- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
Günaydin hanimlar, hayirli günler, bol eksili günler olsun hem size hem bana
Dünkü menüm:
Sabah: 2 etimek + 1 porsiyon sürme peynir + 2 zeytin
Ara: 1 yesil elma
Öglen: 1 paket yumyum (japon makarnasi bol suyla hem çorba hem makarna ) 1 haftadir yemiyorum kizmayin bana
2 meyveli yogurt
Ara: Yok
Aksam: Roka ve havuçlu yogurtlu salata
Hem öglen 45 dakika sporumu yaptim, hemde aksam 1 saat esimle yürüdük Dünkü spor dakikam 105 etti benimde
--------------
Neslimmmm cok sevindim pantalonun için ayni seyi bende yasadim bi kac hafta önce çok çok mutlu oluyor insan dimi
Ya ben ekside degil artidayim napicam yarina kadar nasil gitcek bu arti bu öglen yürümeyi düsünüyorum yine :26:
-----------
Spor listemiz:
NO Kullanıcı adı Spor dakika sayısı 1 T_N 310 2 spirochet - 3 fitsema - 4 garden 355 5 fefilifa 60 6 tatlikedi 195 7 mimu88 - 8 mutedeyyin 100 9 tasan 135 10 mutlu - 11 eefza - 12 mervishnaz 60
günaydın tatlım ohh maşallah sporlar yapılmış
ay çiğdemim sevinmezmi insan yaa,üstüme montumu bile almadım bugün,gömlek ve dar pantolonumla geldim,hatta gömleğim biraz pot olduda bende kemer taktım belimenasıl bi özgüven geliyo anlatamam,eşimde dün akşam diyo sen zayıfladıkça daha bi güzelleştin,ayrı bi hava geldi sana diyo
canım artı içinde üzülme,bende sabitim cumaya göre ama yarına ne gitse kar diycem,çünkü regl haftamdayım,bugünü olabildiğince hafif geçir,akşam 9 dan sonra bişey atma ağzına,eminim sabaha hafif çıkarsın,bide bugün dolunay varmış,tuzluu şeyler tüketme derim,ödem olabiliyomuş bu dönemde çokça
günaydın tatlımmm
çok sevindim yaaa tabi onca spora ne dayanır süpersin güzelim inşallah emin adımlarla gidiyorsun başaracaksın...
günaydın edacımm
bugün spora başlayalı 1 ay oldu,gün geçtikçe daha zevkli hale geliyo,mesela dün akşam zumba yaptık,çok keyifliydi,ahhh şöyle 1.takım kızlarıyla birarada olabilsekta beraber spor yapsak ne kaa eğlenceli olurdu