Neslimm mükemmel gözüküyor yaaa yarın sabah uyanır uyanmaz patateslere çubugu sokup fırına atıyorum
off o yumurta salatasıda harika dururyor onuda yapıcam yeşillik varmıydı bilmiyorum olmassa bgn eve giderken alırım
helal olsun cnm ya ne diim
ben bgn 63.5 kiloyum hedefim 56-58 civarı olmak ama 1 kilo bile veremiyorum bgn baktım 12 hafta önce gruba katılmışım ilk defa ozaman diete başladım 65.7dim 12 haftada 63.5 olmuşumkeşke verebilsem en azından agustosa kadar 60 olsam ona bile razıyımm hergün yürüyüşlere başladım evlenince ilk iş koşu bandı alcam ya bende bide şu NESLİ yüzünden ekmek yapma makinası alcam yer yer koşarım
çok özür dilerim düzelme yapıyorum 12 hafta önce diyete başladım sonra çiğdemin tavsiyesiyle diyetimin 3. haftası ya da 4. haftası gruba katıldım
valla benimki mehter hesabı 2 ileri 1 geri,geçen hafta 900 ggr artıdaydım bu hafta 1 kg eksideyim,dön dur aynı yerde kaldım kaç zamandır,ama çok şükürki geçen senki halimden iyiyim
canım seninde normaldir,kolaymı vucuttan nerdeyse 10 yaşında bi çocuk çıkarmış gibisin,isyan etmesi normal bence,ayrıca gerçekten harika görünüyosun 1-2 fazlalıkta olsun yani takma bence
teşekkür ederim canım. spor yaptığım için kilo mu göstermiyorum sanırım. üstelik şişman olan fotomda yan durmuşum, bir de düz dursam nasıldım siz düşünün artık. canım ben 112 kilodan düştüm yani toplamda 34 kg falan verdim.
ama ben her gün spor yaptım. her gün tempolu 1 saat yürüdüm koşu bandımda. ayrıca hafta da 3 gün plates yaptım.
böyle söyleyince çok görünüyor ama inanki o kadar eğeleniyorsun ki spor benim hayatımın parçası artık. şimdi haftada 4 gün 45dk 1 saat arası yürüyorum yine koşu bandımda canım. ben o zamanlar her gün spor yaptım çünkü sarkmamam lazımdı. fazla kilom çoooook fazlaydı. senin o kadar fazlan yoksa şayet haftada 3-4 gün de yapabilirsin.
çok güzel olmuşsun melekcimevet spor için bir extra bilgi eklemek istiyorum bazı bünyeler spora hazır değil bazıları ise arada yaptığı için alışkın bu 2 bünyede hani spora başlıyor mesela ben 1 haftadır iyi gidiyorum ama kilo verişim yok pes etmemem gerekiyor çünkü arada yaptığı için yapmadığı zamanlarda da hiç kıpırdamadığı için vücut spor yaptığında kilo kaybetmeye değilde depolamaya yöneliyor spora benim gibi başlayanlar sakın pes etmesin... ve melekin dediği gibi pilatesin etkisi tartışılmaz ama şu antalya sıcağında daha nefes almak bile zorken ben yürümeyle denizi favorim yapıcam pilates artık son bahara :) inşallah bahara kadar veririm de pilates toparlar beni
Kizlar günaydın haYirli cumalar
Ben bildirimde bulunacakmiyim bilmiyorum koşa koşa geldim saati görünce
Artık takıma girebiliyor muyum?
Kilom 75.800
Özür dilerim kizlar isterseniz bu hafta listeye girmeyim
Önümüzde ki hafta hem sizlerle beraber olurum hemde listeye girerim ne diyorsunuz?
Neslim?
Kizlar günaydın haYirli cumalar
Ben bildirimde bulunacakmiyim bilmiyorum koşa koşa geldim saati görünce
Artık takıma girebiliyor muyum?
Kilom 75.800
Özür dilerim kizlar isterseniz bu hafta listeye girmeyim
Önümüzde ki hafta hem sizlerle beraber olurum hemde listeye girerim ne diyorsunuz?
Neslim?
neslicim karar verir girebilir misin diye ama ortalamayı yükseltmen düşürmen bir yana çok mühim değil bizleykende alabilirdin... ama bizle paylaşımda bulun kurallara bak spor menü şu bu iyice motive ol bence öyle gir artık birbirimizin sporuna yediğine içtiğine herşeyine karışıyoruz. bırak siteyi arkadaşları bir amaç var ve yarışmak lazım yada amaç için yeterli hırsımızın olması lazım. takıma girersende her gün menünü yaz her gün sporunu yap ve sanada bir görev bulalım sende bizi sıkıştır...
elifcim bence haftaya gir canım listeye ve mutlaka paylaşımını artır,hani sadece cuma günü bildirim için deği hergün gel,bugünden itibaren hergün en az 5 msj yazman lazım
birde takım ortalamasının artık %0,30 un altında olmaması lazım,yoksa kara liseye yazılıyoruz ve ceza uygulaması getirildi
sayende canım benim teşekkür ederimözlemcim menülerin artık çok güzel ya
selamlar hayırlı cumalar günaydınlar birbirinden güzel hatunlar!!!
ne olur beni affedin her zaman giremiyorum. biliyorsunuz ben adliyede memurum.
şimdi bir de ağır cezalar da çalışıyorum. duruşmalarımız saatlerce sürüyor giremiyorum nete
yazamamam ondan. kızmayın lütfen. ama hep aklımdasınız.
bu hafta genel olarak hep dikkat ettim. ama bu sabah tam 3 tane küçükpeynirli ev poaçası yedim.
özlemişim yaff. :)
kilom 77,6 bu hafta sürekli spor yaptım. pazar pzt salı perş. yaptım.
bugün de yapacağım. ama hafta sonu eşimle çeşme veya özdere ye gideceğiz denize. butik otelde kalcaz iki gün o yüzden
yapamam diye düşünüyoırum. bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
kilo vermeye başlamadan önceki halimde , dün geceki halim bakın bakalım (AYNI KIYEki Görüntüle 744186 Eki Görüntüle 744184
Eda beni döv parçala beniiben çok kötü ötesi bişiy yaptım
Öğlen memneketten arkadaşım aradı burdaymış yanındada başka bi arkadaşım daha varmış koştum gittim KFC de yemek yiyolarmış bende çok açtım küçük bi menü hüplettimçok pişmanım gidip eve şınav çekeyim 1500 tane şınavda çekemiyom ki yatıp kalıom ne zor şey o ben galiba yanlış yapıyom onu amuda kalkayım onu yapabilirim 1500 kere
çok utanıyorum ama günah çıkartmam gerek
5 tane küp küp kızarmış tavuk
11 tane patates kızartması ketçaplı
1küçük kola
ehadi gelin sohbet edelim nereye kayboldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?