reglden 2 kilo fark eder mi :26: yada vermissen 2.5 kilo
bilmiyorum ya yesil cayimi da eksik etmiyorum suyumu da iciyorum
2 kilo artidayim offf of
nesfit falan yicem artik ben ac dolascam mide kelepcesi mi taktirsam
inş.canım yaa,arada pes edecek gibi olsamda allahtan çabuk toparlanıyorum,şaka maka 13 kg yu attım üzerimden,bi 10 kg daha atsam bende mutlusu olmayacak
bu arada benim haftaya hedefimde 74,3yani 1 kg
hımm ben regli unutmuştum,olabilir canım,herkesin bünyesi farklı işte,
sen moralini sakın bozma,buda kilo vermede çok etkili,sakın stres yapma olurmu,bide wc problemin varmı elifim
kirazımm ben takmın ortalamasını bayaa bi düşürdüm sanırım :/
hadi bakalim hedefe dogru hizla ilerleyelim canimpes etme sakin, cogu gitmis azi kalmis keyifle vermen lazim o kalani
haftasonu misafir gelcek banayaptiklarimdan olmus mu diye tadina bakarsam pazartesi kotu bi sonucla uyanabilirim
benim hedefim 500gr, kendimden utandim simdiama onu bile versem raziyim
gunaydın kızlar kılom 84,6
öpyorummm
gunaydın kızlar kılom 84,6
öpyorummm
çiğdemcim senin hedefin normal bence,bu hafta çok verdiğin için ortalama 900 gr a gelir haftada
ben az verdiğim için yüksek tuttum,bakalım inş.tutturabiliriz,bunun için haftasonunu çok hafif geçirmem lazım benim,sende yaptıklarından sadece tadımlık yersen çok fazla fark olmaz sanırım
ozaman sen uzak dur acidan, onu bastircak diye ekmek, tatli yersen daha çok kilo aldirir
ben rahat yerim, aciyi cokta severim ama midemden kivraniyorum aninda...
aa çok sanslisin canim o yönden
kardesinden özel ders bile isteyebilirsin
günaydin :)
kaymakla çok güzel tiramisu olur, labne peyniri yerine kaymak kullaniyorum ben.. daha dogrusu adi "mascarpone" ama tadi ayni kaymak...
öyle degerlendirebilirsin.. yada sabah aksam kahvalti yapicaksiniz bol bol
izgara yemissin cok yagli olmasa gerekbiraz proteini fazladir baligin..
neslihan beni takimdan at yaaaa valla at
bende kendimi camdan aticam
sifir kacamak ve hergun duzenli spor = 76.2
ben ne yapacagim ya o kadar canim sıkkın ki kendimi zor tutuyorum
teşekkür ederim tatlım,evet yaa dün hava baya güzeldi millet yazlıkları hemen giymiş,ifil ifil
bende üstümden montumu bile çıkartamadım iyimi,ayy çiğdem senin şu anki kilon benim hayalini kurduğum hedef kilommahh bende görebilecekmiyim acaba 60 lı kiloları
kuzu kıyamam ben sana,ama 2 kg artıda hiç normal değil canım,acaba elifcim tartıdanmı kaynaklanıyo,yada spordan dolayı kas yaptın,hiç üzülme tamammı,haftaya fark eminim daha fazla olucaktır
günaydın ablambugün nasıl oldun
günaydin ablacim, hayirli cumalar, nasilsin ? geçtimi rahatsizligin?
reglden 2 kilo fark eder mi :26: yada vermissen 2.5 kilo
bilmiyorum ya yesil cayimi da eksik etmiyorum suyumu da iciyorum
2 kilo artidayim offf of
nesfit falan yicem artik ben ac dolascam mide kelepcesi mi taktirsam
aman aman uzak dur...... sevinsem mi üzülsem mi bilemediğim hatta sevindiğim bir hastalık çıktı eşimde reflü :) artık öyle yağlı kızarmış şeyler bol sigara neskafe geceleri yemek yeme dönemleri kapandı. dün akşam abimi aradık illa ilaç alsın dedi bende ısrarla karşı çıktım diyet yapsın diye :))))))))
sana uzak dur dememin nedeni de bu öyle acıyı rahat rahat yedikten sonra mide size resmen tehdit yolluyor reflü gastrit ülser olarak :)
bitanem bu insülin direncini diyetisyeninle bir olup hafife aldınız ama çokta hafife alınacak birşey değil hatırlıyormusun ben bir ara psikiyatriye gitmiştim. nasıl oluyorda yemeden kilo alıyorum diye. şimdi çok rahatım az az da olsa gidiyor birşeyler eskisi gibi değil en azından ve 1700 kaloriye uymaya çalışıyorum. yemin ederim az yemek çok kötü birşey helede insülin direncin varsa sakın kendini kasma bana ilaçla 2-3 senede düzeleceğiz dedi doktor sen ilaçsız gidiyorsun zamanı uzun tut...
***1.TAKIM 300.ETAP***
T_N ( 75,6 / 75,3 / 0,3 / 0,40% )
spirochet ( 85 / 85 / 0 / 0 % )
fitsema ( 77 / / / )
garden ( 84,7 / / / )
fefilifa ( 74 / 76,2 / -1,1 / -1,49% ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü
ayluhmx ( 78,5 / / / )
jangs ( 80 / 79 / 1 / 1,25% )
tatlıkedi ( 66,2 / 64,9 / 1,3 / 1,96% )
mimu88 ( 73,4 / 79 / -0,58 / -0,79% ) 203.etapta 6.takımdan ayrılan üye geri döndü kilosu 97 ye bölündü
1.TAKIM ORTALAMASI:
eda gelmiiişş..hoşgeldin canım nerelerdesin kız kaç gündür..
sağolun kızlar..bugün eğer burnum kopmazsa daha da bana bişey olmaz
1 gün lapa yap elif..farkı görür mutlu olursun..ben de reglde 2 kilo su tutuyorum..nerden mi biliyorum.bi ilacım var.bazen kullanırım.onu içince afedersin wc den çıkamam ve 2 kilo zayıflarım..ordan biliyorum.lapa da aynı görevi yapıyor..dene istersen..
geçmiş olsun enişteye..reflü ilaçla kolay düzelen bi rahatsızlık..rahat bırak adamı da ilaç kullansın
bir de gebelikte insülin direnci yüksek şeker olarak hortluyor..haberiniz olsun..
eda gelmiiişş..hoşgeldin canım nerelerdesin kız kaç gündür..
sağolun kızlar..bugün eğer burnum kopmazsa daha da bana bişey olmaz
1 gün lapa yap elif..farkı görür mutlu olursun..ben de reglde 2 kilo su tutuyorum..nerden mi biliyorum.bi ilacım var.bazen kullanırım.onu içince afedersin wc den çıkamam ve 2 kilo zayıflarım..ordan biliyorum.lapa da aynı görevi yapıyor..dene istersen..
geçmiş olsun enişteye..reflü ilaçla kolay düzelen bi rahatsızlık..rahat bırak adamı da ilaç kullansın
kızlar tünaydınnnnlar
sınava 2 hafta kaldı yusuf yusufum
deneme çözüyordum sabah anca bitti o nedenle geç girdim.kusurabakmayın
okadar dikkat ediyorum gram gram gidiyor ya
78.1 çıktı kilom400 gr vermişim... sanırım spor yapmıyorum hiç ondan böyle
gribim bikaç gündür..ayakta geçiriyorum.dün geceden beri burnum yanmaya başladı.daha doğrusu hava burnumu boğazımı yakıyor.dün gece yüzüme bişey örtsem de havayı ısınmış olarak alsam diye etrafa baktım.yakınımda beyaz bi havlu buldum.örttüm kafama.eşim nöbetten gelmiş.ceset gibisin diyorbi havlun eksikti,nerden aklına geldi diyor
az önce yemekteydim.benim yaşlarımda bi ebe arkadaş yanıma geldi.2. ye hamile.insülin direnci vardı.bende şeker çıktı biliyor musun dedi.ordan öğrendim..dr şimdilik insüline başlamamış ama hem bebeği hem de arkadaşı takip ediyorlarmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?