Bu kadarını yapabilen neler yapmaz
yok canım ya aslında kilom gayet iyi ama basenlerim çok kötü duruyo ebrunun skinny jeans workout a başlıcam ama 2 hafta sonra bi düzen oturtum hemde plates malzemlerim gelsin başlıcm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadarını yapabilen neler yapmaz
yok canım ya aslında kilom gayet iyi ama basenlerim çok kötü duruyo ebrunun skinny jeans workout a başlıcam ama 2 hafta sonra bi düzen oturtum hemde plates malzemlerim gelsin başlıcm
Başaracağına inanıyorum, sanırım kilo verince bana da plates gerekecek ama ben yüzmeyi düşünüyorum sıkılaştırırmı sence
Ne kadar sağlıklı ben bunları yesem bomba gibi olurum bravo
Ya benimde basenlerden sorunum var ya aslında sevgilim seviyo ama ben begenemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakalım işteeee aslında 12 gün önce yaptım bunu 4 kilo verdim ama şimdi veremiyorum
aynı durum bendede var canım nişanlım böle iyisin dio ama tabi ben kendimi beğenmiyorum bazen yansımadan filan bakıyorum aşağıda bi kütle var resmen
Ayyynen o var işteeee ki bak benim belim inceciktir göğsüm büyüktür ama basenlerden çok sorunum var gibi geliyo ya iç uyluklarımda çok var ya sevgilimde zayıf sevmem dokunamam bile diyo daha verme diyo ama ben ondan gizli gizli vericim artık
Ben yatıyorum kızlar, yarın okul var görev beklemez
Burcu seni gördüğüme sevindim kuzum yine görüşrüz uğrarsın :)
Hilalcim bu yolda beraber bu kilolar gidecek bu sefer hihihi
Hoşgeldin canım Saolasın.kızlar selam ben 13. takımdan burcu takımı açmıssınız çok mutlu oldum inş. hemen kiloları verirsiniz başarılar
Ben yatıyorum kızlar, yarın okul var görev beklemez
Burcu seni gördüğüme sevindim kuzum yine görüşrüz uğrarsın :)
Hilalcim bu yolda beraber bu kilolar gidecek bu sefer hihihi
Hoşgeldin canım Saolasın.
Iyi geceler kızlar
Kaptanım, isteğin üzerine takım kurallarınızı topik giriş mesajına ekledim:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38551&p=421842#post421842
Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz derken, sağlıklı kilo vermeler ve keyifli paylaşımlar dilerim..
Hayırlı olsun..
Gunayin tatlim ben sabah tartilamadim acil cktim biraz ama dunku yediklerimi yazabilirim 😔