Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün kendime bakım yapıcam kuaföre gidicem saçlarımı boyatacam öğleden sonra görüşürüz
Günaydin hanimlar
sporlarinizi kaydettim hepiciginizinde..
benim dünkü menüm:
Sabah:
1 tas kellogs (200kalori)
Ara:
1 elma
Öglen:
Japon makarnasi bol sulu biçimde çorba kivaminda (290 kalori)
Bi meyveli yogurt (68 kalori)
Ara:
1 elma
Aksam:
Soyali, rokali ve tavuk salamli salata.
Bi kaç çilek
Sporum dün 50dakikaydi.
--
Bu sabah: 1 tas kellogs yine, üseniyorum bu hafta normal kahvaltiya
5-6 çilek
Acil cikmam gerekiyor gelicem yine
çidemcimmm bu noodle 60 gr nekadar oluyo şöyle 1 kase falan cıkıyomu
çok az gibi yaww bide paketi küçük baya doyurucumu
ayrıca tavsıye edermısın ve ben bu arkadası hangı marketlerde bulabılrım
ve nasıl pişiriyoruz:)
çok soru sordum ama bu karbonhıdrat yanı makarna sonucta diyet için uygun olurmukı bılemedım
kızlarrrrr nerdeısnızz
sinirim tepemde yine yaaa
hangı aklı selım ınsan daha bısmıllah oturupta merhaba ablacım cayınız varmı der
arkadasım cafemı burası
bıktım bu dingillerden yaa
esram carfurda vardı canım bu makarnacıklardan,sadece sıcak su koyarak yapma fikri pek pratik geldi bana,tez zamanda deneneeee
pekı sıcvak suyu üstüne doktukten sonra napıyoz süzüyomuyuz oyle kendımı çekecek:)
sorularıma bak,aynı benım müşteriler gibi,bulaşıcı galiba:)
allah kolaylık versin canım yaa,birebir müşteri odaklı çalışmak zor,hatta hiç bana göre değil
çidemcimmm bu noodle 60 gr nekadar oluyo şöyle 1 kase falan cıkıyomu
çok az gibi yaww bide paketi küçük baya doyurucumu
ayrıca tavsıye edermısın ve ben bu arkadası hangı marketlerde bulabılrım
ve nasıl pişiriyoruz:)
çok soru sordum ama bu karbonhıdrat yanı makarna sonucta diyet için uygun olurmukı bılemedım
afiyet olsun çigdemcım not aldım menuyu , dikkatimi cektı sen soya sık kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla soyalı urunler troıd dengesını etkılıyor ben troıdi yavas calışan bırı olarak çok arastırıyorum netten bende 3 yıl kadar soya yagı kullanmıştım saglıklı dıye ama kızıma hamılelığımde troıd cıkınca ve zararı oldugunu ogrenınce bıraktım sende bır arastır ıstersen canım bılgıne......
esram carfurda vardı canım bu makarnacıklardan,sadece sıcak su koyarak yapma fikri pek pratik geldi bana,tez zamanda deneneeee
şu makarnayı merak ettim ankarada varmı acaba ismi tam neydi