Ben hiç kilodan fazla veremedim. Halsiz düşüyorum. Diyetisyene de gittim. Bıktım açıkcası. Hormonal problemlerim var ilaç kullanıyorum. Su içmekle, spor yetse ne güzel olacak, ne yapsam bilemiyorum artık.
66
50 olmak istiyorum. Aslında bi ellili bişey görsem tartıda şimdilik yetecek.
Hızlı vermek iyi değil zaten canım.
Olursuuuuuunnnnnnn oluuuurrr me var kız 7 kilooo çok büyütme canım benim o kilolar korksun senden aaaahhhh şimdi bizi bir bir vericek bu bedenden gidiceeezz diye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam ben 13. takımdan burcu takımı açmıssınız çok mutlu oldum inş. hemen kiloları verirsiniz başarılar
Burcuu seni hatırlıyorum, bi zamanlar 13. Takımdaydım kısa bi süre. Teşekkür ederiz :)
canım bnde seni hatırlıyorum nasıl gidiyo
Anladım canımmmm :) bak Bende günde en az yarım saat yürüyorum genelde 1 saat ayyyy hadi hayırlısı inşallah :))))) sen kilo verdin mi canım
Ben hala aynı yerdeyim canım ya asıl senin nasıl gidiyor:) merak içindeyim bunca zamandır maşallah yaa imrendim sana canım benim süper
ekimde mezun oldum canum 59 kilo ile işte şimdi 62 filanım tekrar listeye gircem bu hafta bi 55 filan düşünüyorum platese başlıcam 2 hafta sonra
ekimde mezun oldum canum 59 kilo ile işte şimdi 62 filanım tekrar listeye gircem bu hafta bi 55 filan düşünüyorum platese başlıcam 2 hafta sonra
Selam burcucumay bende 59 um 52 ile mezun olsam biii
Pü maşallahbaşarılarının devamını dilerim canım darısı başımıza
Tabi bak şimdi bu sabah kalkıp bi haşlanmış yumurta yedim arada form Un atıltırmalıklarındannn öğlen ton balıklı salata arada 1 dilim kepek ekmek akşam tavuklu yoğurtlu salataaaa :))) tabi de bol bol zayıflama çayı artı egzersiz yaptım :))
amin canım ama irade sıfır şimdiye kadar bu kadar koruyabildim geçen hafta 61.1 dim bu hafta batırdım desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?