günaydınnnn günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben geldım bomba gibiyim,geçmişi oku oku bitmedi maşallah hepınıze,azminize,diyete baglılıgınıza..
tüm olumsuzluklardan kurtulalım bize tek bir amaç var bu aralar, oda yaza fit girmek..:)
4 gün dolu dolu geçirdim geldim,ama benım bıle ınanamadıgım seyler oldu şöyleki
öncelıkle bılıyosunuz tatilde yerım dıye gecen haftalar diyete yüklenmıştım ve en fazla 84 olup gelım bari diyodum..
yemeklerde hiç kısmadım kahvaltı ve akşam yemegımı yedım
oglen yemek yemedık genelde fılm ızlerken cekırdek cips yedik:)(bunlardan dolayı cezama razıyım)
ama bır yürüdüm bir spor yaptım anlatamam..kaydettım hatta sizle paylaşayım diye çidemcime sevgılerle:)
ctesi 3 gibi giriş yaptık otele,once civarı keşfe çıktık 30 dk hızlı tempo acık hava yürüyüşü yaptım..
7de yemek yeyıp 8de tekrar yürüdük yaklaşık 20 dk
ctesi toplam 50 dk
pazar günü toplamda 100 dk yürümüşüm..
pazartesi 85 dk yürümüşüm..
salı yanı dün çıkışı 12de yaptık otelden ama 7de yaptıgım kahvaltıdan sonra 8den 10a kadar yanı tam 2 saat hem cok güzel bi yürüyüş yaptık hemde ordakı futbol sahasına gidip kocamla top oynadık..2 saat tepınıp 10da odaya gelıp toparlandım..
ve sonuc olarak bu sabah tartıldıgımda gördügüm sonuc 83,2ydi kızlar hemde dün gece regl olmama ragmen:)
ve tüm yedıklerıme ragmen,reglme ragmen benı ya temız hava yada türüyüşler kurtardı bılmıyorum:)
hangılerı listeye girer bılmıyorum ama çidemcim spor listem bölee:)
bu pazartesi kılıklı çarşambadan başlamak üzere herşey sil baştan kızlarrrrr
öpüyorum hepiniziii:)