- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
itiraf ediyorum ben dün hiç su içmedim nerdeyse belki 1-2 bardak anca
çok çay kahve içtim 7-8 bardak çay ve 2 fincan kahve içtim o kesti galiba
bugünde daha içmedim su hemen başlıyorum ama
bgnde öğlen yemedim yemek canım istemedi form bisküvi ve yeşil çay yicem birazdan gene düzensizleştim yrndan itibaren düzgünleşcek beslenmem
bu sbh
kakolu süt içtim 200ml
arada
gene kakolu süt
öğlen
yeşil çay- limonlu form bisküvi
ara
1 tane incir
akşam
tavuk salata
meyve
düşüncem budur bakalım uygulayabilcekmiyim :26:
himmm anladi ben :)ben maraş dondurması sevmem
geçmiş olsun yinede çok ağrırsa nolur ne olmaz git yine doktora ben çok gittim korkudan gerçi hiç birinde birşey çıkmadı ama korku işte :)
aslında dolapta light dondurmam var sade çok sertti aslında onun için açtıydım dolabı ama kornet bu eriyene kadar beni yersin bitirirsin gibi baktı bende dayanamadım :)
hmmm evet baktim guzel bir yer ama ben bungalov evlerini istiyorum simdi soyle somineli falan çam kokanınsallah tez zamaanda gıdersın sende canım zaten yaz gelıyo en güzelı yaz tatılı
denız kum güneş ohh gel keyfım gel:)
ben calısıyorum canım bankacıyım
23 nısan tatıl diye 22sinede izin aldıp 4 gün yaptı tatılı:)yoksa tatıl kım ben kımm:)
elifimm biz döndük hava parladı resmen boluda
2,günde dolu yagmıştı:)
kaya green park bolu gerede bak ıstersen netten
ama yapcak aman aman bişi yok bol bol yürüyüş yapıp temız hava almalık biyer
bıde masa tenızı fıtness kapalı havuz okadar,havuzuda cücük:)
kızlar karar verdım 2014 kpssye çalışıcam deli gibi yok bu boyle olmayacak cünkü
bilinçaltımın arkalarına atıyorum bu iş mevzusunu ama burda mutsusuzm sevmıyorum bıyandanda nankorluk edıyomusum gibime gelıyo böyle söylenınce..
ama artık cok sıkıldım burdan yaa ve resmen bataklık gibi çırpınıyorum çıkamıyorum
acaba adak adadımda unuttum onlarmı benım elımı kolumu baglıyo dıyorum
bi insanın hiçmi başvurusuna dönülmez yaa
gecen cuma halkbank muduruyle gorustum cvmı yollamıstım daha once
ben çrşma ı.k ile görüşüp senı arıycam esra dedı daha ses yok hala
deniz kum gunes ayyyy dur anlatmaaaaaögle yemegini geçistirmen iyi olmamis canim, aksam acikip cok saldirabilirsin yemege dikkat et
off esra anlattikca heveslendim valla tatil gelse deniz kum günes falan
bu aralar gündemde yaz tatili ama bi türlü ayarlayamadik, karar veremedik
ya nankörlük falan etmiyorsun öyle düsünme isin için...
sen elinden geleni yapipta olmuyorsa olmuyordur canim, is konusunda cok nadir mutlu olanlar...
is görüsmelerin için hakkinda hayirlisi olsun, bikmadan usanmadan sen yollamaya devam et cvni.. elbet cikacak hayirli bi yer
bende nereye başvursam çağıran yok çağırsalarda gel başla lafını duyamadım henüz. bende nankörlük yapmak istemem işim gerçekten çok rahat ama ne bileyim herşeyde olduğu gibi eksi artı meselesi 2014 e bende gireceğim. ayrıca ales ve yds bu döneme hazır hissetmemiştim sonbahara kasmam lazım...
ögle yemegini geçistirmen iyi olmamis canim, aksam acikip cok saldirabilirsin yemege dikkat et
off esra anlattikca heveslendim valla tatil gelse deniz kum günes falan
bu aralar gündemde yaz tatili ama bi türlü ayarlayamadik, karar veremedik
ya nankörlük falan etmiyorsun öyle düsünme isin için...
sen elinden geleni yapipta olmuyorsa olmuyordur canim, is konusunda cok nadir mutlu olanlar...
is görüsmelerin için hakkinda hayirlisi olsun, bikmadan usanmadan sen yollamaya devam et cvni.. elbet cikacak hayirli bi yer
elifcim gözüme çarptı güzel bi yere benzıyo bi bak derım :)
Bungalow Hotel Cansu - Booking.com : Derbent, Turkey - 12 Guest reviews . Book your hotel now!
deniz kum gunes ayyyy dur anlatmaaaaa
bak simdi tatil demeyin duramiyorum yerimde yaaaaa
haziranin 17 e rezervasyon yaptiracaktim ama durumum belirli olmadigindan duruyorum bebis icin ne olacak ne bitecek off
hamiş olsam nolur ki niye izin vermiyor su anneler iki annede yasakladilar tatili aldirmiyorlar bana rezervasyon
ınsallah hakkımızda hayırlısı canım
yolluyorum ama tırtttt:)nasip kısmet artık bakalım
dedıgın gibi olmak istedigi yerde olan yada mutlu çalışan çok az insan var
benım amacım aslında burdan cıkmaktan ziyade bankadan kurtulmak dolayısıyla bu yaştan sonra yapabılecegım tek şey kpss
umutlarımı 2014kpssye devredeyım bari:)
sen ne iş yapıyodun çidemcimm
türk varmı calıstıgın yerde hepsı fransızmı?
ayyy cok begendimmmmm hemen esime soruyorumelifcim gözüme çarptı güzel bi yere benzıyo bi bak derım :)
Bungalow Hotel Cansu - Booking.com : Derbent, Turkey - 12 Guest reviews . Book your hotel now!
ozlemmmm gel birlikte gidelimmmmm kuuuuharika bir yer bayıldım bendemi gitsem acep
ay canim biz esimle biraz hizli yasiyoruz motorla geziler yapiyoruz ve her yere motorla gidiyoruz tatilde de ben hic rahat durmuyorum atliyorum zipliyorum su sporlari aqua park ne ararsan istedurdum durdum zaten daha cok var tatile
siz yaptirin rezervasyonu Allah izin verirde bebek olursa o da sizle ilk tatiline katilmis olur annesinin karninda
annenler niye aldirmiyor ki izni anlamadim canim :26:
kızlarr yarın arkadaşım gelecek öğlen... ne yapacağımı bilemiyorum o da diyette ama karar veremiyorum ne yapsam:44: salata yapayım tek çeşit anlaştık. bana fikir verecek olan varmı:26:
canim zeytinyagli biseyler yapabilirsin yada kepekli undan biseyler olabilir mesela krep yapabilirsin lavas gibi yanina yogurtlu semizotu salatasi yapabilirsin ton balikli yesil salata yada lor peyniri ve nar ile buyukce yesil bir salata cesit bol aslinda
NO | Kullanıcı adı | Spor dakika sayısı |
---|---|---|
1 | T_N | 310 |
2 | spirochet | - |
3 | fitsema | - |
4 | garden | 355 |
5 | fefilifa | 60 |
6 | tatlikedi | 195 |
7 | mimu88 | - |
8 | mutedeyyin | 100 |
9 | tasan | 135 |
10 | mutlu | - |
11 | eefza | - |
12 | mervishnaz | 60 |
Altın Çilek Faydaları:
Altın çilek kilo vermeye, zayıflamaya yardımcıdır.
Kuvvetli bir yağ yakıcı olduğundan ötürü, özellikle göbek, basen bölgesine yerleşmiş yağları eritmede etkilidir.
Sindirim sistemindeki parazitleri yok etmeye yardımcıdır.
Lif oranı oldukça yüksektir. (Ne kadar lif, o kadar zayıflama)
C vitamini oranı yüksektir.
Antioksidan ihtiva eder.
Kanı arındırır.
Altın çilek, görme sinirlerini yapılandırır.
Altın çileğin prostat ve boğaz ağrıları tedavilerinde olumlu etkileri vardır
eda senin menünde görünce araştırdım bende alayım sen meyvesinimi yoksa kuru olanımı alıyorsun
kızlarr yarın arkadaşım gelecek öğlen... ne yapacağımı bilemiyorum o da diyette ama karar veremiyorum ne yapsam:44: salata yapayım tek çeşit anlaştık. bana fikir verecek olan varmı:26:
günaydın güzellerimm
keyifler umarım yerindedir,ben bu sabah acaip enerik uyandım,erkenden kalktım,saçlarımı düzleştirdim,makyajımı yaptım,sonra baktım hava mis,ne giyeyim diye bakarken,dolaptan dar kesim bi pantolonum var 70 e inince giyerim diye saklıyodumonu çıkardım,olurmu olmazmı diye tereddüt ettim ama giydim maalesef tam olmadı hafif bol bile geldi
demekki sporda sıkılaşmışım
tost yapacaktım kendime vazgeçtim,aldım elime bi elma onu yedim kahvaltıda,birazda bademcuma öncesi fazladan kaloriye gerek yok dimi
Günaydin hanimlar, hayirli günler, bol eksili günler olsun hem size hem bana
Dünkü menüm:
Sabah: 2 etimek + 1 porsiyon sürme peynir + 2 zeytin
Ara: 1 yesil elma
Öglen: 1 paket yumyum (japon makarnasi bol suyla hem çorba hem makarna) 1 haftadir yemiyorum kizmayin bana
2 meyveli yogurt
Ara: Yok
Aksam: Roka ve havuçlu yogurtlu salata
Hem öglen 45 dakika sporumu yaptim, hemde aksam 1 saat esimle yürüdükDünkü spor dakikam 105 etti benimde
--------------
Neslimmmm cok sevindim pantalonun içinayni seyi bende yasadim bi kac hafta önce çok çok mutlu oluyor insan dimi
Ya ben ekside degil artidayim napicam yarina kadar nasil gitcek bu artibu öglen yürümeyi düsünüyorum yine :26:
-----------
Spor listemiz:
NO Kullanıcı adı Spor dakika sayısı 1 T_N 310 2 spirochet - 3 fitsema - 4 garden 355 5 fefilifa 60 6 tatlikedi 195 7 mimu88 - 8 mutedeyyin 100 9 tasan 135 10 mutlu - 11 eefza - 12 mervishnaz 60
menum
sabah
1 kase kfleaks
ara:
2 tane eti form biskuvi
ogle
izgara kofte salata ayran
ara
bir parca ekmek zeytin 1 dilim kasar
aksam
1 kase tarhana corbasi
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?