zor zamanlara denk gelmiş tatlım ondan da olabilir normal yani... çabuk bile farketmişsin.. daha çooooook gençsin... hiç derdetme yine dönersin eski günlerdeki haline... ben seni tebrik ediyorum aksine
estagfrullah canım ne kusuru.. abim 29 yaşında 5 bucuk yıllık evli ve bebeği olucaktı..aralığın 28inden beri bağcılar hastanesinde yoğunbakımdaydı mide katlama ameliyatı oldu. bağırsağını delmişler kana karışmış zehirlendi 3 bucuk ay uyuttular tam iyileşme aşamasında kalbi durmuş ihmal yüzünden nefes alamadığı için.. bebeğini hiç göremedi.. abim yogun bakımdayken bebeği dünyaya geldi.. 13 martta abimin kalbi tekrar durmuş ve birdaha dönmedi geri.. hasta değildi mide katlama ameliyatına girmeseydi sadece biraz kilosu vardı onun haricinde herşeyiyle harika bir insandı.. Rabbim mekanını cennet eylesin.. Benim kilo takıntım bu yüzden büyüdü.. herşey hayatta bir sebep herşey insan yarınını bilemiyor.. benim düğünümde ne kadar mutluyduk kuşagımı abim bağlamıştı abimin kolunda çıktım baba evinden... aaaaah gene başladı gözyaşlarım.. böyle canım hepsi bundan ibaret.. onu çok özlüyorum çokkkk hemde.... ona kavuşmak istiyorum bir an önce.. artık üzülmüyorum geçen zamana aksine çok seviniyorum ömrümden az daha gitti diye.. Rabbim hayatında ölümünde hayırlısını versin..
Cigdemcim bu noodle çok kalorili diye hatırlıyorum acaba senin ki farklı mı?
:26:
domuz yağımıhay allah yaa,bende ne bileyim ne yarsa koydum içine,ama bidakine suda hafif kaynatıp öyle yemeyi denicem,tabi unutmazsam
evet çiğdemcim haftaiçi maşallahım var,işte olunca zaten hiç sorun yok,herşeyim düzenli,eğer o gün sporum varsa zaten akşamda yemiyorum bişey,sorun haftasonunda,buna bi çözüm bulmam lazım
listeyide tekrar gönderdim canım,az önce bende baktım öncekinde sorun var
İSİM:seher
RUMUZ:crystallife
MEMLEKET:eskişehir
MEDENİ HALİ:evli
ÇOCUK: yok
MESLEK:bilgisayar programcısı
:)
Neslim yeni gönderdigin tablo calisiyortamam anladim sanirim sistemi
estagfrullah canım ne kusuru.. abim 29 yaşında 5 bucuk yıllık evli ve bebeği olucaktı..aralığın 28inden beri bağcılar hastanesinde yoğunbakımdaydı mide katlama ameliyatı oldu. bağırsağını delmişler kana karışmış zehirlendi 3 bucuk ay uyuttular tam iyileşme aşamasında kalbi durmuş ihmal yüzünden nefes alamadığı için.. bebeğini hiç göremedi.. abim yogun bakımdayken bebeği dünyaya geldi.. 13 martta abimin kalbi tekrar durmuş ve birdaha dönmedi geri.. hasta değildi mide katlama ameliyatına girmeseydi sadece biraz kilosu vardı onun haricinde herşeyiyle harika bir insandı.. Rabbim mekanını cennet eylesin.. Benim kilo takıntım bu yüzden büyüdü.. herşey hayatta bir sebep herşey insan yarınını bilemiyor.. benim düğünümde ne kadar mutluyduk kuşagımı abim bağlamıştı abimin kolunda çıktım baba evinden... aaaaah gene başladı gözyaşlarım.. böyle canım hepsi bundan ibaret.. onu çok özlüyorum çokkkk hemde.... ona kavuşmak istiyorum bir an önce.. artık üzülmüyorum geçen zamana aksine çok seviniyorum ömrümden az daha gitti diye.. Rabbim hayatında ölümünde hayırlısını versin..
İSİMistemeyen vermeyebilir)
RUMUZlala
MEMLEKET:istanbul
ÇOCUK:yok
MESLEK:memur
İSİM:gülnihal
RUMUZ:hepbera
MEMLEKET:konya
ÇOCUK:1
MESLEK:laboratuvar teknisyeni
İSİM:Elif
RUMUZ:fefilifa
MEMLEKET:Sakarya/istanbulda yasıyorum
ÇOCUK:yok
MESLEK:Grafikler
İSİM: neslihan
RUMUZ: T_N
MEMLEKET: çorum
MEDENİ HALİ: evli
ÇOCUK: henüz yok
MESLEK:muhasebe
İSİM:özlem
RUMUZ:tasan
MEMLEKET:ankara
ÇOÇUK;2 tane
MESLEK:hemşire
kızlar aranızda araba kullanan varmı bilmiyorum ama iki gündür araba sürmeyi öğreniyorum.normal vitesli arabayı süremedim diye eşim otomatik vites aldı ama araba sürmek zor işmiş
kızlar az öne edayla konuştuk,toparlandık biraz dedi,evde laptop açamadığı için yazamamış
az önce ne far ettim biliomusunuzzz...
diyetten önce 2 ye yakın beyaz ekmek yiyomuşum
abur cubur cips çukolata hep benim için alınıyomuş
ve yemeklerin sonu atılmasın diye hep benim tarafımdan yeniliyormuşş
hiç su içmeyip şeker ve tuzu çok kullanıyormuşum ...
aaa nasıl moralim bozuldu anlatamam evlendikten sonra koyuvermişim kendimi ben yaaaa....
şimdi sabah 2 dilim çavdar ekmeği haricinde ekmek yemiyorum ve ekmek oldugu gibi akşam eşime kalıyo 3 günde beyaz ekmek bitmiyo.. dolapta bekleyen çukulata 3 haftadır bekliyo ve artık elim dahi gitmiyo canımda istemiyo yemeklerin sonu ertesi güne kalıyo ve yinede yeniliyo tuzluk ve şekerlik 3 haftadır bitmiyo :) bu farkı görünce idrak edince şoka girdimm yaa olamaz dedim :)
ben de moralim bozuk olunca bol bol yiyorum ...bugün bir kitap okuyordum , kendinize hedefler belirleyin diyor , yapılabilir olsun .
şimdi ilk hedefim 31 mayıs 68 kg
14 haziran 66 kg haftada 1 kilo başlangıç olsun , inş başarırım ,sizinle konuşunca daha bir gayretli oluyor insan , hem takım ve sorumluluk bilinci de var ..
tuz ve beyaz ekmek ,gereksiz karbonhidrat alımı bize kalori olarak geri dönüyor ..en güzeli 1 dilim çavdar veya kepek ekm ..benim gittiğim diyetisyen de ekm veriyor ..yoksa kilo veremezsin diyordu..
Kızlar Selam..
Geçen yıl 126,3 kg ile başladığım diyet maceramda bu hafta 105 li rakamları gördüm. T_N nin daveti üzerine grubunuzda yer almak ve sizlerle macerama devam etmek istiyorum :))
Yaş 32 olunca metabolizma da yavaşlayınca destek şart :)
Aslında su çok önemli ,kendini zorlayıp içmeye çalış canım ..ben Derya , yeni başladım ..inş birlikte başarılı oluruz..
kızlar aranızda araba kullanan varmı bilmiyorum ama iki gündür araba sürmeyi öğreniyorum.normal vitesli arabayı süremedim diye eşim otomatik vites aldı ama araba sürmek zor işmiş
hoşgeldin tatlım
kendini biraz tanıtırmısın,ben neslihan,aralıkta 32 olucam,evliyim,çorumdan katılıyorum yarışmaya
bu arada takımımızda 2 haftalık deneme sürecin var,bol katılım,hergün menü paylaşımı,cuma 1 e kadarda kilo bildirimi gibi kurallarımız var
azmin ve iraden bol olsun canım
Neslihan cım benim adım da Deniz. İstanbuldayım. Bekarım ve çalışıyorum.
Kendimi bildim bileli kiloluyum. Çok çaba verdim çok kilo verdim ama hep geri aldım :)
Sibel Can 1 ben 2 yani :)))
Artık verilen kilolar geri alınmayacak umarım. Dukan vs yapıyordum ama artık kendi düzenimi kendim kuracağım ve 15 eylüle kadar minimum 15 kg daha verip 90 ları görmek ardından da 75 lerde duraklamak istiyorum :))
Hayırlısı diyorumm...
denizcimşu söylediklerin inan bana hiç yabancı değil bende yıllardır al ver al ver metabolizmamı iyice bozdum,sürekli diyetteyim,5-6 ayda veriyorum sonra hopp verdiklerimi hızla geri alıyorum,hep aynı kısır döngü yani
bende geçen sene dukan yaptım 11 kg verdim,bıraktım 18 kg aldımeylülde 88 kg ile diyetisyen kontrolünde tekrar başladım yaklaşık 14 kg verdim,ama 2 aydır biraz duraksadı,spora başladım,ne yapalım acelem yok az gitsin kalıcı gitsin
seninde ilk hedefin 2 li rakamlara inmek olsun,sonrasında inş.geriside gelicektir,ben kg nu 105 ve hedefini de 75 kg olarak not alııyorum canım
Kızlar Selam..
Geçen yıl 126,3 kg ile başladığım diyet maceramda bu hafta 105 li rakamları gördüm. T_N nin daveti üzerine grubunuzda yer almak ve sizlerle macerama devam etmek istiyorum :))
Yaş 32 olunca metabolizma da yavaşlayınca destek şart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?