oyy kuzum yakın olaydık sanada gönderirdimki bi kasee
....................................................
hımm şöyle aklımdakileri bi sıralayım
kırpık poaça
mercimekli ve ıspanaklı börek
milföyden gül şeklinde salamlı börek gibi bişey
makinada tam buğday unlu cevizli ekmek
peynir zeytin çeşitleri
şişte patates dilimleri
kaşarlı sosis
dereotlu rokalı yumurta salatası
domates,salatalık
reçel,bal,kaymak,nutella ve fındık ezmesi
şimdilik bunlar bakalım,belki bikaç şey daha ekleyebilirim
......................................................................................
şimdi 2.soruna gelelim,yulaf kepekli tostu ben şöyle yapıyorum
2 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık yoğurt
2 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu,1 çimdik tuz
şimdi bunların hepsini karıştırıp mikrodalgada 7 dakika pişiriyorum sonra ortasını açıp tost makinasında arasına peynir koyup tost yapıyorum
ama mikrodalgan yoksa karışımı yağlı kağıda dök fırında 180 derecede üstü kızarana kadar pişir
.......................................................................................................................................
3.soruna gelincede mutlumsabah aç karnına ılık su yanında 2 kuru incir yada 2 kayısı ye,suyunu yeşil çayını çoğalt mutlaka,haa bide kayısılı form çayı var oda faydalı
dünki menüm
sabah
yulaf kepeği ile tost
ara
2 y.k yaban mersini
öğle
1 tabak tavuk sote (dometes biberle,yağları süzüldü)
2bardak ayran
ara
3 ad kuru incir
ara
1 küçük avuç beyaz leblebi
akşam
2 dilim ev yapımı pizza
salata
ayran
3 litre su,2 bardak yeşil çay,1 fincan sade türk kahvesi
1 saat yürüyüş
akşam maalesef pizza yemek zorunda kaldım,annemler 3 tepsi pizza yapmışlar aradıki bi tanesini size ayırdık geçerken al diye,aslında kendime taze fasulye yapmıştım ama pizzanın dayanılmaz cazibesine kokusuna dayanamadımama sonrasında hemen yürüyüşe çıktık,bizim burda festival zamanı,fuar alanına gittik ama fena kalabalıktı,bizde 1 saat oyalandıktan sonra eve en uzak yerden yürüyerek döndük,herhalde yakmışımdır dimi:26::26:
annemler umreye gidicekler canım hayırlısıyla temmuzun 5inde.. Eskişehire gideyim dedim eşime annemlerle zaman gecireyim hem yardımcı olayım dedim yapılcakları vardır diye. bana artık orası senin evin değil evlendiğinin farkında ol biraz daha yeni gördün annenleri annenler konyada yaşasalarmış evlerinden çıkmayacakmışsın gibi biçok şey söyledi.. ya el insaf dedim en son kalmaya abimin cenazesinde gittim neden böyle yapıyosun falan dedim gidiceksem 2-3 günlüğüne gidicekmişim 1 haftada neymiş öyle falan.. ama ben hiç ayırım yapmadan her zaman onun annesigile gidiyorum hatta aynı apartmandayız haftada 3-4 kez annesi oğlunu özlediği için görüyo.. benim annem beni özlemiyo mu hiç.. annemle babam en son geldiklerinde bi mesele oldu annem ve babam kayınpederime kırgın ve kızgın gitti ben 2 arada kaldım hatta eşimide sayarsak 3 arada kaldım.. ortayı bulmaya calıştım hadi kırgınlık olmasın diye şimdi eşim gelmiş ben gideyim dediğimde bunları söylüyo bana.. kalbim kırık anneme kıyamıyorum onu çok seviyorum.. onlara bişey olursa bidaha zaten gidemem ki eskişehire.. Abiciğimin cenazesi gitti Eskişehire benimde mi cenazem gitsin bunumu istiyolarAllahım beni böyle sınıyor diyorum sabretmeye çalışıyorum ama çok acıyo içim çok
aslında son bir haftadır böyle ekmeğe ağırlık verdim ondan önce çok güzel bi şekilde kızarmasız ekmeksiz sürüyordu diyetim benim önce bi pisikolojik destek almaya ihtiyacım var ben buna karar verdim.. moralim sürekli bozuk sürekli mutsuzum sürekli ağlayasım var sürekli kalbimde acıyan bi yer var.. hayattan keyif alamıyorum tat alamıyorum..Rabbim yardımcımız olsun..
dünki menümüde yazayımm
sabah
küçük bi avuç fındık
öğle
kızarmış 1 porsiyon tavuk (derisi alınmış)
ayran
ara
azcık fındık
akşam
saç kavurma
ayran
2 litre su,2 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş
mutlum bu hafta toplamda 180 dakika yürüyüşüm var
ben geldim siz kaybolmuşsunuz kızçeler
offf ne kadar bunaltıcı bi hava var,öğlen annemle teyzem geldi işyerine bende onlarla çıktım 1 saate yakın kaldım dışarıda valla sıcaktan bayılacaktım
parka oturduk biraz onlara dondurma ısmarladım kendimede sade sodaafferimm banaa
selamlar hayırlı cumalar günaydınlar birbirinden güzel hatunlar!!!
ne olur beni affedin her zaman giremiyorum. biliyorsunuz ben adliyede memurum.
şimdi bir de ağır cezalar da çalışıyorum. duruşmalarımız saatlerce sürüyor giremiyorum nete
yazamamam ondan. kızmayın lütfen. ama hep aklımdasınız.
bu hafta genel olarak hep dikkat ettim. ama bu sabah tam 3 tane küçükpeynirli ev poaçası yedim.
özlemişim yaff. :)
kilom 77,6 bu hafta sürekli spor yaptım. pazar pzt salı perş. yaptım.
bugün de yapacağım. ama hafta sonu eşimle çeşme veya özdere ye gideceğiz denize. butik otelde kalcaz iki gün o yüzden
yapamam diye düşünüyoırum. bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
kilo vermeye başlamadan önceki halimde , dün geceki halim bakın bakalım (AYNI KIYEki Görüntüle 744186 Eki Görüntüle 744184
süpersin sen yaaaa valla şimdi bende kendime buz gibi bir soda ısmarlıcam, aslında bir yazı yazmıştım maden suyunu tercih etmek yönünde evde soda var önce onları bitireceğim sonra maden suyu yazanları tercih edeceğim :)
menümüde yazyım
sabah;menemen yağsız ve 2 dilim ekmek
ara;2 adet grisini ve 1 bardak ayran
öğlen:çorba ve ızgara köfte ve salata
ara; 5 tane erik
ara;2 kare biter çikolata 1 bardak süt
akşam;kabak yemeği ve yoğurt
ara:2 top dondurma
3 litre su ve 3 bardak yeşil çay
neslimm saol kuzumm ah yakın olaydık keşkee
Agzımınn suyu aktııı kız daha ne yapcan yeter bu kadar
bendee yarın deniyim bari senin şu listeden bikaçını
şişte patatesi nasıl yapıyorsun buarada :26: bide o dereotlu rokalı yumurta salatası
ekmek içinde mikrodalgam yok aaaaaa hatta var ama çeyizimdefırına atarım ama şişmez ki o krep gibi olur dimi kabarık bi tost değil anladığım kadarıyla
günaydın kızlar,
tabi bana gün yeni aydın oldu. sabah baş ağrısı ile uyandım. başımı soğuk suyla filan yıkadım ağrı kesici aldım uyudum daha yeni kendime geliyorum
neslicim kilomda kıpırdama yokne yazıkki sabitim. dün gece hiç bir şey yemedim. hastaneye gideceğim diye sabahta yemedim. yeme düzenim alt üst oldu sanırım ondan baş ağrısı yaptı geçmişe bakıp geleyim
bu menün çok güzel olmuş pizza bile olsa...
sanırım protein diyeti yapmışsın neslim eğer öyleyse güzel
Tatlımm mükemmel değişim yaaa şuan 77kilo oldugun bile belli deil desem inanırmıısnmaşallah inşallah 60larıda görürsün
buarada toplamda ne kadar spor yaptın yazarmısın canm
meleğimmmmsen olmuşsun artık yavruu
sporun mucizesi işte,hiç kilonu göstermiyosun,süperrsin süperrr
teşekkür ederim canım. spor yaptığım için kilo mu göstermiyorum sanırım. üstelik şişman olan fotomda yan durmuşum, bir de düz dursam nasıldım siz düşünün artık. canım ben 112 kilodan düştüm yani toplamda 34 kg falan verdim.
ama ben her gün spor yaptım. her gün tempolu 1 saat yürüdüm koşu bandımda. ayrıca hafta da 3 gün plates yaptım.
böyle söyleyince çok görünüyor ama inanki o kadar eğeleniyorsun ki spor benim hayatımın parçası artık. şimdi haftada 4 gün 45dk 1 saat arası yürüyorum yine koşu bandımda canım. ben o zamanlar her gün spor yaptım çünkü sarkmamam lazımdı. fazla kilom çoooook fazlaydı. senin o kadar fazlan yoksa şayet haftada 3-4 gün de yapabilirsin.
neslimmm saol yavrum. sen de öylesin canım benim...
vallaha gitmiyor artık nesli ya. gram gram ne yapsam nafile :)
vücut kızıyor bana tepki gösteriyor sanırsam :)
senin nasıl gidiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?