Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın mutlum,tamamdır canım 64 olarak not aldım
wc içinde suyumu az içiyosun ama:26::26:kayısılı form çayı deneyebilirsin bide
şimdi kızçeler takımı kapatma kararımı alıyoruz yoksa bi süreliğine izinmi isteyeceğiz,ona bi karar verelim ne dersiniz
valla edacım siz karar vericeksiniz bende ona göre paylaşım alanına bildiricem
şimdi kızçeler takımı kapatma kararımı alıyoruz yoksa bi süreliğine izinmi isteyeceğiz,ona bi karar verelim ne dersiniz
özlemcim maalesef haklısın,basit bi kararda bile takım toplanamıyo
o halde kızlar şöyle yapalım,bu hafta herkesi izinli yazayım takım içinde eylüle kadar izin isteyelim,üylülde nasılsa herkesin üstündeki rehavet kalkar,tatiller biter bizde tekrar yarışma moduna girebiliriz,nasıl olsa yine kopmuycaz birbirimizden
o halde kızlar şöyle yapalım,bu hafta herkesi izinli yazayım takım içinde eylüle kadar izin isteyelim,üylülde nasılsa herkesin üstündeki rehavet kalkar,tatiller biter bizde tekrar yarışma moduna girebiliriz,nasıl olsa yine kopmuycaz birbirimizden
***1.TAKIM 317.ETAP***
tatlıkedi ( 63,2 / ) izinli
tasan ( 70,3 / ) izinli
mutluluknerdesinbenibul ( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47% ) izinli
mlkfth ( 77,6 / ) izinli
crystallife ( 64,9 / ) izinli
tgdg ( 68,8 / ) izinli
spirochet ( 83,5 / ) izinli
1.TAKIM ORTALAMASI :0,07 %
listemiz bu şekilde kızlar
kilomuzu bildirmek gerekmesin izne ayrılanlar için çünkü ben 84 oldum
kilomuzu bildirmek gerekmesin izne ayrılanlar için çünkü ben 84 oldum
edacım kaç kere yazdım kilosunu bildirmek isteyen bildirsin o şekilde yazayım diye,ama artık listeyi paylaştım yapacak bişey yok,sorun olucanıda sanmıyorum,eylülde başlangıç kilon 83,5 olucak sadece
ben tartılmıyom bile eda tartıklsam kesin bende artıdayımdır neyse toparlanacam inşallah.yaşasın diyet yok yaşasın sağlıklı beslenmek