sey sanki benim 60 dk gorulmemisGünaydin hanimlar ! Mutlu bayramlar, 23 nisan ulusal egemenlik bayramimiz kutlu olsun
bu ara biraz kopugum ben is dolayisiyla mazur görün lütfen
Dün aksam biraz leblebi ve marul/roka salatasiyla kapattim günü...
Ya leblebi 500 gram fazla cikartirmi tartida moralim bozuldu
gerçi belki yedigim cikolatalarinda etkisi var
Bu arada spor listemiz: (ben cuma öglen ve dün öglen gittim 45'er dakika)
NO Kullanıcı adı Spor dakika sayısı 1 T_N 100 2 spirochet - 3 fitsema - 4 garden - 5 fefilifa - 6 tatlikedi 90 7 mimu88 - 8 mutedeyyin - 9 tasan - 10 mutlu - 10 eefza -
evet tabi valla sahsen ben esim 4 sene once umreye gitmisti 2 haftaligina dondugunde 58 kiloluk bi hatun bulmustu karsisinda dili damagi kurumustu resmen sasirmisti
70 kilodan dusmustum sanirim gecmis gun ama kesinlikle tavsiye etmiyorum 2 hafta hep ac yasadim ve yataktan kalkamamistim :26:
nneyse en azindan daha bakimli daha kendine guvenen bir kadin gorunce karsisinda kendinde bi eksiklik hissedecek bak gor nasil degisecek tutumu
kizlarcim ben kactim cok isim var aksam uzeri yine bi bakalim opuldunuz kocamaannnn
NO | Kullanıcı adı | Spor dakika sayısı |
---|---|---|
1 | T_N | 100 |
2 | spirochet | - |
3 | fitsema | - |
4 | garden | - |
5 | fefilifa | 60 |
6 | tatlikedi | 90 |
7 | mimu88 | - |
8 | mutedeyyin | - |
9 | tasan | - |
10 | mutlu | - |
10 | eefza | - |
dünün raporunuda vereyim hemen
sabah
akvitiva kahvaltılık
ara
special k kraker
öğle
tavuk suyu çorba
etli türlü
salata
ara
2 ad greyfurt
akşam
yoğurt
ara
5-6 ad yeni dünya
2 ad keçiboynuzu
3 litre su
25 dakika eliptik bisiklet
30 dakika plates
30 dakika aerobik
20 dakika yürüyüş
toplamda 105 dakika
özlem kaydettim sporunu ama ev temizligi spora girmiyor malesef, kimseninkini kaydetmedim, 2 saat ütü yapanda oldu temizlik yapanda oldu ama onlari es geçiyorum..
neslihaaaaaaaaankiz bismillah bugün daha sali yavasla nolur sana yetisemicem bu ne azim sporda yaa masallah
bu hafta güzel bi sonuç alcaksin gibi
kız ne güzel spor yapmışsın valla süpersinnn azmin daim olsun ahhh ahhhh bende akşam inşallah iş çıkışı yürümeyi planlıyorum nasılsa evde bekleyen de yok yürüyeyim sonra eve gidip mekik çekeyim üstüne de inşallah sadece tarhana çorbamı içerimde abartmam
bu arada edacım unuttum söylemeyi eşin 2 hafta burda olmayacakmış,o zaman klomeni kullanmanın bi anlamı yok bence,sonuçta birliktelik olmayacak dimi:26::26:
şekercim yarında olurki 105 dakikaasalon olmasaydı bu kadar mümkün değil yapamazdım,kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu bu spor,acaip zevkle yapıyorum
cuma günü 1 ayım doluyo,kesinlikle devam edicem,gerçi zam yapmışlar amahala gayet hesaplı bana göre
edacım ben kardeşimin eşiyle gidiyorm,beraber gidince daha zevkli oldu,bide hoca eşliğinde 20-25 kişi yapıyoruzine bileyim yaa ben keyif alıyorum,haftada 3 gün,ve o günler akşam yemeği asla yemiyorum,mesela dün akşam spordan çıktım eşimde evde yemek yememiş,giderken ona kermesten hingal (kıymalı iri mantı) aldım,bide ev baklavasıeve gidince üstüne tereyağlı sosunu yaptım,gözümün önünde götürdü inan tadına bile bakmadım,sadece yoğurt yedim,1,5 saat spor yapmışım banada yazık dimi,bi mantı için kendime bu haksızlığı yapamazdım,nitekim sabah mutlu mesut uyandım,dünki artılarda uçup gitmiş
az once esim beni otururken cekmis ne kadar sevimlisin baksana hayatim dedi yumuk yumuk dedi ay bi baktim fotoma inanamadim
o surat o eller o gobek resmen obez olmusum benagla agla agla canim cikti cekmez olaydim dedi ama is isten gecti yarin elma diyetine basliyorum kizlar lutfen beni hep uyarin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?