- 5 Şubat 2012
- 3.971
- 2.583
- 373
Günaydın kızlar hoşgeldiniz
Bende o kadar patron yok gelmicek die seviniodum çat die geldi nazar ettim galiba işi varmış ofiste onu halledip gitti Allahtan
Uyuz oluorum bu patronlara bnmki gene iki ara bi derede lafını soktuda gitti adam memnuniyetsiz off kendime adam akıllı bi iş bulsam arkama bakmadan kaççam
Senin patronda az fena deilmiş işi gücü yokmu onun dikizlio sürekli sizi öyle Patronların hepsi aynı
napıyım çok acıkırsam dadanırım ayrana ay ama dışarda yagsız ayran nerde bulcam ya şimdi ayranda içemicem yani neyse 1-2 saat önce ara öğün yaptım 1 dilim light peynir yedim şimdide öğlen yemeğine çıkıp tavuk yicem bence bugün gayet doyurucu bigün olcak ya
Günaydın tatlım
ne kötü bişiy o öyle cuma izin alınca 2 gün sayılıyor he pislikler ya
benim kardeşimde gircek sınava haftaya eşiyle gitcek kısmet olursa ankaraya
inşallah geçerlerde emekleri boşa çıkmaz Hazır gidiomuşun kardeşim sana emanet ozaman
hayırdır kime kız istemeye gitceniz buarada istanbulla ankara kaç saat sürüyor ?
ayy mutlucan bizde patronla aynı odada değiliz ama kamera var tam karşımda adam gün boyu bizi izliyo iyimi,dizi izler gibi
bazen tam buraya hararetli bişeyler yazıyorum arıyo ne üstünde çalışıyosun diye,baya bişeyler yazdın diyedeli yaa
baharat tatlandırma amacıyla yiyebiliyoruz canımayranda yağsız olduktan sonra serbest,3 kg içicen hee allah seni emii
Bende o kadar patron yok gelmicek die seviniodum çat die geldi nazar ettim galiba işi varmış ofiste onu halledip gitti Allahtan
Uyuz oluorum bu patronlara bnmki gene iki ara bi derede lafını soktuda gitti adam memnuniyetsiz off kendime adam akıllı bi iş bulsam arkama bakmadan kaççam
Senin patronda az fena deilmiş işi gücü yokmu onun dikizlio sürekli sizi öyle Patronların hepsi aynı
napıyım çok acıkırsam dadanırım ayrana ay ama dışarda yagsız ayran nerde bulcam ya şimdi ayranda içemicem yani neyse 1-2 saat önce ara öğün yaptım 1 dilim light peynir yedim şimdide öğlen yemeğine çıkıp tavuk yicem bence bugün gayet doyurucu bigün olcak ya
haftaya ctersi ankadara olucam bızde ankarada oturan varmıydı:)
neslım cuma günü izinli olucam sabah erkenden cıkcaz yola persembeden bıldırıcem kılomu
kocacım sınava girecek iş saglıgı ve güvenlıgı uzmanlıgı için gidip destek olayım o sınavdayken ben onu bekleyeyım veli gibi..
bide uzun yolu tek gidemez mecbur izin aldım bizde cuma günü alınan izin 2 gün olarak geçiyo
yaktım yıllık iznimden 2 gün
Günaydın tatlım
ne kötü bişiy o öyle cuma izin alınca 2 gün sayılıyor he pislikler ya
benim kardeşimde gircek sınava haftaya eşiyle gitcek kısmet olursa ankaraya
inşallah geçerlerde emekleri boşa çıkmaz Hazır gidiomuşun kardeşim sana emanet ozaman
hayırdır kime kız istemeye gitceniz buarada istanbulla ankara kaç saat sürüyor ?