ne yaptınız kızlar
Super canim bi gun onceki menune gore gelisme var masaah aynen boyle tempoyu bozma
Bizde buralardaydik canim gece bnim midem kotu oldu biraz simdi gecti iyiyim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?