beennn geldimmmm
hanı karşılama hanı konfetilerr:)
biraz baktım geçmişe bari benı bekleyıp gideydiniz takımdan yahu
neler olmuş böyle darma duman olmuşuz
ama herkese hak verdim hem iş güç hem bu bunaltıcı sıcaklar..sonu bellıydı..
Benım fıkrım yarısma mantıgı,heleki bu bunaldıgımız dönemde iyice üstümüze gelen bizi baskılayan bişey..
Ben derim ki madem ayrılmak ısteyen buyuk bi çogunluk var,ramazanı atlatalım sonrasında bi günlük bi tpoık yada bı grup kuralım yarısma olarak degıl,sadece birbirimizi takıp edecegımız bi başlığımız olsun
ne kımsenın hakkı yenmiş olur,ne de cumadan cumaya sadece bıldırım için takıma girişler olur..
Benım fıkrım bu yonde,çok uzun zamandır gönül birliği kurduk güzel bi ortaklık kurduk..
Darma duman olmak yerine biraz mola verip ramazan sonrası tekrar küllerimizden doğalım..
Gercekten isteyenlerın gelecegı bı topıc olsun,paylaşım alanı olsun bu..
Ve kurallar,mecburıyetler,baskılar,yasaklar vs olmazsa belkı daha relaks kurtuluruz...
Bu arada gercekten üzüldüm sizi cok özlemıştım hepınızı görürüm konusurum derken kımsecıkler yokk
boynumm bükük kaldı ama
günaydın kızlar. Neeoluuuuuuuuuur beni affedin yaa.
Cuma günü hakim beyler ile keşife gittik biz.
Saatlerce keşifteydik. Ne keşfi olduğunu hiç sormayın valla midem bulanıyor aklıma geldikçe.
Nesli çok özürdilerim cnm inanki sebebim çok geçerli cnm.
Esracım hoşgeldin canım, nasıl geçti iyi geçmiştir umarım.
şu topik olayı mantıklı kızlar. Orda hem kilo vermeye çalışırız hem de sohbetler ederiz.
En iyisi bu bence de.
Topik kurunca bana da haber vein ama gelmek istiyorum. Ramazan da yarışma zor olur.