slm kızlar uzun bır aradan sonra ... umarım herkes ıyıdır .... ben ıyı olmak ıcın elımden gelenı yapıyorum( mayıs sonu hazıran bası çok yogundum gıremedım bılıyosunuz saoln ızınlı yazmışsınız benı ... nerden baslıcam nasıl anlatıcam ınanın bılmıyorum .. ben bır gece ateslendım hasta oldum dr. gıttım sınuzut dıye antıbıyotık aldım 1 haftada gectı sıkayetlerım ama duzelmedı tekrar ettı 10 gun 38.5 atesle yattım ve romotolojık bır hastalık cıktı ve 10 gundr tedavı goruyorum bagısıklık sıstemı cokmuş vıtamın degerlerım dusmus kansızlık b 12 eksıklıgı çıktı yanı bılınccsız dıyet ve kendıme bakmadıgım ıcın hersey bır bırıne gırdı .. 1 haftadr kortızon alıyorum ve uzun bır sure kullanmam gerekecek ve tedavım devam edecek umarım herşey eskısı gıbı olur eskı saglıgıma kavuşurum ....
slm kızlar uzun bır aradan sonra ... umarım herkes ıyıdır .... ben ıyı olmak ıcın elımden gelenı yapıyorum( mayıs sonu hazıran bası çok yogundum gıremedım bılıyosunuz saoln ızınlı yazmışsınız benı ... nerden baslıcam nasıl anlatıcam ınanın bılmıyorum .. ben bır gece ateslendım hasta oldum dr. gıttım sınuzut dıye antıbıyotık aldım 1 haftada gectı sıkayetlerım ama duzelmedı tekrar ettı 10 gun 38.5 atesle yattım ve romotolojık bır hastalık cıktı ve 10 gundr tedavı goruyorum bagısıklık sıstemı cokmuş vıtamın degerlerım dusmus kansızlık b 12 eksıklıgı çıktı yanı bılınccsız dıyet ve kendıme bakmadıgım ıcın hersey bır bırıne gırdı .. 1 haftadr kortızon alıyorum ve uzun bır sure kullanmam gerekecek ve tedavım devam edecek umarım herşey eskısı gıbı olur eskı saglıgıma kavuşurum ....
az önceki mesajı yazmaya 8.30 da başladım. bölünmelerle anca paylaştım
yine yeni bir ürün buldum ganoexcel diye. eşimin yeğenini sınava götürdüğümde bahçede beklerken birileriyle tanıştım. aile tabi. bundan bahsettiler eda dururmu hemen aldım denedim. kırmızı reishi mantarından çay kahve ilaç falan filan var. o konuştuklarım bir diyetisyen arkadaşımın akrabası çıktı o arkadaşımdan da teyit ettim. kullanmışlar ben faydasını artık bıraktım yan etkisi oldumu diye sormaya başladım :)))))) aman aman kilo verdirme özelliği yokmuş arkadaşıma göre gerçi 1 aydır kullanıyormuş ama migren ağrıları geçmiş bana buda yetti :))
Günaydin kizlar
yogunluk devam ediyor bugünde
dün sabah güzel baslayan günüm aksam cozutmamla kötü sonlandi kizlar
yazayim bari ne yedigimi:
Sabah: 1 haslanmis yumurta + beyaz peynir + 1 seftali
Ara: 1 elma
Öglen: 1mini porsiyon soya salatasi + 1 porsiyon pilav (haslama) + biraz et + 3 dilim ananas
Ara: 1 meyveli yogurt
Aksam: 3 dilim karpuz + 2 tane twix dondurma
Spor yok (isim cikti gidemedim dün)
2 kupa yesil cay + 2 litre su
aksam cok dengesiz yedim, acikmadimda Allahtan, o kadar seker aciktirirdi beni :26:
Dün aksam patlican közledim zar zor, benim ocagim vitroseramik onun üstünde yaptim ve lekeleri pek cikmadi, özel ilacimdan kalmamis; ilaç alip ugrasmam gerekinsallah cikar yaaa deneyen var mi böyle :26:
Bu aksam arkadasima içli köfte yapmaya gidicem, ramazan yaklasiyor hazirliklar tam gaz valla çevremde
yan etkisi kilo verdirme olan bi ilaç ariyorum deme bana eda
sen ki dogru dürüst beslenmeyi biliyosun nerde ne yenilir içilir biliyorsun sakin böyle bisey yapma
Migrenini geçirsin sana yeter
güzelim menünde hiçte çozutmamışsın. dondurma iyi karpuz biraz fazla ama bir öğün olarak düşünürsek kalori konusunda sıkıntı yok. dondurmada dikkat et güzelim üstü çikolata kaplı olmasın yada meyveli buz tarzı olmasın yeter meyveli buzlarda kalori konusunda değil katkı maddeleri konusunda önermem... patlıcanı ocakta zor oluyor közlemek ben koyuyorum fırın tepsisine dibine yarım çay bardağı su veriyorum fırına en azından ocağım kirlenmiyor. yarına larnıyarık yapıcam mesela kızartmak yerine yine fırına vericem patlıcanları sonra içini doldurucam.
bende annem geldiğinde hallettim yuvalamaları yaptım buzluğa attım ekşili ufak köftenin köftelerini de yaptım ben hazırım ramazana :))) ne yenilir ne içilir herşeyi biliyorum ekmek yemek nerdeyse aylar oldu gözümde ama kilo verme dersen gıdımla
Malesef twixler cikolata kapliydi canim :26: bidaha öyle yemicem gözüm döndü canim cok istedi bi an tatli
neyse bugün dikkat ediyorum
karniyarigada bayilirim ya sirf kizartma diye yapmiyordum bide senin yönteminle denicem edacim
oh seninde hazirda var yemegin, buzluktan al pisir cok pratik oluraslinda bende yuvarlayip atsam buzluga fena fikir degil
Rahat ederim sonrasinda
yeme içme konusunda sen iyi masallah biliyosun iste yavas olsun kalici gitsinseker direnci zorluyordur seni degilmi :26:
kimse gelmemis bugün
ciks ciks ciks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?