en azından çikolata olmasın içinde zaten onlar gerçek çikolata değil kokolin denen bişey boş yere alma vücuduna... karnıyarık dediğim gibi mükemmel oluyor hatta aynı tepsiyle devamını da fırında yapabilirsin hatta ben eşim çok yağlı yaptım sansın diye onun karnıyarıklarının et kısmını zeytin yağı dolduruyorum hiç anlamıyor farkı...
buzluğum eşimin deyimiyle seferberlik durumuna hazır :)))))))))))))
ah ah bu insülin direnci neyse artık zorlama bir yana sinirden bitiriyor beni
ben vardım güzelim de bende bugün personeli götürdüm dışarı
evet kızlar sevgili püskütün yaptığı analiz sonuçlarında hiç derecemiz olmadığı gibi bide en sonuncu olmuşuz,ben takımın kaptanı olarak çok utandım ,her hafta diyoruz bu hafta bi atak yapalım diye ama olmuyo bi türlü,ama yinede en azında ekimde yapılacak analizlerde ilk üçe girmemiz lazım diye düşünüyorum ne dersiniz
valla tek basimayim burda saka gibi
yarin tek tek dökülürsünüz ama bildirime
hani destek, hani takim ruhu ohooo
ben zayiflarim arkadas sizde kaçamaklarinizla kalin bas basa
öglen proteinime devam ettim
Biraz et döner + bir köfte + 1 tavuk izgara yedim.
Ise gelincede evden getirdigim yogurdumu yedim
vücudu $oklama amaciyla yaptim bakalim yarin eksileri görcekmiyim
gelmeyin siz daha öcü var burda
günaydın hepinize,bu hafta anormal yoğundum,daha öncede söylemiştim,sanırım herkestede bi bıkkınlık var,açıkcası bende çok diyet modunda değilim,kendimi izine ayırmayı düşünüyorum,işyerinde yoğun ve stresli günler yine başladı,buraya çok vakit ayıramayacağım maalesef..
takımda 2-3 kişiyle yürüyeceğe benzemyor,bugün ortak bi karar alalım,devam etmek istiyosanız ben yine cumaları listeleri yaparım,yok böyle olmuyo diyosanız da takım için bi süreliğine izin istiyelim,herkes fikrini söylerse sevinirim
bu arada kilom sabit,1-2 güne regl olmam lazm,acaip şiş hissediyorum kendimi,bide üstüne bu hafta kabızlık vardı,o yüzden tartı kıpırdamadı bile
günaydın hepinize,bu hafta anormal yoğundum,daha öncede söylemiştim,sanırım herkestede bi bıkkınlık var,açıkcası bende çok diyet modunda değilim,kendimi izine ayırmayı düşünüyorum,işyerinde yoğun ve stresli günler yine başladı,buraya çok vakit ayıramayacağım maalesef..
takımda 2-3 kişiyle yürüyeceğe benzemyor,bugün ortak bi karar alalım,devam etmek istiyosanız ben yine cumaları listeleri yaparım,yok böyle olmuyo diyosanız da takım için bi süreliğine izin istiyelim,herkes fikrini söylerse sevinirim
bu arada kilom sabit,1-2 güne regl olmam lazm,acaip şiş hissediyorum kendimi,bide üstüne bu hafta kabızlık vardı,o yüzden tartı kıpırdamadı bile
msj 1
Günaydınlarr kızlar
Hayırlı günlerr hayırlı cumalar olsun hepimizee
Bende bikaçgündür yazamadım ama aslında kk girdim bakıorum kimse yok yazasım gelmedi açıkçası
offf çiğdemmm öldümm yaaa koptumm yarıldımm şu yazdığınaaa GELMEYİN ÖCÜ VAR BURDAA
msj 3
Neslicim ben çogunluğa uyarım ama bence bunu yapmayalım eger çok yogunsak gerekirse girmeyiz bikaç gün ama izin alırsak iyice yayarız gibi geliyor isteyince herşeyi yapabilioruz hepimiz biliyoruz bence herkes samimi oldugu yani samimiyetten kastım face,tlf,msj ile ulaşabildiği arkadaşını uyarsın ve takıma gelmesini sölesin önceliklebence bi çözüm arayalım hemen böyle pes etmeyelim mesela nebilim çok yogun olan o gün söler 1 msj atcak kadar zamanı olur die düşünüyorum yediklerini ertesi gün yazssın çok yogunsa vs. bi çözüm bulalım yani
Selam canim is yogunluguna diyecek lafim yok ama takimin izine girmesinden yana degilim.
Bende dahil istersen bir iki kisiyi cikart. yeni birilerini alalim. üzülerek söylüyorum ama takim izne girerse ben baska takima transfer olmak isterim :26:
ne yapem yavrum bakip bakip kaçti dün herkes
-----------
Neyse bildirimimi yapiyorum dün saf proteinle beslendim ve vücudum $oklandi baya
63.2'yi gördüm bu sabah
merhaba arkadaslar
hayirli cumalar..
ben bu hafta listeye girmiyormuyum neslim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?