Bugün sabah 9:15 de uyandım 2 bardak su içtim
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates ve salatalık
2 dilim çavdar ekmeki
ara : 1 bardak cay
1 grissini
öğlen 14:00 de 1 kase tarhana çorba
1 kase yoğurt
ara 1 fincan sade Türk kahvesi
akşam 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
yeşil salata limonlu
bugün için 8 bardak su içebildim yarın daha iyi bi performans ile buradayım inşallah :)
BUGÜNKÜ MENÜMÜ PAYLAŞIM SİZLERLE ;
kahvaltı : yok
ÖĞLE : 1 kase yoğurtlu semiz otu, 1 yk pazı kavurma,1 adet grisini
ARA : 1 avuc beyaz leblebi
AKŞAM : 1 tabak yağsız yumurtalı menemen
belki ilerleyen saatlerde meyva da yerim.
Bu arada bana hızlı kilo verebilceğim diyet listeniz varsa,önerebilirseniz sevinirim arkadaşlar.
bu arada bızlere yenı katılan arkadaslarm , hoş geldınız :13:azmınız daim olsun , bol bol paylaşım beklıyoruzben sema izmıt,ten ....ben gunluk verılen menulerı kaydedıyorum cuma gunu en cok menu paylasan arkadasımızı secıyorum bu arada sızlerde kendınızı tanıtırsanız cok sevınırız
sağolasın sema :) ben daha önce diyet gruplarına kayıt olmadım tam olmak için karar vermişken biricik abim vefat etti ancak toparlıyorum kendimi.. şimdi azim ve kararla diyetime başladım 1 bucuk haftada 1.bucuk kilo verdim ama regl dönemimde girdiği için araya şimdi net değil kilom. bitince inşallah 2 güne kadar net kilomu yazarım :) aslen eskişehirliyim evlenince konyaya geldim eşimin işi sebebiyle.. 23 yaşındayım ikizler burcuyum 1.69 kilo 67 kilodayım (dün tartılmıştım en son) :)
menum
2013-05-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeker (küp) 1 ADET 20
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] Dost Yoğurt 100 GRAM 79
[4] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[5] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.50 porsiyon 111
[6] Tavuklu Patates Yemeği 0.70 PORSİYON 175
[7] Çilek 100 gr 37
[8] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[9] çoban salata 1 porsiyon 114
[10] Eti Form Kepekli Bisküvi 1 PAKET 168
[11] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[14] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1004 kal.
bol su ...1 fıncan bıtkı cayı ...20 dak yuruyuş ....50 mekık ,50 sag ,50 sol ,sopalı harekettoplam 40 dak spor yazılabılır sanırım
makarnayı hasladım salatayla karıştırdım harıka oldu tavsıye ederım
sağolasın sema :) ben daha önce diyet gruplarına kayıt olmadım tam olmak için karar vermişken biricik abim vefat etti ancak toparlıyorum kendimi.. şimdi azim ve kararla diyetime başladım 1 bucuk haftada 1.bucuk kilo verdim ama regl dönemimde girdiği için araya şimdi net değil kilom. bitince inşallah 2 güne kadar net kilomu yazarım :) aslen eskişehirliyim evlenince konyaya geldim eşimin işi sebebiyle.. 23 yaşındayım ikizler burcuyum 1.69 kilo 67 kilodayım (dün tartılmıştım en son) :)
slm guzel geceler ... nasılsın edacım memlekete gıtmışsın , senı tebrık edıyorum ... yolculuktakı azmıne hayran kaldım ınsalh saglıkla verıcez bu kıloları canım
bu arada bızlere yenı katılan arkadaslarm , hoş geldınız :13:azmınız daim olsun , bol bol paylaşım beklıyoruzben sema izmıt,ten ....ben gunluk verılen menulerı kaydedıyorum cuma gunu en cok menu paylasan arkadasımızı secıyorum bu arada sızlerde kendınızı tanıtırsanız cok sevınırız
öncelikle hoşgeldin güzelim... kasımda düğün varsa sen önde biz arkada koşalım derim ben :) şaka şaka ama bizim esaslı spor yapmamız lazım :) grupça diyet konusunda hergün yeniliyoruz kendimizi ne çıktı yeni ne var ne daha yararlı hepimizin maşallahı varda sporda çoğumuz sınıfta kalıyoruz. bende bugün azmettim spora inşallah veririz cümbür cemaat :))) ilk diyet yaptığında da çabuk gidiyor ondan da olabilir güzelim sakın pes etme hepimiz burdayız. hele sabah esramız gelsin sana ünlü elma diyetinden bahsetsin. ayh ben ne zaman anlatsa canım çekiyor yapmaya başlıyorum
takım kaptanımız T_N o söyler herşeyi ama kaptan yardımcısıydım en son izinden evvel ehh bu görevime sadık kalayım ben başlayayım. her cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyorsun birde grubumuzda yeni spor bildirimlerimiz var bunu da günlük menünü yazarken ekliyorsun. ayrıca su ve yeşil çayı da yazabilirsin. daha çok katılım daha çok motivasyon diyelim. :) 2 hafta deneme süresi 2 hafta boyunca paylaşımlarınız takibinde T_N yani nesli sizi takıma alır :) yeni yeni başlayan çıtır çıp çıtır üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz kurallar herkes için aynı ( nesli eksiğim varsa kusura bakma :)
akşamı güzel bitirmişsin... ama kahvaltıyı atlama be güzelim
yawww böyle az az menüleri yazıyorsunuz kendimden şüphe etmeye başlıyorum yaa bir ben mi doymuyorum arkadaş
Arkadaşlar merhaba ben Tuba. 25 yaşındayım,1,64 boyundayım sonracıma şişkoyumkasımda düğünüm var ve benim acilen zayıflamam lazım:18:.Daha önce iki grupta daha yer almıştım ilkinden grup arkadaşlarım çok azimli oldukları için grup kapatıldı ikinciisnde ise başka bir gruba geçmediğim için ceza almışım 6 ay mı ne gruplara dahıl olamıyorsunuz galıba sebebsiz çıkarsanız ,benim haberim yoktu Şimdi ise beni azimlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var.ben çok azimliyimdir aslında ama beynimde bitmeden yapamıyorum bu da çok zamanımı alıyor.Şuan da azimle beynimde bitirdim bugün diyette 8 günüm 02.05.2013 tartıldığımda 94 kilo idim az önce tartıldım 89 kiloyum,sanırım vücudum da fazla ödem vardı bende şaşırdım ama ciddi anlamda da diyet yapıyorum.yani 89 kilo başlıyorum yarışmaya. Hepimize bol şans,umarım arzu ettiğimiz kilolara ineriz.Bu arada sayın yonetıcım uymam gereken kurallar varsa lütfen hatırlatın bana.
selam neslihan ben 23 yaşındayım ismim seher evliyim ve öğrenciyim hala :) ilk kez katılıyorum sürekli giriyorum K.K ne.. evett şartların hepsine varım :)
Selam semaben bu işlere biraz yabancıyım da. Beni biraz daha bilgilendirirsen yarın sevinirim. İstanbul da yaşıyorum. Evliyim 3,5 yıllık.29 yaşındayım. Öğretmenim.. Güzel olacakmış gibi hissediyorum.
hep olmuyor güzelim aç kalınca oluyor ara öğünde her dakika denk gelmiyor yada acıkmadığımı düşünüyorum. insülin düzensizliği var güzelim bende endokrin bakıyor o soruna da tahlillerimle ne durumdayız bakıyor sonra diyetisyene şutluyor birde antepte gideyim ya doktoru bir bulabilirsem :)
Arkadaşlar merhaba ben Tuba. 25 yaşındayım,1,64 boyundayım sonracıma şişkoyumkasımda düğünüm var ve benim acilen zayıflamam lazım:18:.Daha önce iki grupta daha yer almıştım ilkinden grup arkadaşlarım çok azimli oldukları için grup kapatıldı ikinciisnde ise başka bir gruba geçmediğim için ceza almışım 6 ay mı ne gruplara dahıl olamıyorsunuz galıba sebebsiz çıkarsanız ,benim haberim yoktu Şimdi ise beni azimlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var.ben çok azimliyimdir aslında ama beynimde bitmeden yapamıyorum bu da çok zamanımı alıyor.Şuan da azimle beynimde bitirdim bugün diyette 8 günüm 02.05.2013 tartıldığımda 94 kilo idim az önce tartıldım 89 kiloyum,sanırım vücudum da fazla ödem vardı bende şaşırdım ama ciddi anlamda da diyet yapıyorum.yani 89 kilo başlıyorum yarışmaya. Hepimize bol şans,umarım arzu ettiğimiz kilolara ineriz.Bu arada sayın yonetıcım uymam gereken kurallar varsa lütfen hatırlatın bana.
geçmişe bakamadım çok perşembe günleri protein günümü yapıyoruz...ekmek yiyemyruz dimi; peki bitki çayı varmı onda:44:
Bugün sabah 9:15 de uyandım 2 bardak su içtim
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
domates ve salatalık
2 dilim çavdar ekmeki
ara : 1 bardak cay
1 grissini
öğlen 14:00 de 1 kase tarhana çorba
1 kase yoğurt
ara 1 fincan sade Türk kahvesi
akşam 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
yeşil salata limonlu
bugün için 8 bardak su içebildim yarın daha iyi bi performans ile buradayım inşallah :)
bugün denedim bakalım yarın sabah sonuç ne olacak içtim kahvemi çıktım yarım saat sonra sokağa markete gittim yürüdüm sonra parktaki aletlere geçtim 30 dk doldurdum yürüyüşle beraber çünkü yağmur başladı :44:
sonra geldim meyve yemiyim dedim meyveli kefir içtim. birde su kalori 135 diyo yarısını içtim doğru kalori aldım zannımca :) şimdi açlıktan kıvranıyordu midem buzdolabına gideceğim yattım halıya 60 mekik 60 bacak hareketi 20 yarım şınav çekebildim yaw bu şınav neden bu kadar zor
şu an midem açlıktan kıvranıyor olmasına rağmen başım ağrımıyor acaba benim bünyem meyve yerine süt yoğurt kefir gibi şeylerle mi duruyor ayakta :44:
Merhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben gün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
canım basın sagolsun , mekanı cennet olsun abinın .... hersey bız ınsanlar ıcın .... canım adını yazmamışsınben sema evli mutlu çocukluyum 2 tane cocugum var 32 yasım 1.67 boyum e kılom malum yazıyor altta memnun oldum arkadasım , ayrıca oyle sorun edılecek bır kılon yok sanırım
YENİ GELEN KIZÇELERİN DİKKATİNE
1.TAKIM KURALLARI:
1.öncelikle herkesten şu anki kilosunu ve hedeflediği kiloyu yazmasını istiyorum
2.hergün takıma katılma şartı,yani ne kadar paylaşım o kadar motivasyon (eğer mazeretini varsa kaptana bildirecek)
3.hergün menü ve spor paylaşımı
4.her cuma öğlen 1 e kadar kilo bildirimi
5.vee 2 haftalık deneme süresi
eğerki paylaşımızın yoğun,takım içinde uyumunuz süper o zmaan 2 haftayı beklemeden önümüzdeki hafta listeye yazılırsınız
zamanla takımdaki kızlarıda tanırsınız,hepside candır,sohbetlere katılmaya özen gösterin fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?