- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
günaydın takımımın fıstık hatunları
işlerimi bitirdim ohhh rahatım artık
geçmişi okumayı özlemişim vallatek tek alıntı yapmadım,aklımda kalanları söyleyim:26:
çiğdoşummmyaa bende sana noddle diyecektim tam,yaa bende mi sorun var acaba,hani şu bardakta olan varya pazar dedim bi yapayım,içine sosunu yağını döktüm(tavuk ve köri soslu) suyunu koydum biraz bekledim,önce kokusu biraz garip geldi ama tadı ondanda garipti,öğğğykkk çok kötüydü yaa yiyemedim,çöpe gitti,en iyisi diğerlerini kendim yaptığım sosla tüketmeksen nasıl yiyosun yaa:26::26:
neslimm
aaa hay Allah canim ya sevmedin demek :18:
ama söyle bi durum var simdi, paketin içinden 2 mini poset cikiyor birisi yag sanirim biriside toz baharatlar. Ben yagini hiç bi zaman dökmüyorum.
Sos baharattan koyuyorum bol suyla yiyorum makarna/çorba karisimi bisey oluyor bide yagsiz dene bakalim... benim o yagi koymama sebebim güvenemiyorum içinde ne yagi olduguna, domuz yagi falan katmislardir diye yemiyorum...
aklimda kaldi valla izne gelince ilk isim arayip bulup bide orda yemek olcak
dünki menümüde vereyim hemen
sabah
aktivia kahvaltılık
ara
10 ad çiğ fındık
öğle
tavuk döner
ayran
ara
2 minik elma
2 keçiboynuzu
akşam
2 bardak ayran
3 litre su
30 dakika eliptik
30 dakika step aerobik
30 dakika plates
20 dakika yürüyüş
toplamda :110 dakika
menü süper spor süper kiz sen pazartesinden itibaren nasil böyle iradeli olabiliyorsun helal olsun valla masallah
--
neslim aklima geldi gönderdigin çizelgeyi aldim canim ama nereye yaziyorsun sen kiloyu ben öylesine deneme yaptim ama otomatik hesaplamadi bende mi ariza acep