Bu cuma sabahı kilomuzu yazıyoruz demi? Gerci kurallarda peesembe aksam diyo ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş canım menündünkü menüm
sabah:tam buğday ekmeği ile 2 dilim domates ve 1 dilim peynirli sandviç
1 adet salatalık
öğle:
1 kase mercimek çorbası
5 kasık çoban salata yağsız
5 kaşık kuru fasulye haşlanmış az yağ tuz ve limon ile
ara:
100 gram çilek
aksam:
nesfit yagsız sütle bir kase 8 yemek kaşıgı
ve 100 gram çilek..
spor salonuna gidemedim kendim dısarıda yarım saat yürüdüm normal tempo ile
Yediklerini yaz biz engelleriz senin yemeni.Aman ALlahim dün yediklerimi yazmamaliyim. Dogum günündeydik yedim biraz benbufun kahvaltı iyi dengeli yaptim. Mecburwn ince dilim pasta ve tost yedim. Ya ben bugünlerde anlamadan yiyorum çok. Biri beni durdursun
Bu cuma sabahı kilomuzu yazıyoruz demi? Gerci kurallarda peesembe aksam diyo ama
Cok mu o kofte sanki tatlim az az yiyelim zayiflayalim cici cici kizlar olalim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok aslında canim B12 eksikliğin olduğundan diyetisyenim boyle vermişti. Onu uyguluyorum bende. Cici Coco olacagiz kulağa hoş geliyor çiti piti :))
Yok aslında canim B12 eksikliğin olduğundan diyetisyenim boyle vermişti. Onu uyguluyorum bende. Cici Coco olacagiz kulağa hoş geliyor çiti piti :))
B12 ençok dana karaciğeri ve dana etinde var canım bende bi dönem tuketmistim ciğer sevmediğim halde.
merhba arkadaslar bende aranıza katılabılır mıyım? Bu son zamanlarda çok kilo aldım 19 yasımdayım ve 79 kıloyum(
Super oldu bu gogocm saolBiraz içiniz açılsın kızlar
Katılabilirsin tabiki canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hedef kilonuda yazarmisin.
Gogo sen Neredesin? Ah keyfine diyecek yoktur simdi içim acildi taa buralardan.Biraz içiniz açılsın kızlar
Ah canim, sikma canini hep beraber veriyoruz kilocuklari :) benim yas 29 geçen hafta basladik ve kilocuklarim gidiyor :)merhba arkadaslar bende aranıza katılabılır mıyım? Bu son zamanlarda çok kilo aldım 19 yasımdayım ve 79 kıloyum(
Teşekkur ederim cnm cok mutlu oldum stre yaptı iyiceHedef kılom ılk 69 ve daha sonra 65 boyum 170 iş hedefıme ulaşırım :)
Şimdi iyiyim 1 kutu b12 kullandım tablet sonrada ciğer et şimdi arada baktiriyorum normal.Şimdi nasil oldun canim dengelendimi? Basit görünüyor ama vücudun dengesini bozuyorBende senin gibiyim, yemeyi biraktim kokusuna dahi dayanamıyorum.
Rica ederim.Super oldu bu gogocm saol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tmm 69 yazayım sonra indirebiliriz aşağı. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım. Perşembe 18 e kadar kilo bildirimi yapılıyor.Teşekkur ederim cnm cok mutlu oldum stre yaptı iyiceHedef kılom ılk 69 ve daha sonra 65 boyum 170 iş hedefıme ulaşırım :)
Gogo sen Neredesin? Ah keyfine diyecek yoktur simdi içim acildi taa buralardan.
Ah canim, sikma canini hep beraber veriyoruz kilocuklari :) benim yas 29 geçen hafta basladik ve kilocuklarim gidiyor :)
Amanin az önce takım kurallarını okudum geldim de, ağır kurallar ve yaptırımlar var :119:
ben gideli burada çok şey değişmiş, güzelde olmuş.
ama aklıma takılan haftalık mesaj sayımızı paylaşmalıymışız, bunu saymanın kolay bir yolu varmı?
Kendi ismine tıkla canım forumdaki cevaplarim yaxiyo tıklayıp ordan sayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?